TETKA BILJANA

Tetka Biljana živi u mestu nedaleko Niške banje. Zavoleo sam je još dok sam bio mali. Uvek je bila dobra prema meni. Radila je i još radi u pošti u svome mestu iako pošta ima slab promet i tako nešto… Davala bi mi često pare da si nešto kupim pa sam je zavoleo no kada sam porastao, perverzno ali istinito počeo sam da drkam na svoju sopstvenu tetku. Šetao sam kera kad god sam stigo a naročito sam to voleo raditi kad bi ona došla kod mene na kafu i pitu. Radio sam to u sobi do one u kojoj su moja keva i ona boravile. Bila je tipična žena iz mog kraja, a sem toga imala je neku vatru u sebi. I tako prolazili su meseci pa i godine a ništa konkretno da uradim pošto sam odlučio da je kresnem pa šta bude da bude. Uvek me je sputavala ta moja neodlučnost, a i realnost. Kakve su mi šanse bile? Mislio sam jedan prema stotinu!!! Jedno poslepodne navratio sam do pošte koja radi do četri. Bilo je oko pola tri, Biljana je bila na svom radnom mestu no na moje iznenađenje jer sam mislio da je odana poslu do kraja pošto je živela sama neoženjena, ona mi predloži da krenemo kod moje keve na kaficu i da popričamo tako o nekim stvarima, a ona da napusti radno mesto pre pošto nikoga nema.

seks sa tetkomJa sam joj rekao da ona zna najbolje šta treba da uradi. Samo se blago osmehnula. Krenuli smo svaki na svom biciklu i za desetak minuta stigli pred moju kuću. Ušli smo no nikoga nije bilo što mi je bilo čudno pošto sam mislio da je keva kod kuće. Na stolu je bila hartija na kojoj je pisalo: otišli smo kod kuma vraćamo se uveče uzmi nešto iz mikrotalasne. Reko šta je tu je moram da je uslužim sam. Kafa mi je pokipela, nisam baš neki kuvar. Radeo sam sve samo da se približim Bilji. Pustio sam grejanje jer je rekla da joj je malo hladno. Ja ću da te zagrejem – mislio sam u sebi, ja to najbolje znam. Pričali smo nešto neobavezno a meni se digao nisam znao šta ću. Mislim u sebi – mora da je primetila, nije glupa. Kad li pade tema imam li ja devojku, ja sam do tada imao samo nekoliko avantura glupljih da gluplje nemogu da budu. Jednom mi je pušila jedna mala u školskom toaletu, jednom sam čistačicu uvatio za dupe u tom isto toaletu, a oname tužila upravniku, a ja sam sve poricao i pravio se lud. Sve u svemu bio sam devac i to je gorka istina pošto sam imao 20 godina.

Ja kažem Bilji, nemam devojke niti ću ikada da imam, a ona se samo nasmeje i kaže mi da ću da promenim mišljenje kad jednom prvi puta osetim šta je to ljubav. Naravno da joj nisam mogao pričati o svojim avanturama, bila je to starija žena od 42 godine, nemogu da se opustim kao sa drugarima i da pričam o svome intimnom životu. Prođe koji minut u ćutanju. Počela je da me ispituje kakve devojke volim, a ja sam joj odgovarao da volim plave s plavim očima i tako nešto… pošto sam se malo opustio. Onda sam ja krenuo u akciju i počeo da nju propitkujem zašto se nije još udala i dali planira da se uda. Bila je malo iznenađena mojim pitanjem. Bili ti neko mlađi odgovarao. -Što da ne, odgovori ona, sad sam ja bio mnogo iznenađen. Jao, moja tetka Biljana voli mlađe muškarce. Možda je to razlog što je još uvek neudata. To me ohrabri pa je priupitah – bili bila zadovoljna sa nekim kao ja. A, što pitaš, znaš da bi bio je to nedvosmislen signal potrebe za užitkom. Prišao sam joj švalerski i uvali joj žvaku u usta.

Pristala je, nemogu da verujem. Vruća je, sva kipi od požude. Ta veštica me začarala svojim telom u svojoj 42-oj bila je ko bomba, divlja i nezasitna. Desnu ruku sam joj uvukao u gaćice i počeo da je prstenjačim tako da je ostajala bez daha. Sela je na mene i onda je usledilo raskopčavanje. Iskočile su joj dojke ko dve zrele dinje. Mirisale su ko majsko cveće. Za koji trenutak bila je gola baš onakva kakvu sam je i zamišljao. Kuja, spremna za jebanje, ma oplodiću je pa nek mi rodi sina ne želim više nijednu drugu, ova mi je dosta za ceo život. Ona je bila pista na kojoj sam prvi puta poleteo. Grizao sam je za dojke i dudao kao da sam beba. Igrao sam joj po rebrima ko po harmonici u kakvom mračnom kutku kafane. Zabijao sam ga duboko mazeći joj dlanovima stomak. Ona je bila spremna da sve uradi sama nije dozvoljavala moju dominaciju. Prosto me silovala nabijajući se u ritmu kiše koja je u međuvremenu počela da pada, a svaki puta kada bi mi se nabila do kraja u meni kao grom da je puko. Vatrena je ta Bilja o kojoj sam mislio samo najbolje, a sada mislim opet samo na drugi način meni mnogo slađi. Kasnije sam se budala sve izlajao mom drugu Stevi koji je od mene napravio budalu i razglasio to po celom selu rugajući mi se posle nekim forama iz nemačkih pornića špric mi, špricmi ja…

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje