Tetka i ja 2

Nakon njenog odlaska miran sam otišao gore još pod dojmom njenog poljupca i namigivanja koje je očito značilo neku vrstu njenog odobravanja. U glavi su mi se stalno vrtile slike njenog velikog dupeta i iznemogle bolne grimase na licu koja se pojavljivala dok sam je divljački razvaljivao. Cijelo vrijeme sam pogledavao na sat i čekao pet sati i njen dolazak kući, to mi je možda bio najduži dan u životu. Sat za satom je prolazio i negdje oko pola šest sam čuo ključ u bravi. Ušla je u dnevnu sobu i pozdravila me uz blagi smiješak.
<Ćao Srki. >
<Ćao tetka. >
<Slušaj, moramo ozbiljno razgovarat o onome jutros kad se presvučem. >
<Nema problema. > odgovorio sam gledajući u njene široke bokove koji su se njihali dok je izlazila iz dnevne sobe u svoju.
Nakon pet minuta se vratila i sjela pored mene gledajući me ravno u oči.

incest price tetka<Ovo sinoć, a pogotovo jutros ne smije nam se nikako ponovit. To se kosi s prirodom, zabranjeno je zakonom. >
<Zašto ne bi iskoristili situaciju. Sami smo u stanu, jedno drugo privlačimo medjusobno, idemo se jebat pa do iznemoglosti. >
Iznenadila ju je moja otvorenost i pomalo se zbunila.
<Pa Srđane ja sam ti tetka! Jel ti mene razumiješ! Mi ne možemo imati takve odnose bez obzira da li postoji neka seksualna kemija između nas ili ne. Znaš ja sam u životu bila samo s tri muškarca. S prvim u srednjoj školi, ali smo bili premladi da bi išli u krevet. S drugim na fakultetu sam imala seksualne odnose, ali on je imao vrlo mali penis praktički klinički problem. Trećim sam bila prije dvadeset godina, a on je imao erektivnu disfunciju. Tako da moj seksualni život čak mogu reći nije ni postojao i ne želim ga otpočinjati s tobom. Karijera mi je jako…>
<Čekaj stani> prekinio sam ju

<Briga me za tvoj seksualni život važno je da niko ne mora znat, to će bit samo naša tajna. > pokušavao sam je uvjerit
<Ne znam šta ti mogu reći osim NE! Ne možemo i gotovo. > ljutitim glasom je rekla namećući svoje mišljenje. Malo se umirila, poljubila me u obraz i onda me zamolila.
<Srki mili, nemoj me dovoditi u takvu kušnju molim te pokušaj masturbirati ili si nađi neku curu, samo nemoj mene. Molim te. >
Jednostavno nisam mogao protiv toga, tako me je lijepo zamolila da sam morao popustiti. Znao sam da će bit problema i da ću biti na velikim kušnjama, ali morao sam se u tom trenutku složiti.
<Dobro tetka, kontrolirat ću se. >
Poslije tog uslijedili su teški trenuci jednostavno sam morao je promatrati uzdignutog kurca znajući da mi je tako blizu, da sam je imao, ali da sam dopustio da razum pobjedi. Guzica joj je bila sve privlačnija, i privlačnija jedva sam se suzdržavao, buljio sam nju bez imalo stida. Iz nekog svog glupog inata nisam htio izdrkat već sam uzdignutog kurca hodao po kući prolazeći pored nje normalno. Primjetio sam kako je i ona skrivećki pogledavala na moju izbočinu u gaćama koja se jednostavno nije mogla nevidjeti. Uvidio sam da i njoj nije lako, da vodi unutarnje borbe sa sobom, preočito je bila željna kurca. U zraku se osjećala napetost jednostavno je bilo pitanje ko će prvi eksplodirat i prekinuti neku vrstu primirja.
Nakon sedam dana osjetio sam da ne mogu više izdržat, bližio se odlazak kući, a ona me je svaki svojim pokretom, nenamjerno, izazivala da je opet dobro izjebem.
Negdje predvečer uzela je pravit večeru lagano pjevušeći. Sjedio sam na kauču ko prava lijenčina i počeo lagano drkat, a on se odmah nadigao.
<Srđane, večera je gotova. Idi operi ruke. > čuo se njen glas iz kuhinje.

Otišao sam u kupatilo i perući ruke na korpi za veš vidio njene bijele gaće. Bile su ogromne, baš onakve kakve nose starije gospođe, neugledne, ali za mene su u tom trenutku bile toliko privlačne da me njihov miris doveo do svršavanja. To je bio vrhunac svega, odlazak kući se bližio i ja nisam htio otići nezadovoljan u lošijem stanju nego sam dolazio. Krenuo sam u dnevnu sobu u gledao je kako postavlja tanjure na stol, nosila je neku staru trenerku iz mladosti, koja joj je još više isticila široke bokove.
Zaletio sam se prema njoj uhvatio je sleđa i počeo je ljubit u vrat. Ona se ponovno počela opirat što je mene još više ljutilo.
<Nemoj Srki. NE!>
<Šta nemoj! Jebat ću te, e sad oćeš milom ili silom! Znam da to želiš samo se prepusti i bit će ti super. >
Naglo je popustila i naguzila raširivši noge. Odlučio sam bit ovaj put fin i skinuo sam trenerku i gaće te zavukao sam glavu među njene noge obrasle crnim gustim dlakama koje nisu brijane dugo vremena, lagano prelazeći jezikom preko tankih usmina i klitorisa koje sam nekako razbrao u tom gustom žbunju.
<UUUUUUUUUHHHHHHH TO! snažno je uzdisila od uzbuđenja
Lagano sam je tako par minuta “mučio” i onda me je rukama uhvatila za glavu i odmakla.
<Jebi me ne mogu više izdržat!>

Brzo sam se pridigao, okrenuo i odmah sam se našao iza nje. Kurac mi je bio kao željezna šipka i počeo sam ga lagano gurat unutra, a ona je bila jako mokra, ali još uvijek malo uska. Stavio sam ga cijelog i počeo ga lagano vaditi i vraćati. Okrenula je glavu i počela vikat
<Jebi me jače!>
<Drži se tetka polijećemo!>
Od trenutka sam je počeo nabijat, a ona je doslovce vrištala. fokusirao na njeno glomazno dupe koje se nabijalo na mene, a u pozadini sam čuo njen glas.
<TOOOOO UUUUUUUUUHHHHHHH RAZBIJJJJJ MEEEEEE RAZBIJ TETKU>
<EVO TETKA EVO TI GAAAA>
<RAZBIJ ME TOM OGROMNOM KURČINOMMMMMM>
Držala se nekako rukama za stol koji se drmao kao da je potres, a s njega je sve padalo. I nakon pet minuta životinjskog nabijanja počela je vikat
<SVRŠAVAAAAAAAAAMMMMMMMMMM AAAAAAAAAAAA>
Nenormalno se tresla, a niz noge su joj curili sokovi ko potoci. Ruke su joj popustile i počela je padati na pod. Uhvatio sam ju tako nabijenu na kurac polegao je na stomak preko stola.
<Čekaj tetka, moram još malo svoje obavit. >
Nije ni riječ progovorila samo je klimnula glavom. Izvukao sam ga onako mokrog i prislonio na anus pokušavajući ga ovlažit. Pokušavao sam ga gurnuti unutra, ali nikako nije išlo. Raširio sam joj maksimalno noge koje su visile sa stola i gurnuo joj lagano prst pokušavajući joj smanjit bol kada budem bušio sa pravom alatkom. Analni otvor je malo popustio i osjetio sam svoju priliku. Privukao sam je i nestrpljivo joj ga snažno počeo gurati bez obzira na snažan otpor analnih mišića, a ona je onako iznemogla ko krpa na stolu ležala stišćući zube.
<Srđane molim te polako, ovo mi je prvi put. > tihim umornim glasom je rekla
Do pola je išlo i dalje jednostavno nisam htio jer sam osjetio da je prebolno za nju. Ubrzavao sam ritam, stavljao sam ga sve dublje i dublje, ne slušajući njeno vikanje.
<JJJOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJ STAAAAAAAAAANNNNIIIIIII JJOOOOOOOJJJJ>

Prejako sam se zanio, odjednom sam osjetio da je cijeli unutra i to me je još više uzbudilo. Bjesomučno sam nabijao i u udarao po velikom dupetu koje cijelo treslo pri svakom mom ubodu. Dok mi je znoj curio po leđima, osjetio sam da je kraj blizu i krenuo u još jači napad.
<AJDE IZDRŽI TETKA SAD ĆU JOŠ MALO IZDRŽI MOLIM TEEEEEEE>
Počeo sam svršavati i velike količine sperme su joj završile u crijevu. Izvadio sam ga onako mlohavog i poljubio je u obraz.
<Hvala tetka>
<Ajde pomozi mi do kupatila jako me dupe peče>
Uhvatio sam ju ispod ruke onako izmučenu i pomogao joj. Analni otvor joj je bio jako nadražen, a dupe crveno od mog nabijanja. Tetku je još par dana bolio šupak, ali kad je prošao jebali smo se do iznemoglosti.

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje