Ja i rodica Selma!

incest price rodicaBilo je to ljeto 2002 kada mi je dosla rodica selma iz njemacke. dugo se nismo vidjeli tako da sam je i zaboravio!
imala je dugu plavu kosu,velike sise,i ogromnu guzicu.ta vrsta cura me nenormalno palile! Ja sam tada imao 19 godina a ona je imala 18!!
jedno jutro se budim,kao pa navici go spavam!
budim se i premjetio sam da sam sam kod kuce! ustao sam i hodao po kuci i nikoga nije bilo,vrati sam se u krevet i legao.
proslo je nekih 15min i cuo sam kako neko ulazi u kucu! neko se sunjao po kuci al mene boli kurac za to!!
cuo sam kako se otvaraju vrata u mojoj sobi,brze bolje sam se pokrio i pravio sam se kao da spavam! usla je u sobu i bila gola,malo sam virio i video da je pravo jebozovna picka! cuo sam kako je spominjala moje ime i pricala kako ga dugo nije primila,tada je prisla meni i legla kraj mene, rekla mi je da ne spavam i da sam je vidjeo golu!
samo je pocela da me lize i lagano je silazila ka mom napaljenom kurcu!
pocela je da ga pusi i to nenormalno,stvarno sam uzivao! nevinost je izgubila u 15god tako mi je pricala!
kada je zavrsila sa pusenjem poceo sam ja da joj lizem picku,stvarno je bilo mocno,tako vlazna,socna,i stvarno super!
onda sam joj rasirio noge i poceo da je zivotinjski jebem,uzivala to sam primjetio!nakon toga sam htio da je jebem u supak,i tako je bilo!
analni sex je bio extra,uzivao sa kao nikadranije….tako smo se jebavali neko vrijeme!!svrsio sam joj usta i gledao sam kako guta moju spermu!!
samo sam joj reko da ja prava kuja, a ona je samo rekla HVALA!

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje