Angela

Taj dan, krajem agusta, krajem leta cu pamtiti do kraja zivota. Bio je to kraj moje seksualne apstinencije, ali i pocetak jednog burnog i svestranog seksualnog zivota. Ali o tom potom.
Uznemiren, srecan, bojazljiv, stidljiv sedeo sam tog dana za ruckom preko puta sestre Angele
i plasio se da ce moji i njeni roditelji skontati da je jutros pao zestok seks i zmedju njihove dece koji su povrh svega i brat i sestra. Moju zamisljenu facu je prekinuo dodir necije noge ispod stola, mahinalno sam pogledao preko
i susreo se sa prelepim plavim ocima moje seke. Izbegavao sam razgovor sa njom jer bih se uzbudio i poceo zamuckivati, sto zbog srama sto zbog uzbudjenja.
Posle rucka Angela i ja smo dobili zadatak da pospremimo sto i operemo sudje dok su se matori preselili na terasu da uzivaju uz pivce posle rucka. Sama pomisao da cu ostati u kuhinji sam sa Angelom stvori strah i uzbudjenje kod mene. Stvori se drhtavica u stomaku, nelagodnost i sram u mislima. Cim su svi izasli Angela mi je prisla i zagrlila. Ne boj se braco, sta si se sav zajapurio? Koji ti je kurac? Hteo sam da sakrijem drhtavicu koja je prozimala celo moje telo, ali nisam uspeo. Nezno me je poljubila u usne.
pusenje kurca bratu– Znam da ti je bio prvi put. Bio si divan. Ne sekiraj se sto sam ti seka, to je danas vec normalno. Izmamila je osmeh na mom licu. Usne su nam se ponovo spojile, ali sada mi je nezno oblizala usne. drhtavica me je polako prolazila, a u gacama se poceo buditi moj ponos. Matori sa terase nisu mogli da nas vide od zavese ali smo mi imali odlican preegled na desavanje spolja. Primetila je da mi se digao i dok smo sklanjali tanjire sa stola zadirkivala me je, stipkala za guzu, kao slucajno dodirivala rukom mog malisu. ovo njeno zadirkivanje me je dodatno oslobodilo tako da sam joj prisao sa ledja dok je prala sudje i nezno poljubio u vrat. Priljubio sam se uz nju tako da je osetila dignut mi kurac.

Pocela se uvijati , meskoljiti i trljati guzom po mom kurcu. Uhvatio sam je za sise i poceo pribijati uz sudoperu. Ljubio sam je po vratu i nezno stiskao bradavice preko majice. Nisam mogao vise da izdrzim zavukao sam joj ruku medju noge, na moje veliko iznenadjenje ispod kratke mini suknje nije nosila gacice, osetio sam toplinu vlazne pickice. Kurac mi je hteo da eksplodira. Poceo sam drhtati od strasti i zelje za tom vrelom pickicom. I ona se uzbudila, dahtala je , Zavukla mi je vlaznu ruku u sorc i izvadila kurac na svetlost dana.

-Pazi na terasu rekla je okrecuci se i za tili cas nabila sebi u usta moj ko kolac tvrdi kurac. Pratio sam na terasi nase roditelje kako se od srca smeju nekim svojim salama, dok je Angela gutala moj kurac. Osecao sam toplinu njenih usta ali od velikog uzbudjenja osecaji u kurcu su mi nekako otupeli. Gutala ga je skoro celog i nabijala se na njega. _ nabij mi ga u pickicu .Prosiktala je dok se ustajala i naginjala na trpezarijski sto . Zadigla je suknjicu preko guze . Prizor je bio velicanstven, predivna guza i pickica su stajale ispred mene i cekale da se zarijem u njih. Ruku je vec ispruzila nazad da me uhvati za kurac i uvede u svoj rajski vrt. stavio sam joj ga u ruku malo se namestila i pocela me vuci da joj ga uteram, oklevao sam jer sam taj prizor hteo da zapamtim za ceo zivot.- Daaaj mi ga bracooo… skoro molecivo je rekla. Pustio sam je da me dovede do ulaza u svoju pickicu, vlaznost i toplina pickice me uzbudi jos vise. Poceo sam se zabijati u nju, polako , milimetar po milimetar. Gledao sam u taj prizor kako moj kurac nestaje u njenoj prelepoj pickici. osetio sam kako me stiska picinim misicima,
– Zabij ga bracoOOO…. skoro naredjivacki je rekla. Zario sam se nju . Samo je zacvilela, prigusujuci glas.
Jos bato….. jos bato ….zabijaj se jos… Uhvatio sam je za kukovei poceo navlaciti napred nazad.Pogled na terasu me je opomenuo da ovaj bozanstveni trenutak mora trajati sto krace da nas ne bi uhvatili , ubrzao sam nabijanje u sestrinu pickicu, sto je ona vrlo rado docekala trceci se sve vise i tiho me napaljivala – sad …sad…sad… Guza pred ocima, kurac u toplini raja sekine picke, shvatanje da opet jebem , zestoko nabijanje u sekinu picku i onda….. jedva sam zaustavio krik iz svojih usta, kolena su mi klecala, nabio sam se duboko u sekinu pickicu osetio sam prskanje sperme duboko u sekinoj picki, cvrsto sam je stegao za kukove i nabijenu drzao nekoliko trenutaka , dok mi se pamet mutila a jaja praznila. Oseto sam blagu vrtoglavicu i odmah seo na stolicu da se ne bih stropostao na patos povlaceci sestru zajedno sa sobom ne vadeci kurac iz njene pickice. Konacno posle nekoliko trenutaka sam opet dosao do vazduha. Ni osetio nisam da mi se kurac izvukao iz pickice i polumlitav pao na sorc ostavljajuci bele fleke na njemu. Sestra me je samo kratko zazvalila i trkom otisla u kupatilo, a ja trkom u sobu na presvlacenje. Za nekoliko minuta smo se ponovo nasli u kuhinji ali sad smo prali sudje. _ jel ti bilo lepo? umiljato me je upitala. / Seko bilo je prelepo, a tebi? ? I meni je bilo lepo, ali…… recimo…. da si mi ostao duzan. Zagonetno je rekla. – Ali , to ces mi nadoknaditi veceras, kad legnemo da spavamo. – jedva cekam. uz osmeh sam odgovorio.
To popodne su otisli da traze stan , a ja sam ostao gledati televiziju , koju nisam ni ukljucio, razmisljajuci o seki i mojoj prvoj jebacini. Razvio se mali crv sumnje kod mene da li sam je zadovoljio da li sam se pokazao kao muskarac, dali dobro jebem, da li njena opaska da sam ostao duzan nesto znaci u tom pogledu ……. Ma saznacu veceras.

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje