Sa kćerkom na poslovnom putu

Ja sam Petar, poslovan čovjek u ranim pedesetim godinama. Zastupnik sam jedne velike njemačke firme za zemlje bivše Jugoslavije. Mnogo putujem, moj život se uglavnom odvija u hotelima i na četiri točka.U septembru prošle godine zakazao sam veliki susret sa partnerima, poslovnim kupcima. Radnja se odvija na jadranskoj obali u hotelu sa četiri zvijezdice.
Moja Tamara,starija ćerka je studentica druge godine engleskog jezika. Veoma je bistra i pametna, odlično se služi kompjuterima i engleskim jezikom, a sama u slobodno vrijeme izučava i talijanski. Odlučio sam da je uključim u posao. Tamara je jako zgodna i umiljata djevojka. Plavuša je, duge kose, visoka, kao izvajana. Grudi su joj četvorka, reklo bi se ni grama viška nema na svom prelijepom tijelu. Opisaću vam do tančina naš prvi zajednički posao sa poslovnim partnerima, u kome smo očekivali zaradu ravnu godišnjoj plati jednog srednjoškolskog profesora.
Putovali smo udobnim audijem šesticom. Vozio sam rutinski, putem koji poznajem kao svoj džep. Krenuli smo oko tri ujutro. Tamara je spavala, našao sam neku laganu muziku i uživao u vožnji. Tek u osvijetljenim dijelovima ceste primijetio sam da su se njene helanke toliko pripile iz tijelo, da joj se nazirao lijepi mladi rascjep među nogama. Znao sam da je to zabranjeno, ali oči su mi stalno letjele baš tu. Dekolte joj je bio pristojan, ali nazirale su se dvije lijepo izvajane sise, a bradavice su se nazirale i kroz prsluče i ljetnu majicu.
Uzeli smo dvije jednokrevetne sobe sa pogledom na more i terasom koju je samo odvajao stakleni zid.

Stigli smo oko podneva, osvježili se pićem i nakon ručka dogovorio sam sa prijateljima da održimo prvi sastanak u 16 časova. Dao sam upute Tamari, do tančina je razradila naš program. Na moje, i iznenađenje svih u Sali, ušla je graciozno sa elegantnim sandalama na štiklu i haljini koja joj je otkrivala duge lijepe noge i grudi do pola. Predstavio sam je kao mladu saradnicu na projektu,koja radi honorarno, a najvjerovatnije će po završetku studija biti moj asistent.
Poslovi su se odvijali povoljnije nego što sam zamišljao, potpisani su ugovori sa dogovorom o avansnoj uplati, tako da praktično ne bismo ništa više morali raditi do kraja godine. Na kraju smo napravili koktel, a uz moju Tamaru prilijepio se jedan poslovni Splićanin, inače potpisnik i najvrijednijeg ugovora. Malo smo polili, a potom sa rekao Tamari da se idem istuširati ,a potom krenuti u šetnju. Ona mi je rekla da je umorna i da jedva čeka da malo odspava, te da neće izlaziti čak ni na večeru.
Istuširao sam se i krenuo vani. Zaboravio sam cigarete i vratio se iz hola u sobu. Čuo sam nekakv žamor u Tamarinoj sobi. U prvi mah sam pomislio da razgovara mobitelom, ali buka je bila sve jača.

Ubijeđena da sam u šetnji moja Tamara se potpuno opustila sa zgodnim Dalmatincem,a ubrzo je došlo i do vrućeg kontakta.
-Uhhhhhh, nastavi tako, jače, ostavi ga nek miruje u meni, jebi me dugo, rasturi me, samo su neke riječi koje je moja mezimica sve glasnije izgovarala. Polako sam otvorio balkonska vrata i stao tik pored stakla koje nas je dijelilo. I njihova soba je bila otvorena, pa sam mogao sve jasno da čujem, bio sam udaljen od njih manje od pet metara.
Tamara je na moje veliko iznenađenje bila preglasna, znatno glasnija od svoje majke, koja je prava jebačica, maštovita i jako nemirna u krevetu.
-Jebi me Tonči najjače što možeš, ne žali me, pičkica mi gori. Kidaj me kurcem,osjetim ti jaja na guzi. Govorila je svašta a tek kad je svršavala, nastala je prava vriska.
-Joooooooooooooooooooooj umirem, svršavam, grči mi se pička, ne vadi ga, istresi sve u mene. Morao sam, da bih se umirio izdrkati, a potom sam lagano napustio sobu.
Tonči je naredne noći još tri puta pumpao moju Tamaru,a ja sam prvi put osjetio da mu zavidim. Sutradan sam se prema njoj ponašao kao da ništa ne znam da ih nisam čuo, a ona je bila umiljata kao jagnje. Otišli smo u kupovinu, proveli dan u šetnji i kupanju i odlučili se na još jednu noć u hotelu. Tamara je opet bila bučna, opet sam ga drkao i zavidio Tončiju. Ujutro smo se spakovali, doručkovali, odjavili sobe i krenuli kući. Pošli smo dužim putem, prema Dubrovniku, nije nam se žurilo. Vikend je pred nama, u fasciklama potpisani ugovori, dobra zarada je zagarantovana.
-Tamara, šta misliš da produžimo boravak na Jadranu za dan dva, da proslavimo poslovni uspjeh. Zadovoljno je prihvatila moj prijedlog, otišli smo na sunčani Lapad u Dubrovnik.

I dok je Tamara u holu gledala strane časopise na recepciji sam zatražio dvokrevetnu sobu sa razmaknutim ležajima. Idući liftom ka sobi rekao sam Tamari da je hotel pun i da nisam imao drugu opciju. Slegla je ramenima, nasmijala se i rekla , ma nema veze.
Smjestili smo se, a potom je Tamara otišla pod tuš. Znam da je nepristojno, ali zavirio sam u torbu gdje je bila kupljena štampa i našao jedan vrući talijanski tabliod, sa mnogo porno fotografija. U njenoj torbi prnašao sam paket mirišljavih kondoma, a u torbi sa stvarima već nošene skinute tangice. Pomirisao sam ih i vrati na mjesto. Izašla je iz kupaonice ogrnuta u frotirski ogrtač i jsle na stolicu preko puta velikog ogledala. Jasno sam joj vidio lijepe ogromne sise, noge sve do bedara i brzo skrenuo uhvaćeni pogled. I ja sam se istušitao i vratio u sobu ogrnut u frotir. Zapaio sam cigaretu i poslužio nas pićem iz sobnog bara.

-Tamara, da proslavimo naš poslovni uspjeh, podigao sam čašu viskija i nazdravio sa mojom mezimicom. Ispili smo ga skoro na eks, a potom sam disuo čaše. Viski nam je prijao, veliki teret spao je sa mene, ali stalno su mi u glavi odzvanjale vrele riječi moje ljepotice. Požalio sam se na umor i legao na svoj krevet. Kurac mi je bio dignut kao buzdovan, trebao sam pičku kao vazduh, kao vodu kad sam najžedniji. Pravio sam se da spavam i krajičkom oka gledao kako tamara u ogledalu pregleda svoje bujne grudi, najvjerovatnije bojeći se da joj je Tonči ostavio tragove. Potom je ustala, digla nogu na stolicu i oborila pogled prema sočnoj izbrijanoj pičkici. Tad sam joj prvi put vidio prelijepe usmine, koje su ličile na krunu. Prelijepe i rumene.
Ležao sam na leđima i namjerno otkrio, kao nehotice, mantil da mi se jasno nazire dignut kurac. A on je dug 19 cm i jako debeo, sa velikim glavićem. Ponosio sam se na njega, jer sam do ludila doveo mnogo žena. Znao sam da me Tamara gleda, znao sam da je i ona napaljena, osjetilo se to u vazduhu. Iscenirao sam pokret umornog čovjeka u snu, tako da sam ga potpuno oslobodio. Osjetio sam da se pomjera na prstima, znao sam da je na metar od mene. A onda mobitel pokvari naše uživanje. Skočio sam kao poliven vrelom vodom, pogledao u Tamaru, koja se zbunjeno javljala mami na telefon, a onda sam bacio pogled na svog macana.

-Izvini ćeri,baš sam nepristojan, rekao sam i potražio u torbi gaće.
-Ma nema veze tata, zrela sam djevojka, uostalom nemoj da ništa pokvari naš poslovni uspjeh, zacvrkutala je. Obukao sam bokserice, a onda nasuo još po jednu čašu.
-Moram ti reći da nisam mogao spavati. Stariji sam čovjek, dvoje mladih u nekoj sobi do mene mi nisu dali mira.
Znala je sigurno da sve znam, da se pravim nevješt. Pocrvenila je i nasmijala se gotovo nevino.
-Nama veze ćeri, uživala si na putu, a i honorar će ti biti pozamašan.Nećeš reći mami ako i ja siđem dole i malo bacim pogled na poneku ženu, šalio sam se sa njom, a viski me sve više hvatao.
-O ne tata, samo se slobodno ponašaj, oduvijek sam ti saveznik rekla mi je i poljubila me u obraz.
Otišao sam u toalet da se malo uredim,izbrijao sam se, otvorio novu kolonjsku vodu i vratio se vidjevši moju Tamaru na krevetu, pokrivenu do iznad sisa. Izbacila je lijevu nogu i smješkala se.
Sjeo sam pored nje i rekao da sam ponosan što imam takvu ljepoticu.

tata cerka incest price-Primijetio je tata kako te svi muškarci na sastanku piju očima, pa čak i oni matorci.
-E tata, svi ste vi isti, nasmijala se i promeškoljila ispod plahte.
Otkrio sam joj grudi i kažiprstom kružio oko bradavice. Žmirila je i grizla donju usnu.Prešao sam na drugu prelijepu sisu, a onda niz stomak do pupka, pa do prelijepe mlade pičkice. Igrao sam se sa usminama, bile su već vlažne i rumene, uvijala se i krupno disala. Skinuo sam bokserice i stavio joj dignuti kurac u ruku. Sve vrijeme smo ćutali i igrali se bez i jedne izgovorene riječi. Odlučio sam da joj poližem lijepu pičkicu, pa šta bude. Tamara je samo širila noge i itdizala guzu, bio sam na sedmom nebu. Poljubila me u glavić, pomilovala jaja i onda zabacila ruke široko iznad svoje glave. Još malo sam joj razmakao noge, protljao nekoliko puta glavićem po pičkici i nježno počeo ulaziti u Tamaru.

-Ohhhhhh tata, prgovorila je porvi put.
-Jebi me jako,do kraja, nabij mi ga što jače.Tako je dobar i moćan, oduvijek sam zavidila mami što ima najljepši kurac na svijetu. Nakon desetak minuta žestokog seksa Tamara je svršavala, grčeći se i govoreći perverzne riječi. Palio sam se kao lud, ali odugovlačio da ne svršim.

Sjela mi je na kurac i počela svoj ples. Igrao sam se velikim mladim sisama, osjetio tijesnu pičku na nabreklom kurcu i uživao. Svršavala je ponovo, ovaj put izvijala se poput ždrijebice koju su doveli starom pastuvu.
Ustao sam i nabio joj ga otpozadi. Tukao sam je jajima po guzi, mijesio sise,milovao guzu i sojećao grčenje pičkice na starom kurcu. Joj brzo ću svršiti, gotov sam.
-Unutra tatice, ne boj se, unutraaaaaaaaaaaaaaaa.

Svršavali smo zajedno, u neviđenom transu. Potom sam joj opružio noge i provukao ih između svojih. Ležao sam joj na leđima, ne vadeći već mlohavi kurac , držeći sise u rukama. Ljubio sam joj rame, čekajući da se stari debeli kurac ponovo digne u mladoj sočnoj pičkici.
Ostali smo dvije noći u Dubrovniku, izvukla je iz mene i posljednju kap sperme.

U povratku pojebali smo se u jednoj borovoj šumici,a čitavo vrijeme vožnje mi je držala ruku na kurcu.
Kući smo došli presrećni, moja supruga je pomislila da je to zbog odličnog posla. Te noći nisam imao želju da pojebem ženu, pravdajući se umorom. Svoj dio dbelog kurca dobila je ujutro. Mislio sam stalno na Tamaru, znao sam da i ona na sluša, kao i ja nju i Tončija.
Jebemo se neprestano, kad god nam se ukaže prilika. Kao da sam u drugoj mladosti, u formi sam i stalno željan mladog mesa na starom debelom kurcu.

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje