Moj tatica

Udala sam se jako rano za čovjeka u kojeg sam, barem sam tada tako mislila, bila zaljubljena. Prošlo je svega nekoliko mjeseci kada sam zatrudnjela i rodila prekrasnu djevojčicu Saru. Tih prvih nekoliko godina imala sam savršeni brak, preciznije, do dana kada je Zdravko, moj suprug, dobio otkaz, počeo ozbiljno piti i ignorirati račune koji su se neplaćeni gomilali.

Tako pijan skakao bi na najmanju moju primjedbu, sati našeg supružničkog života pretvorili su se u bujicu grubih riječi koja je eskalirala udarcem. Ošamario me, bila je to jedna pljuska, ali toliko silovita da sam udarila u zid. Nakon te prve šljage, batine su postale realnost.
Hodala sam kraj njega kao po jajima u stalnoj panici od njegove ruke. Šamari su polako prerasli u ozbiljne udarce, a nakon što mi je nogom slomio rebro i ozlijedio bubreg, odlučila sam ga zauvijek napustiti.
Uzela sam sa sobom Saru i vratila se ocu. Tata je bio presretan, i dalje je živio u velikoj kući u kojoj smo braća i ja odrasli, koja je nakon mamine smrti skroz opustjela jer su se Velimir i Ivan poženili i otišli u Njemačku.

Otac i ja nikada nismo bili previše bliski; puno je radio kako bi nas uspio sve uzdržavati a slobodno vrijeme provodio bi uglavnom u sportu s mojom braćom. Taj odlazak iz konstantnog straha u dobro poznatu kuću, tatici koji će se brinuti za mene, bio je pravo olakšanje. Bila sam kod kuće. Sigurna. Nisam više morala vagati svaku svoju riječ kao pred Zdravkom koji me pretvorio u uplašenog miša. Zbog toga sam osjećala silnu zahvalnost prema ocu, nisam mu dopuštala ni da sam ode po čašu vode. Inzistirala sam na tome da obavljam sve kućanske poslove, kuham, perem, ukratko, ispunjavam svaku njegovu želju.
Novostečena sigurnost i beskrajna zahvalnost razvile su u meni snažnu ljubav prema tati tako da sam ga iz čistog mira u prolazu ili pred televizorom znala početi grliti od čiste sreće. Zaspala bih u njegovu krilu nadoknađujući propušteno djetinjstvo, jer sada sam napokon imala taticu samo za sebe, a on je sve svoje vijeme trošio na mene i unučicu. Svakog dana došao bi doma točno u pet i trideset, a ja bih ga dočekala na vratima sa zagrljajem i poljupcima, i spremnom večerom na stolu.

Jednog dana nosila sam laganu ljetnu haljinicu s cvjetnim uzorkom koju su pridržavale samo dvije tanke naramenice. Ispod nisam imala grudnjak koji mi, pošto su moje dojke čvrste, okrugle i ne prevelike, nije zapravo, ni bio potreban. Tata se pojavio na vratima, a ja sam mu se bacila u zagrljaj i poljubila ga, pa smo skupa večerali.

Bile su nesnosne ljetne vrućine a naša kuća nije imala klimu. Perući suđe poslije večere smišljala sam strategiju kako da tatu nagovorim da napokon kupi air condition. Morala sam biti posebno dobra prema njemu, ponašala sam se baš kao što sam to znala činiti kao djevojčica, topeći starog kako bi bilo po mome. Kada sam sve počistila, otišla sam u kupaonicu provjeriti frizuru, nekoliko puta prešla sam četkom po blond kovrčama, tako da mi padaju po čelu – morala sam izgledati slatko i nevino – i tek kada sam bila zadovoljna odrazom u ogledalu, vratila se u sobu.

“Tatice…” nježno sam tepala.
“Da, dušo?” Sjela sam mu u krilo i naslonila glavu na rame, a on me nježno obujmio rukom oko leđa.
“Što je sad opet?” Po glasu se činilo da ga ova igra zabavlja.
“Kak to misliš?” pitala sam nevino.
“Čim mi počneš pričati tim glasićem i ovako me ozbiljno gledati, znam da nešto hoćeš.” Počeo se zlobno smijuljiti.
“Ali kad te vooolim…” Sad sam stvarno zvučala kao petogodišnjakinja. Malo sam se pomaknula kako bih mu prebacila ruku preko ramena, i u tom sam času osjetila nešto tvrdo na guzi. Oči su mi se raširile u šoku; dignuo mu se na mene! Nakon prvotnog osjećaja košmara preplavilo me zadovoljstvo – uspjela sam mu ga dignuti a da se uopće nisam morala truditi.
Kurcožderka u meni borila se sa zdravim razumom, jer tata, otkada je mama umrla prije pet godina, sigurno nije uopće ševio.
Što se mene tiče, seks je bio najnebitnija stvar na svijetu. Odgajali su me na način da je to nešto što radiš zbog muža, samo zažmiri, opusti se i moli Boga da ne boli previše.
Jebanje sa Zdravkom bilo je brzo i grubo. Bacio bi se na mene, svršio za pet minuta, srolao na svoju stranu kreveta i zaspao. Čula sam za orgazam, no nikada ga nisam imala. Bila sam toliko naivna da se čak nikada nisam ni samozadovoljavala. Kao što sam rekla, nije da sam mislila da je seks prljav, šokantan ili odbojan na bilo koji način… jednostavno… nebitan. Šteta.
No u tom momentu toliko sam voljela tatu da me njegova erekcija oduševila, i nije trebala proći ni sekunda da mi sine kako bi me tatica sada vrlo vjerojatno htio jebati. Zločesto sam se osmjehnula i pojačala pritisak guze na tatinu tvrdu batinu a s cicama mu se počela trljati o prsa.

“Tatice… razmišljala sam…” Malo sam zastala. “Zašto ne bismo kupili klimu?” Uzdahnuo je i oblizao usne.
“Nije tako skupa, znaš…” molila sam.
“Zato što nam ne treba, dušo. Rijetko kad je tako vruće u Zagrebu, svega tjedan dana, možda…” “Meni je i to puno!” Pravila sam se da se durim.
“Zlato, rekao sam ti što mislim o tome. Klima je bacanje novca…” popustljivo me odbijao. “Mooolim?” Poljubila sam ga u obraz, pa u vrat i onda opet obraz…
“Danijela…” rekao je promuklim, prigušenim glasom.
“Ti si moj muškarac, zar ne tatice?” Nevino sam ga provocirala, “A muškarac se mora brinuti za svoju ženu.”
“Ti nisi moja žena, ti si mi kćer.” Nastavio je istim puknutim tonom.
“Sada sam tvoja žena”, rekla sam. “Kuham ti, čistim kuću, iiii… mogla bi ti raditi i druge stvari, tatice…” Prešla sam rukom po njegovim širokim prsima i poljubila ga u usta. Iznenađeno se trznuo i progutao slinu.
“Danijela!?”
“Nisam više mala curica, tatice”, rekla sam. “Sada sam odrasla žena.”
“Pa baš se ne ponašaš tako…”
“Mislim da se baš tako ponašam. Zato i jesi ovako vruć i uznemiren.”

“Molim!? Ja…” Spuštala sam ruku sve niže, do kare, pa ga čvrsto stisnula. Disao je sve brže. “Danijela! Smjesta prestani!” Pokušao me odgurnuti ali nije uspio jer sam se čvrsto držala za njega. Pogledala sam ga nježno u oči i rekla: “Tata, ja znam što muškarcima treba. Ti si muškarac a ja sam odrasla žena.” Primila sam ga za ruku i spustila je na lijevu sisu. Prvo ju je maknuo, ali ja sam bila lukava pa sam se naslonila i opet stavila dojku na njegov dlan. Kurac mu je divljao poda mnom, dok mi je pohotnim pogledom proždirao sise i drhturavom rukom dodirivao desnu.
Odvezala sam naramenice tako da mi je haljina skliznula i oslobodila vruće narajcane sise. Zamucao je i oblizao suhe usne. Ponovno sam ga morala primiti za ruku i odvesti je do mojih golih grudi. I ja sam bila napaljena zbog činjenice da me moj tata tako jako želi poševiti.
Napokon je počeo sudjelovati. Osjetila sam njegovu toplu veliku šaku kako odvaguje težinu cice, pa lagano palcem prelazi po vrućim i osjetljivim bradavicama.
“To, tatice! Samo daj…” šaputala sam. “I ja želim tebe…” Sve se više oslobađao, počeo se igrati s mojim cicama mijeseći ih dublje i vatrenije. Mislim da je baš u tom momentu odbacio sve predrasude i predano mi se posvetio kao ženi.
“Oh, dušo…” jecao je. Pratila sam ritam ruke kojom mi je drkao sise, prezadovoljno gledajući kako jednu lagano stavlja u usta i ljubi, sisa bradavicu kao beba…

erotske price taticaNe mogu vam opisati koliko me radovalo gledati ga ovako sretnog, sada kada razmišljam o tome, mislim da sam se čak i ja seksualno uzbudila. Zdravko nikada nije toliko pažnje poklanjao mojim sisama, ako bi ih i zamijetio, to je uglavnom bilo grubo natezanje, više bolno nego ugodno, s pokojim ugrizom. Tatica ih je milovao tako fino kao nitko dotada; štipkao, grickao, mijesio. Jezikom bi poklopio ružičasti cvijet, pa usnama izvukao bradavicu i nakraju je nježno, očinski rolao među zubima. Nigdje mu se nije žurilo, uživao je u svakom milimetru moje nagosti.
Topla, teška vlažnost svakim novim ugrizom spuštala mi se niz kičmu kroz trbuh sve do pulsirajućeg klitorisa. Tatica je to sigurno osjetio; podignuo mi je guzu tako da izvuče rub haljinice i skine je preko glave. Sada sam sjedila na njemu potpuno gola, ženskosti prekrivene samo malom, mokrom tangicom.
Priznajem, bilo mi je neugodno biti pred ocem u tom stanju, no ipak je on moj tatica, pa nema veze. Kada sam bila mala, puno me puta vidio golu. Debeli, iskusni očevi prsti uvukli su se u moje gaćice i povukli ih polako prema dolje. Malo me uhvatila nervoza; ovako mokru, natečene,
ružičaste, zrele pičke, ipak me još nije vidio.

Crvenilo mi je pokrilo lice, a tata, kada je odbacio gaćice na pod, počeo mi je s obadvije ruke nježno milovati cijelo tijelo. Napokon sam se ohrabrila da ga pogledam u oči, zagrlila ga i poljubila u usta. Strastveno sam mu sisala jezik dok mi je on jednom rukom natezao sise, a drugom skliznuo među noge.
Obujmio mi je i stiskao cijelu pičku punim dlanom. Jecala sam od uzbuđenja osjećajući kako se moji pizdini sokovi cijede kroz tatine prste.
“Tata, jaahh… ahhh, hhh…” dahtala sam. “Ohhh, da… to… daaaa…”

“Sviđa ti se šta ti tatica radi, ha djevojčice?” Raširio mi je vruće, skliske usmine, pa zabio prst u usku ružičastu rupu za jebanje. Opet sam zajecala i počela miješati usisavajući i nabijajući se na tatin srednjak. Zdušno me tucao prstom nekoliko sekundi a onda pritisnuo palac na moj klitoris i počeo ga lagano, kružno trljati.
Vatra među nama rasplamsala se kao zapaljeni benzin. Vriskala sam od uzbuđenja i grčevito mu pičkinim mišićima čupala prste. Snažno sam guzicom nabijala po njegovim od moje pizde skroz mokrim preponama jašući prema prvom orgazmu u životu. Tata me jednom rukom držao da ne padnem, a drugom mi snažno i znalački drkao klitoris. Klimaks mi je kidao svaki živac u tijelu, no otac me spretno poput vodiča vodio kroz sve labirinte sladostrašća. Kada sam napokon klonula, izvukao je prste iz moje pičke, dignuo se, primio me u ruke i odnio uz stepenice u spavaću sobu – prostoriju u kojoj su otkada znam za sebe spavali moji roditelji, i u koju ja nisam imala pristup.

Unio me kroz vrata, nježno položio na krevet pa se skroz cool počeo skidati. Prvo je otkopčao gumbe na košulji i bacio je na pod, izvukao remen iz traperica i povukao zatvarač prema dolje. Ležala sam gola na krevetu i netremice gledala u tatin šlic. Sada je stajao samo u boksericama iz kojih je stršala pulsirajuća erekcija. Srolao ih je u jednom potezu. Iako je imao pedeset godina, i dalje je izvrsno izgledao, onako snažno građen…
Ja sam sitna žena po maminoj strani, no tata je div od 190 centimetara, težak oko 120 kila, vrlo debele i moćne kurčine, veće od Zdravkovog, ne toliko u dužinu koliko mu je bio deblji.
Debeo, žilav, mrke kože, obrastao gustim čekinjavim, crnim dlakama; nisam ga mogla prestati gledati dok se tatica uspinjao na krevet.
Ležala sam na postelji na leđima, razmaknutih nogu ali zgrčenih koljena među koja se on za nekoliko sekundi uvukao. Lagano se spuštao na mene da me ne zaboli njegova težina, milujući me od grudi do trbuha. Zagrlila sam ga oko ramena i privukla na sebe. Halapljivo smo se ljubili povezani ljubavlju koja može postojati samo između oca i kćeri. Osjećala sam njegov tvrdi kurac kako se bori među našim trbusima.
Tata se podigao u preponama i prislonio glavić na otvor moje pičke. Osjetila sam kako je ušao nekoliko milimetara, dobro se namjestio, i tek ga onda zabio u usku rupicu. Pička se raširila oko kurca i pustila ga da sklizne do maternice. Stenjala sam od zadovoljstva dok mi se pizdin tunel ugodno rastezao pod tatinom batinom. Nije me ništa boljelo, prije bih to opisala kao osjećaj potpune ispunjenosti. Kao da me kurčina cijelu napunila, i trbuh i sve šupljine. Svrdlao me u ritmu kojim se micao po meni, udarajući tvrdim glavićem o osjetljive stijenke moje pizdice. Sad smo imali novu pozu; tatica ga je malo izvukao, tako da mi je malu tucao samo glavićem, a korijenom kurca trljao kružno klitać.
Opet me obuzelo ono predorgazmičko ludilo. Snažno sam raširila noge, isturila pičkicu i počela nekontrolirano vikati: “Jebi me tatice! Jebi! Tucaj ju! Tucaj mi pičkicu! Jako me jebi… Rasturi svoju djevojčicu!” Primio mi je lice među dlanove, poljubio vlažno u usta i nastavio jebati polaganim, ali dubokim udarcima. Pustio mi je glavu, podvukao ruke i zgrabio me za dupe s obje ruke, onako nadižući i zabijajući prste u mekano meso. Isprčio mi je pizdu i počeo snažnim kratkim ubodima pumpati, tako ju je snažno jebao da je sva naotekla i suzila se ostavljajući vrlo usku rupicu za tatino iživljavanje.
Sada me držao u rukama i prčio zaparenu rupu kao pneumatska bušilica. “Ohhh, Božeee!” uzdisao je. “Šta to radiš svom tatici? Ahhh.”

“Jebi me, samo me jebi! Jesi čuo, tatice, nemoj nikada prestati!!!!” vriskala sam pokušavajući pratiti ritam njegovih kukova. Omotala sam mu noge oko leđa i slijedila kružno nabijanje, sve jače ubode i bolno-slatke udarce u klitoris. Centar svijeta postala je moja napaljena pička i ta mesnata, tvrda batina koja ju je svakim novim udarcem sve više zadovoljavala i raspaljivala. Opet sam počela svršavati, snažno zabacujući glavu i nabijajući se vakuumski o tatine prepone. Ispraznio se u mene šikljajući kipuću spermu u moju maternicu kao tekući život. Tako sam i ja nastala, pomislila sam kroz maglu uzbuđenja. Njegovo sjeme me stvorilo, i sada je opet u meni.

Omamljeni, spleteni u zagrljaju ostali smo ležati nježno se mazeći i ljubeći. Gledala sam ga s potpunom predanošću; bio mi je bliži nego ikad, više nego bilo tko u životu. Nakon nekog vremena razdvojili smo se, skliznuo je niz mene cjelivajući mi grudi, trbuh, pičku… U čudu sam širom otvorila oči; znala sam da ima muškaraca koji to rade ženama, no meni ju prije tatice nitko nije ljubio. Zdravko uopće nije pokazivao interes. Nalaktio se na madrac i s ljubavlju gledao u moju mačkicu. Više me nije bilo stid, možda malo, jer mi sada sigurno nije bila previše lijepa, onako izgažena nakon toliko seksa, no uzbuđenje je bilo jače od glupih misli.

Pomazio ju je po dlakama, pa nježno rastavio mekane usmine palcima otvarajući pogled na vlažnu, ružičastu rupicu. Nakon pažljivog gledanja, spustio je glavu i oblizao ju cijelu po dužini. Zajecala sam i ugrizavši donju usnu nastavila gledati kako se igra s mojom ženskošću. Tatin jezik me pekao kao vatra koja se nezaustavljivo širila natečenim mesom. Osjećala sam kako ulazi duboko u mene, lickajući sve što uopće nutra ima.
Sisao mi je rupu, pa grickajući kožu cijelim putem, premjestio usne na klitoris. Kada sam ga osjetila tamo, opet se u meni probudila eksplozija. Klitać mi se pretvorio u tvrd, hiperosjetljiv pupoljak strasti, a stvari koje mu je tatica radio bile su jednostavno neopisive. Snažno ga je sisao, puhao u njega, lizao, grickao, trljao, natezao… Eksplodirala sam u seriji od nekoliko orgazama dok mi je on cijelo vrijeme ljubio malu. Kada sam se bližila četvrtom orgazmu kosa mi je bila skroz preko lica, tijelo obliveno znojem, sve me boljelo…

Nakon posljednjih grčeva, tata je kleknuo ponovno tvrdog kurca i počeo me njime zezati po pičkici; lupkao ju je, prelazio mi glavićem po klitorisu, to je radio tako dobro da sam ga opet strašno poželjela nutra. Grčevito sam bacakala guzu u njegovu smjeru, pokušavajući se s rupom nabiti na koplje. “Tataaa!!!” jecala sam. “Jebi me!” Zabio mi ga je po naredbi a ja sam vriskala od užitka. Podignuo mi je noge i pritisnuo ih uz prsa, baš kao što je to Zdravko znao činiti, no sada nije bilo boli, već samo strahoviti užitak. Kada me dobro namjestio, počeo me tucati, i za to ne postoji niti jedan drugi izraz. To nije bilo vođenje ljubavi, već upravo tucanje. Bila sam jebena i to jebena iz sve snage. Kurčina me divljački rasturala derući mi samo dno utrobe poput bodeža. Tatini kukovi udarali su o moje guzove zabijajući me u krevet u toj mješavini strasti i bola. Utroba mi se se ovijala oko njegove razjarene kite, zaklopila sam oči i još jednom izgubila svijest u luđačkom orgazmu.
Krevet je škripao i pucketao pod nama, nisam bila u stanju ni disati ni misliti, pizda mi se proširila na cijelo tijelo, a tata je nesmetano s luđačkim sjajem u očima sve snažnije ševio razvučeni tunel moje pizdurine. Opet je svršio u nju, sperma je šikljala između njegove batine i otečenih usmina tako da smo mogli doslovno čuti kako cvrči. Sirota pizda se pokušavala boriti s tolikim naletom sjemena, muzla je tatinu kurčinu grčeći se i upijajući čitave gutljaje u raširenu maternicu, no tog slatkog mlijeka jednostavno je bilo previše.

Stvari se između mene i tate nisu bitno promijenile, barem što se tiče naših međusobnih osjećaja. Jedina novost je pohota i užitak. Prvi tjedan tucali smo se poput zečeva. Tatica je bio presretan što opet ševi, posebno ovakvu mladu koku kao što sam ja, a i mene je skroz obuzelo ludilo fukanja tako da smo stalno plazili jedno po drugome. Skupa se kupamo, pušim mu pod tušem, drkam u prolazu, kara me na kuhinjskom stolu, prči naguženu na kauču.
Ipak mi se najviše sviđa položaj koji ću izdvojiti, kada sam spremna za njega na sve četiri dok me kara odostraga, takozvani pseći stav. Mislim da ništa bolje ne može pokazati da sam ja njegova žena a on moj muškarac od tog položaja, kada klečim nagužena pred taticom kao kuja koja se tjera, a on me jaši poput bika.

Volim tatu a uz njega sam zavoljela i seks. Čisto iz zabave sada me zna staviti u svoje krilo, prebaciti preko stolice ili stisnuti uz zid, skinuti mi gaćice i izdrkati me do orgazma na licu mjesta. To nikada ne traje duže od nekoliko minuta jer sam stalno napaljena kao prasica. Ubrzo nakon prvog seksanja preselila sam se u tatinu sobu, pošto smo ionako stalno spavali skupa. Oboje se želimo tucati prije spavanja i čim se probudimo.
Nisam ni pokušala naći nekog muškarca jer tatica ima sve što mi treba.

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje