Mama i ja II dio.

Prošlo je nešto više od godinu dana od kad sam objavio svoje dve priče i nisam ni slutio da će jedna od njih imati nešto manje od 18000 čitanja, druga isto tako kotira na nekih 7-8 hiljada. Na sve to inbox je pretrpan molbom za nastavkom, pa nešto razmišljam zašto da ne.
Istini za volju stvari su dosta oscilirale kroz ovaj period i život mene i moje keve se mjenjao iz dana u dan. Čas smo se jebali kao divlje životinje onda već u sljedećem trenutku režali jedno na drugo. Osjećao sam vremenom da polako preuzimam ulogu svog tate koji je kilometrima od nas i da Sanjici ništa ne sme da fali uz mene.

veliko dupe moje mameVremenom smo izbacili ostatak družine iz našeg sexualnog života te se jedno drugom posvetili maximalno. Naravno nisam ostajao hladan na neke vršnjakinje koje su bile spremne za “leteći sex” pa sam često varao kevu s nekim lokalnim kurvama, a verujem da ni ona nije ostajala dužna. Nakon nekog vremena i nakon što smo probali sve i svašta predložila mi je da ponovo pokušamo da se vratimo u prvobitni odnos mama-sin i da ovo što mi radimo nikako nije OK. Teško sam pristao na tako nešto jer ko je lud da se odrekne takve pičke bez obzira na sve. Pošto sam osetio da nešto tu ne štima pristao sam na dogovor i i više nego špijunirao šta radi, gde hoda i s kime se jebe.

I desilo se upravo ono što sam predpostavio – rezervni kurac. Negde duboko u sebi sam znao da je to i više nego ispravno, da nije ok da se ložim na svoju kevu i da od nje nije ok da mi pruža sve što jest ovih godina. Jedne prilike sam došao kući ranije nego inače i na sve to s ulovom i odmah sam krenuo na sprat u svoju sobu da karam ali u kući je već bio neko. Predložio sam Seleni, devojku koju sam upoznao tu noć, neki sex u mojim kolima van grada što joj je bilo OK. Pušila mi je kurac dok sam nas ja vozio do odredišta a meni je samo u glavi bilo da li i kome to sad radi moja nesuđena žena. Jebao sam na haubi auta i samo čekao da svršim i da idem kući da vidim šta se tamo zbiva, ali k’o za inat kurac neće da završava pa neće. Kad sam vidio da nisam pravi predložio sam Seleni neki drugi put da sve ovo završimo na što je pristala i samo sam čekao da je odbacim kući i da vidim šta se dešava.

Došao sam kući, ali kasno, nije bilo nikog i Sanja je gledala TV u dnevnom boravku a ja sam ljutito zagrmio s vrata :”Gde je !?”. Pogledala me telećim pogledom i upitala o čemu pričam. “Ne pravi se pametna, gde ti je jebač” nastavio sam s galamom dok sam joj prilazio. Zaista ne znam o čemu pričaš, sama sam celu noć bila i gledala TV. Nisam imao neki valjan dokaz pa sam ljutit i poražen otišao u sobu da se presvučem i da smislim taktiku za dalje.

Izašao sam go pred nju ponovo i tražio nešto za jelo. Pristala je da mi pravi večeru a ja sam vrebao svoju šansu dok još nije bilo kasno. Gledao sam je s vrata kako za šporetom prži neko meso i maštao o tome kako da svoje meso gurnem među predivne guzove za koje nisam ni maštao da će da mi do ove mjere fale jednog dana.
Drkao sam polu dignut kurac kad se okrenula i ugledala me, nije reagovala već je prošla pored mene kao da nisam tu i prokomentarisala da završim sam pošto joj serija prolazi. Odbijanje me još više palilo, bio sam spreman i da je silujem u krajnjem slučaju pošto sam bio ovisan o dojenju tih masiivnih sisa kao neko novorođenče.

Ostao sam slep na nered u najavi u kuhinji i zapomagao da dođe i reaguje. Skočila je i prišla da ispravi stvari na što sam ja ugrabio priliku i stao joj duboko iza leđa i brzim pokretom uzeo sisu u jednu, guz u drugu ruku i kurac stavio pod pičku i kroz zube prokomentarisao :”Trebam te, mamice”. Jednostavno sam znao šta je njena slaba tačka i na samo se podigla na prste i stala na kurac.
“Volim te mama, obožavam te” ponavljao sam glasno dok sam joj gurao kurac nad večerom koja je već počela da nas guši koliko je gorila. Digao sam je u naručije i odveo u našu sobu na sprat i jebao do zore.

“Zbog čega me nećeš više, ljubavi” pitao sam je negdje pred svitanje. Pokušala je da mi objasni kako još uvijek je željna žestokog sexa i dobre akcije i da ja sam to ne mogu da joj pružim. Predložio sam da zovemo staru ekipu ali nije bila nešto raspoložena za takvo što. Dogovorili smo pomirenje ali je ona uzela par dana vremena da vidi šta ustvari želi.
Bio sam svjestan da to moram maximalno da koristm i da moram da je jebem više nego ikad pošto možda više neću imati prilike za takvo što. Prošlo je od tog jutra 4-5 dana i nije mi ništa govorila, mislio sam da je i odustala od toga ali me demantovala jednog popodneva.
Ušao sam u kući u već na vratima bio go i spreman da jebem svoju ženu na što me je dočekala s :”Stani. Moramo razgovarati!”. Bojao sam se tih riječi ali znao sam da je neizbježno. O čemu se radi upitao sam i otvorila je temu. Pošto je za nju naš sexualni život nezanimljiv tražila je promjenu i novitete. Predložila je da jedno drugom nekoliko puta u sedmici nalazimo partnera te da s njim imamo sex taj dan nevazno za nas dvoje. Pošto nisam imao izbora pristao sam i stvari su išle u nekom normalnom smeru prve dve sedmice. Dovodila mi je neke kurve s posla, iz našeg caffea, svoje poznanice a ja njoj opet neke random ljude koji su i više nego rado pristali da jebu ženu poput Sanje.
Jedne srede doveo sam kući za svoju mamicu crnca koji je radio kao čuvar na plaži i sedeli smo u dnevnom boravku i časkali kad se na vratima pojavila keva s nekom mladom devojkom. Crnca sam samo potapšao po ramenu kao u fazonu “sretno ti bilo”, devojkinu ruku uzeo iz kevine i odveo na sprat da jebem. Svršio sam relativno brzo i nakon što smo se malo smirili čuo sam razarajuče krike iz mamine sobe.
“Jebi meeee, jačeee” orilo je kroz kuću. Nakon nekog vremena kroz suze je vrištala da je pusti i da ne može više. Poslao sam devojku napolje i brže bolje ušao u maminu sobu. Glava joj je bila zakovana za pod a debeli crni kurac duboku u guzi. Nemilosrdno ju je jebao i tukao po guzovima. Od silne vriske nisu ni čuli da sam ušao te sam iskoristio priliku da ga odgurnem s nje misleći da sam joj skoro pa spasio život.

“Šta radiš kretenu” oboje u glas rekošee, “pa mislio sam da …” ma nema ti šta da misliš makni se i pusti ga da završi keva prozbori i ponovo se naguzi. Stojao sam nepomično i imao isti fleš kao od pre koju godinu kad je Buzdovan karao mamu i bojao sam se da se deja vu ne ponovi i da kroz par dana tu ne bude kolonija crnaca koji će da mi ševe kevu.
Tako i bi … Dolazim kući sledeći dan i vidim 2 auta parkirana pred kućom, ima ih bar 10 pomislio sam i bio sam blizu. Bilo ih je 7. Svi okolo moje mame a ona ponovo u svom omiljenom položaju na omiljenom mestu – kleči okružena crnim batinama. Od milijarde opcija koje sam imao odabrao sam možda i najgoru … prišao sam i kleknuo pored nje među silne kite. “Zar nam nije ovako ljepše ljubavi” prokomentarisala je dok je odmeravala koji od dva kurca koje ima u ruci da u pičku stavi a u očima je imala isti onaj luđački sjaj koji je imala kad nas je karala naša prva grupa. Pornić je lagano snimiti, dečki su kao po komandi se naštimali da bi joj popunili sve rupe i obje ruke zauzeli. Dva su ostala slobodna pa sam si dao za pravo da ih ja opslužujem dok ne bude smena na kevi. Ponovo me je pretvorila u dežurnu kurvu, pored sebe
i ponovo sam se spremao da u guzu primim crno meso. Iskreno bilo me je briga i bilo mi je samo bitno da ona uživa. Dečki su se izredali na njoj, svršili i lagano napustili kuću a ja sam ostao na koljenima naspram nje i gledao je kako zadovoljno trlja spermu po licu i sisama.
“Hvala ti za ovo …” prokomentarisala je, poljubila me u čelo i otišla ka kupatilu.

Tu noć nisam mogao da spavam i krenuo sam u njenu sobu ali već je bila zauzeta. Naš crni prijatelj je bio tamo ali je bio nežniji nego li prvi put što je to bio slućaj, valjda su bili obazrivi s obzirom da spavam.
Nakon nekog vremena i silnih jebačina predložila mi je da Samules, kako se jebač zvao, bude njen novi muž a da se ja vratim u ulogu sina s tim da mi je obečala neke povlastice. Pristao sam i na to da vidim kako će to izgledati i desilo se baš što sam predpostavio. Samules je doveo svoju “braću” u našu kući i sad su moji “stričevi” zajedno s mojim novim čaletom danima karali kevu.
Sam, kako sam ga zvao od milja (kako je mama vrištala njegovo ime dok je bivala zakovana na njegov kolac) se jako brzo uživio u ulogu tate i karao je mamu na očigled svih nas a i ostatak ekipe uvodio u igru kako je to njemu štimalo. S obzirom da prilike da karam mamu nije bilo ni pod razno morao sam da se zadovoljavam nekim crnim kurcem i da se podsetim malo starih dana.
Jedno veče je Sam izveo kevu na večeru tako da smo kući ostali dvoje njegovih kompanjona i ja spremni da gledamo finale Lige šampiona. Seli su oko mene i osetio sam se toliko poželjno u tom trenutku da sam izbacio guzu prema jednom od njih i počeo da vrckam kao da se štimam za dobar položaj a ovom drugom sam skoro pa stavio glavu u krilo. Čuo sam ih kako se podsmehuju i nešto došaptavaju te sam bio spreman da me počaste dobrom i tvrdom kitom.

S sudijskim zviždukom za početak utakmice jedan od njih je polako počeo da mi rukom trlja guzove i da me priprema za dalje, dok je ovaj drugi mirno trljao kurac preko hlaća koji je ostavljao masivan trag. Za tren oka sam ostao bez šorca i osetio sam vrele usne kako mi ljube gornji guz a na donjem sam osetio snažan stisak njegove ruke. Zajecao sam od užitka na momenat i pogledom dogovorio s drugom tipom da izvadi kurac da mogu da mu ga popušim.
Do kraja utakmice nisam vadio kurac iz usta jer sam bio zaglavljen na drugi kurac koji je prodirao u moju guzu baš kao nekad davno.
“Ovaj je bolji od Sanje” prokomentarisao je jedan što me je dodatno motiviralo da pominije se prihvatim posla i dublje zarijem kurac u grlo te se jače priljubim iz telo dečka koji mi je zabio kurac u guzu.

Mama i Sam su stigli kući a mi smo goli sedeli na fotelji te gledali dodelu pehara za novog prvaka Evrope. “Dobro ste se zabavili izgleda” reće Sam i odvede kevu na sprat. Prišla je samo da me brzinski poljubi i da krene da zadovolji svog novog muža u čemu je izgleda zaista uživala.
Znao sam da tome treba da stanem u kraj jednom zauvek ….

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje