Mama Snežana

Dok sam ležao u svojoj sobi onako gripozan, tog decembarskog prepodneva, razmišljao sam samo o tome da ovo što pre prodje. Bio sam mrzovoljan, sve mi je smetalo pa I moja keva Snežana koja se baš trudila da mi olakša to gripozno stanje, koliko je mogla. Kuvala mi je čajeve, kljukala me andolima I odazivala se na svaki moj nervozni poziv. Keva je inače glavna medicinska sestra na odeljenju hirurgije u bolnici, pa joj moje zanovetanje I nije strano. Moj ćale je automehaničar, koji po ceo dan provodi u svojoj radnji, bilo da ima posla ili ne.

Ja sam student istorije na zadnjoj godini, a moja sestra Ivana je diplomirala prošle godine I odmah nakon toga se udala. Eto ukratko sam predstavio svoju porodicu a sad da predjem na stvar. Ležim u krevetu I žmurim, kad ulazi keva po stoti put. Ivaneee, ljubavi imaš posetu.

Otvaram oči I pogledam u pravcu vrata, a pored moje keve stoji dr. Saša Sekulović, njen kolega iz bolnice. Dobar dan doktore – kažem. Zdravo Ivane, jer bolje? Ma kakvi bolje, ne mogu da gledam.

incest price mamaA biće dobro, samo ti miruj još dan dva I bićeš kao nov. Nadam se doktore, nadam se, kako ste vi? Pa nije loše, prolazio sam ovuda pa reko’h da svratim da Vas posetim, znam da si bolestan a I koleginica Snežana je već nedelju dana na odmoru, pa malo da vas vidim. Lepo od vas, baš mi je drago. Hvala Ivane, idem ja sad a ti odmaraj.

Hvala vama na poseti, vidimo se. Ivane ljubavi, doktor I ja ćemo popiti kafu, ako nešto treba ti me pozovi. Dobro mama, dobro znaam. Izašli su iz sobe I zatvorili vrata.

Otkud on, pomislio sam, ali na tome mi se misao I završila. 20-tak minuta po njihovom odlasku iz sobe ustao sam I krenuo ka kupatilu koje se nalazilo u hodniku na čijem su se kraju nalazile stepenice, koje su vodile u dnevnu sobu sa kuhinjom. Čuo sam kevin glas koji tiho govori: doktore doktore baš ste bezobrazni. Polako sam prešao par stepenika I čučnuo da bih mogao da vidim šta se dešava.

Keva je sedela na fotelji a dr Sekulović na trosedu u dnevnoj sobi. Snežana ja stvarno ne znam, zašto mi govorite da sam bazobrazan dok vam dajem komplimente. Saša, vaši komplimenti nisu u skladu sa vašim nivoom, sa vašim stilom a kao što znate ja sam udata žena. Snežana kad ste vi u pitanju ja potpuno izgubim sve norme, jednostavno …želja u meni je tolika da ne mogu da se kontrolišem.

Saša molim vas – reče keva I ustade sa fotelje. On ustade istog momenta pridje joj I zagrli je rukom oko struka. Snežana, ja imam toliku želju, vi to znate, vi ste tako erotski privlačni, vaša guza – uhvati je rukom za dupe – vaše grudi – brzim pokretom je uhvati za grudi prislanjajući se na nju odpozadi – Snežana – ljubio joj je vrat. Saša molim vas, prestanite, ne radite to, Saša – keva se otimala iz njegovog zagrljaja.

Nije je poslušao već je nastavio dalje da šara rukama po njenom telu. Prestanite – otrgla mu se – saberite se čoveče, sedite dole šta vam je? Seo je na fotelju I zamolio je za čašu vode. Keva mu donese vodu I dok je stajala kraj fotelje on joj zavuče ruku pod suknju. Snežana, šta bih vam radio.

Ona je stajala nepomično dok joj je on verovatno stezao pičku. Trajalo je to neko vreme, ona poče da uzdiše I klima glavom, zatim se pomeri I reče mu. Saša, mislim da je sad najbolje da odete. Hoću, otići ću, ali vidim da vam je ovo prijalo, vidim vam u očima, vama sex treba a čuo sam kako ste se žalili koleginici Sandri, da vas je muž totalno zapostavio I da imate želju za sexom veću nego ikad jeli tako? Nije pristojno da prisluškujete tudje razgovore Saša.

Eto vidite, ne poričete ni sad, pa zato ne znam zašto me odbijate, kad ste I sami naoaljeni. Molim vas, mislim da je sad najbolje da odete. Ustao je I izašao. Vratio sam se u svoju sobu I razmišljao o onome što sam video.

Posle nekog vremena udje keva. Ivane šta radiš ljubavi. Ništa odmaram. Sela je pokraj mene na krevet I počela nešto da priča.

Pažljivo sam je analizirao, ali kao ženu. Može se reći da je lepa žena, koja vodi računa o svom izgledu. Prvo što muškarac na njoj primeti su verovatno grudi, jer su baš velike I masivne u odnosu na njeno telo. Stomak joj je valjkast ali uvek utegnut suknjama koje su tesne I uvek tri prsta iznad kolena, tako da kad pogledam njeno dupe imam utisak da će suknja pući svakog sekunda.

Pa njoj je 54 godine mora da se uteže da bi njen fizički izgled bio što bolji. Ivane slušaš li ti mene uopšte – prekide mi tok razmišljanja. Ma kevo nešto dremkam. Dobro biću ja dole, ti zovi ako me trebaš.

Ustade I krenu iz sobe njišući kukovim levo desno. Stvarno je jebozovna, jebo bi je božee pa šta ja to radim, razmišljam kako bi jebao sopstvenu kevu. Istina je da me popalilo ono što sam video I čuo. Prošlo je dva dana ja sam sasvim ozdravio, a razmišljanje I posmatranje moje keve postalo je sve učestalije.

Nisam znao šta da radim, u meni su se smenjivali osećaj požude za njom, pa osećaj straha pravi košmar. Gledao sam je dok je hodala kako meša dupetom, pa kad se savija da nešto podigne suknja bi joj se zadigla I otkrila deo jakih butina u crnim najlon čarpama, bio sam prisutan non stop kraj nje. Posle par dana dok smo pili kafu ona mi reče: Ivane, ne pamtim da si mi poklanjao više pažnje nego u proteklih par dana. Pa vidim da ste ti I ćale stalno na ratnoj nozi, praktično I ne razgovarate, ništa ti ne pomaže nekako mi se čini da te zapostavlja.

U pravu si sine, ali šta da se radi, važno je da si ti uz mene. Reci mi o čemu se radi možda mogu da ti pomognem da rešite problem. Ne možeš ljubavi, stvar je malo kompleksnija nego što izgleda. Kompleksnija, pa onda te je verovatno zapostavio kao ženu, mislim … znaš šta mislim.

Malo se zacrvenela u licu. Ivane dušo ipak ne bih mogla sa tobom o tome. Pa dobro, ja samo pokušavam da pomognem, nisam ni ja više dete. Znam ljubavi ali ipak, malo mi je nezgodno da govorim o takvim stvarima sa tobom.

Kako hoćeš, ako ti zatrebam ja sam tu. Ljubim te. Par dana nakon toga, dok sam učio u sobi, dodje Snežana. Učiš, a kako ide? Ide nekako, šta ti radiš? Evo gledam šta sutra da obučem za posao, ne znam ni sama, a ove dve nedelje odmora kod kuće su mi tako prijale, prosto mi se ne ide na posao, htela sam da vidiš kako mi stoji nova suknja koju sam kupila juče ako imaš vremena.

Pa naravno kevo. Idem da je obučem dodji da vidiš. Minut kasnije udjoh u njenu sobu A Snežana je stajala pred ogledalom. A kako mi stoji? U jebote, super.

Tesna crna suknja, pet cm iznad kolena utegla ju je preko stomaka, isticala kukove I okruglo dupe u ogledalu iza nje, a sise kao da su išle ispred nje ispod svetlo zelene košulje upasane u suknju sa raskopčana gornja dva dugmeta, koja su otkrivala čaroban deholte. Stvarno svidja ti se, nisam debela? Ma kakvi debela super ti je, jer ti to nova košulja? Ne baš, jer se providi mnogo? Ma ne taman koliko treba. (ispod košulje se nazirao crni brus koji je držao dve ogromne sise) A suknja nije preuska, malo mi steže stomak pa mi ovde ispada salce. Ma daj bre kevo izgledaš k’o avion, riba I po, bogami baš si ono.

Šta, sam? Pa ne mogu da te komentarišem na taj način. Na koji način? Zbunio sam se, uplašio nisam znao šta da odgovorim upao sam u sopstvenu zamku. Pa ipak reći ću pa nek ide u…. Pa kad se tako namontiraš, tako dobro izgledaš, da bi te svaki muškarac poželeo, nisi svesna kakve reakcije budiš kod muških pa čak, pa .

čak I kod mene. Ivane jer ti to ozbiljno. Najozbiljnije – govorio sam jako tiho, jer sam bio preplašen – znam da nije normalno, moralno kako god hoćeš ali imam takvu želju da ti – prilazio sam joj lagano – uhvatim te grudi, tu guzu, da ti zavučem ruku pod suknju da te Ivaneeee, prekini – vrisnula je – I lupi mi šamar. Ti si potpuno poludeo, šta to pričaš pa ja sam ti majka, čuješ li sebe da li normalan.

Možda I nisam izvini, ali to je bilo jače od mene. Okrenuo sam se I otišao u svoju sobu jako postidjen. Posle nekih pola sata došla je u moju sobu. Sedeo sam na krevetu a ona je stala kraj mene.

Ivane da li svestan šta si mi rekao? Svestan sam. I. Nemaš više ništa da mi kažeš. Šta da ti kažem, izvini, ne znam ni sam.

Ivane, ako imaš neki problem možda bi bilo dobro Ne mama ti imaš problem, zbog tebe je dolazio Sekulović jer je napaljen na tebe, a ti si mu dozvolila da ti zavlači ruku pod suknju, zato što ti to treba, to ti nedostaje, to je problem a ja sam odreagovao spontano Sela je pokraj mene na krevet, prekrstila noge pa mi reče. Znači video si.

Video sam I čuo sam ali nisam hteo ništa da pričam. Sedeli smo I ćutali, u vazduhu se osećala napetost. Rešio sam da prekinem tišinu. I šta ćemo sad? Pa ne znam, hajde reci.

Pa sve možemo da rešimo razgovorom. Pa možemo. Sad bar znaš kako te doživljavam, koliko god da se borim protiv toga ne znam. Ali Ivane, tvoje želje su neprirodne, ne mogu ni da te zamislim sa mnom u kre.

. –zastala je. , Dok sam gledao Sekulovića kako ti uvlači ruku pod suknju, kako ti miluje grudi I guzu ja sam zamišljao sve I svašta – ruku sam joj polako spustio na koleno – da od tada ne mogu da prestanem da razmišljam o tebi. Nije se pomerala, dok joj je moja ruka klizila preko butine I zalazila pod suknju.

Ivane, da li misliš da je ovo normalno, što radiš? Glas joj je bio isprekidan. Ne znam samo znam da te želim – primakao sam glavu I poljubio je u deholte. Tako si izazovna, tako si privlačna a ovo ti nedostaje ovo ti treba reci mi iskreno? Duboko je disala – treba mi, ali kako sa tobom, kako Polako, da probamo, nemamo šta da izgubimo – došao sam rukom do njene pičke I pokušavao da je dodirnem izmedju stegnutih butina. Opusti se mama da probamo.

Ivane sva drhtim. I ja mama I ja. Malo je opustila butine. Imao sam u šaci pičku svoje mame o kojoj sam toliko maštao.

Stezao sam je lagano, reagovala je ubrzanim disanjem. Drugom rukom sam joj mazio sisu preko košulje. Mama je popuštala sve više, legla je na ledja a ja sam joj I dalje mazio picu. Raskopčao sam joj košulju iz koje sevnuše dve ogromne bele sise iz crnog brusa.

Kakav prizor, ljubio sam ih I grickao I povlačio joj tesnu suknju nagore. Zadigao sam joj suknju do kukova u uvukao ruku ispod najlon čarapa I gaćica. Osetio sam topao žbun jakih dlaka. Srednjim prstom sam joj prelazo preko usmina; mama je žmurila uživala je u maženju.

Dok sam ulazio prstom unutra osetio sam maminu ruku na svojim pantalonama, koja je tražila moj dignuti kurac. Kad me je uhvatila I počela da mi steže jaja mislio sam da ću pući. Svlačio sam joj čarape I gaće dole a drugom rukom stezao velike dojke. Počeo sam sve brže da je jebem prstom a mama mi je sve nekontrolisanije stezala kurac.

Svršavao sam, punio sam gaće vrelom spermom. Zavrtelo mi se u glavi. Mahnito sam ga izvadio I prislonio svoj glavić na njenu toplu mokru dlakavu luku. Počeo sam lagano da ulazim.

Mama je žmurila I dahtala, ali nije progovarala. Napred nazad, lagano pa sve brže. Odjednom me uhvatila za glavrat I vrisnula grčeći se, svršavala je u naletima. Nastavio sam da je jebem dalje, jer sam hteo da svršim još jednom.

Stani, stani molim te Ivane stani … samo još malo mama još malo cedio sam kroz zube Krenulo je izvadio sam ga I isprskao je po stomaku malim mlazom. Leg’o sam pored nje na ledja. Bio sam kao u transu. Ćutali smo.

Prevarila sam muža – prekide ona tišinu – prvi put u životu I to sa kim; sa rodjenim sinom. .

2
1

Inc priče

+ Ostavite komentar