Majka mi je prišla s leđa i pogledavala preko ramena što čitam. Pitala me je je li naporno učiti i počela masirati u predjelu vrata gdje je znala da me uvijek boli dok sjedim. Odgovorio sam da je u redu i da ne osjećam neku posebnu bol. Ipak, mama je nastavila. Nježno je prstima radila krugove po vratu i potiljku, bilo je drugačije nego prije. Pomislio sam da joj je potrebno malo nježnosti koju je izgubila sa svojim odraslim sinom, ali mi je u isto vrijeme prostrujalo kroz glavu kako joj vjerojatno nedostaje i zrelih muških dodira.

Nakon što mi je otac poginuo prije tri godine majka nije bila ni s kim, bila je potpuno otuđena i povučena. Ja sam je ohrabrivao da nastavi dalje i pokuša naći barem nekog prijatelja za povremene izlaske, ali je to ona s gađenjem odbijala.

“Mama” pitao sam, “Da li želiš da i ja tebe malo izmasiram”.

“Bilo bi to lijepo”, potvrdila je i sjela na stolicu pored moje.

incest masazaUstao sam i počeo masirati leđa. Na sebi je imala debeli ogrtač koji mi je smetao i ona je to primijetila.

“Deni želiš li da skinem ogrtač da ti bude lakše”.

“To bi bilo puno bolje ako ti ne smeta”, potvrdio sam.

Nisam ni slutio da ispod ima samo grudnjak, gaćice i najlonke. Kada je skinula ogrtač i ona je shvatila da je gore ostala samo u donjem rublju. Malo se postidila i blago pokrila grudi rukama. Kada sam joj rekao da se opusti, zaista je to učinila tako da je spustila ruke na noge. Predamnom je bio prekrasan prizor zrele njegovane žene. Mama je imala 45 godina, i za ženu te dobi savršenu liniju. Visoka oko 170 cm, lijepog mladolikog lica i kratke prirodno plave kose bila je predmet pogleda muškaraca. Ipak, jedini muškarac u njenom životu u ovom trenutku sam bio ja.

Prelazio sam prstima po koži koja je upijala moje dodire. Tijelo se povijalo prema naprijed i nazad pružajući mi lijep prizor koji sam na momente hvatao s prednje strane. Bile su to bujne i lijepo oblikovane grudi koje su se pod mojim dodirima na leđima polako izvijale prema naprijed. Želio sam produžiti svoj i njen užitak pa sam otišao po kremu u kupaonu. Kada sam se vratio majka je ležala na stomaku.

“Ovako će biti lakše da mi izmasiraš donji dio leđa”, rekla je.

Ja nisam imao ništa protiv. Jedan lijep prizor bio je zamijenjen još ljepšim. Na mom krevetu ležalo je predivno nevino biće koje se nakon dugo vremena uspijevalo opustiti. Prelazio sam rukama po cijeloj površini leđa povremeno dodirujući maminu guzu. Kad bih jače dodirnuo donji dio ona je lagano zastenjala. Očito joj je tako najviše prijalo.

Uskoro mi je ponestalo snage pa sam je zamolio da sjednem na njena leđa kako bi nastavio. Zapravo sam morao sjesti na njenu guzu kako bi nastavio masirati donji dio.

“Tako mi prija kad me masiraš dolje, možeš li malo i niže” rekla je.

Bio sam malo šokiran. To niže je zapravo bila njena stražnjica. To mi se učinilo malo preslobodno, ali je očito jako uživala pa sam nastavio. Imala je na sebi gaćice i debele najlonke pa nisam mogao namazati kremom.

“Sine ugasi svjetlo i namaži me malo kremom i tu dolje”

Bilo joj je očito neugodno da joj vlastiti sin vidi guzu, a nije se htjela odreći svog užitka. Nakon što sam ugasio svjetlo lagano sam skinuo gaćice i najlonke do bedara. Malo se toga vidjelo, ali je soba odjednom drugačija zamirisala. Osjetio sam sokove svoje majke, lijepe i pametne žene koja se počela odavati malim zabranjenim užicima sa svojim sinom. Više nego prizor ogoljenog tijela, taj je miris u meni probudio zabranjene instinkte, maštarije iz tinejdžerskog vremena odrastanja kada sam pomišljao na seks sa svime što hoda pa tako i sa svojom zanosnom mamom. Osjetio sam kako se dolje kod mene sve probudilo. Kurac je sa svakim sljedećim dodirom bivao sve veći tako da je na kraju gotovo počeo izvirivati iz moje trenirke. Pokušavao sam suzdržavati svoje nagone, ali ih je moja majka sve više bodrila svojim tihim uzdasima kada bih prelazio od donjeg dijela leđa, preko guze do bedara.

“Molim te još samo malo prema vratu i gotovo”, zamolila je nevoljko očito htijući da masaža traje što dulje.

Kako sam se nagnuo prema naprijed našao sam se u neugodnoj poziciji. Moj dignuti kurac dodirivao je guzu moje majke. Morala je znati što je to dodiruje dolje. Osjetio sam da zna, ali da je preopuštena da bi se micala. Bila je potpuno prepuštena. U tom trenutku sam se i ja opustio i prepustio užicima svoje mame. I tada sam shvatio što se počelo događati među nama i da ulazim u kovitlac iz kojeg ćemo se oboje teško izvući bez posljedica. Skinuo sam gaćice i trenirku polako do svojih bedara i gotovo legao na majku. Kako sam više masirao prema potiljku tako je moj kurac sve više prodirao prema njenom međunožju. Osjetio sam guste dlačice pod penisom, a zatim i meki vlažni osjećaj koji me je na trenutak zasljepio i paralizirao. Kako je mama malo podigla guzu i pomjerila je prema meni shvatio sam da joj moj mali eksperiment ne smeta i dao mi je hrabrosti.

Stenjanje se sada pojačavalo. Sva moja snaga je bila usmjerena prema dolje. Osjetio sam kako sam glavićem ušao u maminu pičkicu, koja se prvo malo raširila, a onda ponovno stisnula. Taj predivni osjećaj od dolje prostrujao je za tren cijelim tijelom. Zatvorio sam oči i ugurao kurac do kraja u mamu. Zastenjala je jače, ali bez riječi. Nisam niti pomislio da bi me mogla zbaciti sa sebe, opaliti šamarčinu i zauvijek raskrstiti samnom. Bio je to neki nevini seks, koji se morao dogoditi i događao se bez kometara, bez bilo kakvih drugih dodira i bez ugovorenih pravila igre.

Uskoro sam se počeo nabijati jače, ali u laganom ritmu. Nisam mogao dugo izdržati. Već nakon 2-3 minute počeo sam svršavati u svoju vlastitu majku. Osjećao sam kako iz mene izlazi sperma u dugim teškim mlazovima i kako puni stijenke mamine mokre pičkice. Sve je mirisalo na naše sokove.

Čekao sam trenutak da mi se kurac smanji u maminoj pičkici i onda sam izašao iz nje. Legao sam na majčino tijelo, zagrlio je malo ispod grudi i poljubio u vrat. Nakon nekog vremena sišao sam s nje. Okrenula se na leđa. Legao sam na njene tople grudi koje su usljed naše igrarije ispale iz grudnjaka i tako smo odmah zaspali.

Ujutro sam čuo majku kako se sprema na posao. Sišao sam u kuhinju i vidio da mi sprema doručak. Pogledala me je samo kratko i zatim spustila pogled prema stolu. Očito joj je bilo jako neugodno. Nije ništa govorila, bilo je sasvim izvjesno da će nam oboma biti ugodnije ako prešutimo ono što se dogodilo od sinoć među nama. Prišao sam joj s leđa i oprezno je zagrlio oko struka. Nastavila je namještati stol. U jednom trenutku se naglo okrenula kao da mi je odlučila nešto reći, ali se zaustavila. Stajali smo tako okrenuti jedno prema drugom nekoliko sekundi. Kada sam se konačno usudio pogledati je u oči, nježno sam joj prstima podigao bradu prema svojim usnama i poljubio. Odmaknuo sam se samo nekoliko centimetara i vidio da se malo zacrvenila, ali nije imala namjeru pobjeći. To me ohrabrilo pa sam je još jednom poljubio držeći usne duže prislonjene uz njene. Počeo sam ulaziti jezikom. Mama nije pružila nikakav otpor i vrlo brzo sam se se susreo s njenim vlažnim malim jezikom. Majka je počela stenjati kako sam se malo jače stisnuo uz nju.

“Deni, skini se, molim te, svrši po meni” , majka mi je šapnula očito jako uzbuđena.

Malo sam ustuknuo u nevjerici da li sam dobro čuo. Moja rođena majka je upotrijebila riječi da svršim po njoj. Oboje smo bili iznenađeni svojim reakcijama. Stajali smo malo nepomično, a onda smo shvatili da je već sinoć bilo jasno da više nema povratka. Poljubio sam je sada još strastvenije ohrabren njenom hrabrošću da kaže što želi. Mama se stisnula uz mene i zadigla suknju. To je bio poziv da se i ja skinem. Učinio sam to ekspresno, dok se mama odmakla od mene i zadignute suknje sjela na stolicu. Još je samo malo raskopčala bluzu da joj vidim dio grudi i tako me čekala. Dok sam se skidao lagano se mazila po prekrasnim nogama koje su još više dolazile do izražaja u lijepim tankim crnim najlonkama i crnim klasičnim salonkama s ne jako visokom petom. Bio je to prizor od kojeg mi je kurac htio eksplodirati još u pidžami.

Bio sam potpuno gol pred poluobnaženom majkom. Ona očigledno nije imala namjeru se skidati, nisam niti htio razmišljati o razlozima. Prišao sam bliže i odlučio ispuniti njenu želju. Razmaknuo sam malo noge da stanem nad njom što bolje i počeo navlačiti tvrdi penis polako s dva prsta preko glavića. Iz njega je već počela curiti vlažna tekućina koja mu je dala na glatkoći. Mama se nastavila maziti po nogama, da bi u jednom trenutku jednom rukom prešla preko grudi. Razmaknula je bluzu i iz grudnjaka izvadila lijevu sisu. Bradavica joj je bila dignuta. Počela se dodirivati oko nje. Osjetio sam miris njene vlažne pičkice, onaj isti koji sam osjetio i noćas. Prethodio je mom pogledu prema dolje gdje sam pri dnu gaćica vidio vlažni kružić. U trenutku kada sam pomislio kako ću opet ući u majku počeo sam nekontrolirano svršavati. Noge su mi se počele tresti dok sam pokušavao usmjeriti spermu prema majci. Svršavao sam prvo na razgolićenu sisu, a zatim sam kurac usmjerio prema njenim nogama. Prizor je bio božanstveno čudan, nastran i prekrasan, moja divna i topla mama bila je okupana u spermi svoga sina, potpuno ponižena, razotkrivena, slaba pred jednim balavcem koji je imao ono što joj je najviše nedostajalo u životu, tvrdi kurac. U tom trenutku, nedugo nakon svršavanja osjećao sam zadovoljstvo i prijezir prema njoj.

Pognula je glavu i rukom brisala spermu prosutu po bedrima. Bijela sperma utrljana u najlonke polako je gubila svoj sjaj, ostajao je samo karakterističan snažan miris koji se miješao s njenim sokovima. Podigla se i spustila suknju. Nije imala namjeru se presvlačiti, ostala je tako još se samo malo obrisavši oko sisa kuhinjskim papirom. Prišao sam joj i ponovno je poljubio u usta. Skinuo sam joj suknju i gaćice do koljena i zabio prst u pičkicu. Stajala je nepomično i počela stenjati. Prelazio sam prstom brzo po klitorisu i osjetio da je vrlo blizu. Iz pičkice su potekli sokovi u pravilnim mlazovima dok je svršavala na mojim prstima. Još se nekoliko puta zatresala i prestala.

“Moram ići, kasnim” rekla je i za nepuni minut napola razdrljena izašla iz kuće. Predamnom je bio dugi dan pun maštarija i masturbacije, ali i moralnih dvojbi koje će me proganjati ostatak života.

Ja ostao sam cijelo prijepodne. Morao sam spremati ispit, ali pod dojmom onoga što mi se događalo naravno da to nije bilo moguće. Svakih pola sata sam morao masturbirati kako bih se smirio. Emocije su bile pomiješane od ljubavi, seksualne požude do osjećaja stida. Hodao sam gol po kući, napola podignutog kurca provodeći ritual iz djetinjstva. Uzeo sam mamine gaćice i s njima obavio kurac. Zatim bih izvadio iz ormara njen grudnjak, suknju, bluzu, igrao se s njima, mirisao ih i bestidno drkao kao manijak. Sada mi više i nije bilo tako zanimljivo jer su se moje seksualne maštarije počele iznenadno ostvarivati.

Kasno poslijepodne mama je stigla s posla. Bila je evidentno umorna i samo me je pozdravila, zatim se otišla tuširati. Kada se vratila u dnevnu sobu na sebi je samo imala ogrtač. Legla je na trosjed i podigla stopala na moje noge.

“Umorila si se danas” pitao sam je.

“Da, bila je prilična gužva”, odgovorila je istežući se prema natrag.

“Želiš da ti malo izmasiram stopala mama”

“Uh to bi bilo sjajno”, potvrdila je.

Uzeo sam maminu nogu polako i nježno pod svoju ruku. Krenuo sam od sredine stopala na niže, sve do prstiju. Majka je zastenjala od olakšanja. Nisam ni sumnjao da će joj prijati. Ustao sam i otišao po ulje. Stavio sam ga pomalo na stopala i na list. Ušao sam dublje prema njoj tako da mogu masirati cijele noge. Zadigao sam mamin ogrtač do bedara i počeo jako stiskati. Mislio sam da će se pobuniti, ali očito joj je prijalo upravo tako. Odvažio sam se ići više prema gore, prema njenim bedrima. Kako sam tako prelazio po maminim nogama kurac mi se počeo dizati da je vrlo brzo bila vidljiva moja erekcija. Nije ni bilo čudo da sam se tako napalio. majčine noge bile su predivne, s vrlo malo celulita oko bedara, zapravo taman toliko da noge budu predivno prirodne. Koljena su bila glatka i zaobljena, a listovi tanki i dugački. Uskoro sam stavio ulja i na gornji dio maminih bedara i počeo utrljavati. kada sam osjetio blizinu pičkice više se nisam mogao kontrolirati. Prešao sam joj dlanom preko pičke utrljavajući ulje. Mama je zastenjala. Ništa nije učinila niti rekla. Iz dosadašnjeg iskustva sam znao da je to njen način odobravanja.

Ovaj put se nisam zaustavio samo na pičkici. Podigao sam majčinu guzu i polako počeo kružiti prstom oko njenog čmara. Ni sam nisam mogao vjerovati što radim. Mama se činila potpuno opuštenom iako je bila svjesna što namjeravam. Stavio sam još malo ulja na prste i utrljao ga oko majčine guze ulazeći sve dublje prema unutra. Sviđalo joj se toliko da je spustila ruku prema pičkici i počela se nježno maziti po klitorisu, koji je bivao sve vlažniji. Uskoro sam smogao dovoljno hrabrosti da počnem gurati cijeli kažiprst u mamin anus. Jako je zastenjala prvi put, a onda polagano kako sam ga počeo vrtiti unutra. Prizor je bio božanstven i perverzan. Vodili smo ljubav kao dva iskusna ljubavnika, počevši s malim slatkim eksperimentima.

Ohrabren maminim diranjem ja sam izvukao kurac i počekao ga drkati pred mamom.

“Jako je lijep sine”, rekla je tek malo podižući pogled prema meni. “Želiš li da se malo mazimo, da ga staviš mami u guzu, nikad nisam probala”.

Nisam očekivao ovakav direktan poziv od moje, inače sramežljive i čedne majke. Poziv je bio upotpunjen i tako da se mama skroz skinula, okrenula i rukama raširila čmar. Kurac mi se još više napunio i izgledalo je kao da će eksplodirati. Morao sam odmah prići majci i nabiti se u nju. Srce mi je tuklo ludo. Obujmio sam je oko struka, još malo stavio ulja po čmaru i centrirao kurac.

“Samo polako molim te” rekla je sramežljivim tonom.

“Hoću mama, volim te”

“I ja tebe Deni, uđi u mene”

Ušao sam polako i osjetio trnce po cijelom tijelu. Zabacio sam glavu malo unazad i prepustio se ludim strastima da me ponesu. Majka se malo stisnula i zadržala mi kurac da ne izađe. To me je natjeralo da uđem još jače. Zastenjala je kao neka porno glumica. Prekrasan zvuk koji je dopirao iz usta koje su me uvijek bodrile, tješile, ljubile. Sada smo bili samo ljubavnici sa našim životinjskim nagonima. Nije moglo previše trajati to moje užurbano nabijanje. Počeo sam svršavati u maminu guzu u kratkim jakim mlazevima. Uz svaki mlaz vrele sperme oboje smo jako zastenjali od zadovoljstva. Majka se ubrzo opustila i legla. Ja sam samo nalegao cjelinom površinom na nju osječajući kako se kurac smanjuje i polagano klizi iz maminog čmara.

“Je li bilo lijepo sine”, pitala me je brižno, još uvijek zadihana.

“Meni prekrasno mama, hvala ti” odgovorio sam.

“I meni sine, jako sam se lijepo opustila”.

Tako smo ležali nekoliko minuta. Ljubio sam mamu u vrat i mazio je po leđima i guzi. Osjećao sam ipak da i nju trebam zadovoljiti do kraja. Kleknuo sam pored trosjeda i prstom se počeo igrati s njenim klitorisom. Odmah se naježila. Uzeo sam je snažno za bedra i okrenuo prema sebi. Ispred mene je odjednom zablistala mamina vlažna pičkica. Nije bila obrijana, ali me je to još više napaljivalo. Prekrasna scena njenih gustih dlačica s pokojom kapljicom moje sperme bila je nešto najuzbudljivije u mom životu. U nos mi se uvlačio zavodljiv miris zabranjenog seksa. Poželio sam odmah jezikom uroniti u maminu vlažnu pičkicu i osjetiti njene sokove. Nisam niti trenutka oklijevao, jezikom i usnama odmah sam počeo uvlačiti sve te predivne izlučevine naših tijela.

3
1

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje