Kakva li je to majka u pitanju

Osjećaj da sam učinila nešto strašno, nevejerojatna krivnja, proždirao me svaki put kad bi vidjela sina. Prošla su tri tjedna od kad smo zadnji put bili skupa, a nije bilo ni dana da nisam razmišljala o tome kako me jebao ili kako sam mu pušila kurac. Znala sam koliko je to bolesno, da normalne majke tako nešto ne dozvoljavaju svojim dečkima, no vlastiti um me izdavao. Svako malo ponovno su me zapljuskivala prekrasna sjećanja na incest… trenutke čistog blaženstva i tijelo bi reagiralo. Obečala sam si da moram više vremena provoditi sa suprugom kako bi misli skrenula s jedinog muškarci u kući kojeg sam istinski željela – mog muškog djeteta.

Jednog dana muž je opet odlazio na poslovni put od nekoliko dana i zato sam ga poželjela iznenaditi. Ući u sobu skroz gola i izjebati ga na mrtvo ime. Nisam se već dugo ševila i bila sam uspaljena za popizdit. U šest ujutru muž je u svojoj sobi radio za kompom, za sat vremena morao je biti na aerodromu.

Sasvim dovoljno za jednu porciju nabrzaka, pomislila sam. Provjerila sam dal djeca spavaju i skroz gola pojavila mu se na vratima. Držao je noge na stolu i buljio u ekran meni okrenut leđima. Osjećala sam se super seksi…i onda mi je srce prestalo kucati.

pusenje kurca sinuNa monitoru su se izmjenjivale slike strahovito mladih curica u seksi položajima. Neke su imale raširene noge, ljubile se ili si lizale ćelave pićiće. Slika za slikom klinki o čijim godinama se nisam ni usudila razmišljati…no, nisu bile ni dana starije od naše Kristine. Jedna je nekoj plavušicu gurala ogroman umjetni kurac u dupe, a moj suprug ih je gledao i mahnito drkao spreman zašpricati taj prljavi monitor! Ili me čuo ili je jednsotavno osjetio da nije sam u sobi, jer se okrenuo i vidio me kako ga gledam.

Oči su mu dobile neki prestravljeni izraz, pocrvenio je i počeo nespretno skrivati dignuti kurac, trpao ga je jednom rukom u hlaće a drugom pokušavao maknuti slike s monitora. Ja sam se okrenula i istrčala iz sobe. Pokupila sam kučni mantil s poda i zaključala se u kupaonicu. Za nekoliko minuta stvorio se pred vratima, lupao je, pokušao mi objasniti, no nisam za to imala snage.

Bila sam u prevelikom šoku zbog stvari koje su palile čovjeka s kojim sam provela pola života. Izašla sam tek kada je otišao na aerodrom, a ostatak jutra razmišljala sam o onome što sam vidjela; lezbijke…klinke…male prljave droljice koje su se jebale s umjetnjacima. Usta su mi se nekako skupljala pri pomisli na te roze pičkice spremne na najgore perverzije u doba kada bi još itekako trebale sjediti u školskoj klupi. Pospremala sam po kuhinji kao robot misleći samo na ogromne vibratore u njihovim malim guzicama.

«Bok mama, kaj delaš? », Zoran se probudio. «Ma ništa sine…pospremam malo», pogledala sam ga. Približio mi se s guza i počeo trljati po bedru. Nisam skrenula pogled, ne znam zašto… Sinovo tijelo me uzbuđivalo više od ičeg.

«Mama…tata je otišao…. Pa sam mislio jel bi mogli…znaš već? » Gledao me s upitnicima u očima. Ruka mu je klizila po mojoj guzi, a ja uopče nisam odgovorila, samo sam otvorenih očiju gledala u tog mladog muškarca, mog sina. Raširio mi je guzu i gnječio je u krugovima, «Mama…fališ mi, znaš…» Nagnuo se i poljubio me u usta od čega sam instinktivno razdvojila usne i pustila mu jezik da uđe.

Ljubili smo se istovremeno i nježno i strastveno što je dečko shvatio kao zeleno svjetlo pa mi je podignuo suknjicu skroz gore, na bokove. Sjetila sam se da mi je na katu kčerka od čega mi se kožom razlila neka hladnoća, prekinula sam pusu. «Zoki…. Molim te…Kristina je u svojoj sobi.

» Mali mi je držao podignutu suknjicu, uvlačio gaće u dupe i cijelo vrijeme lizao po vratu. Uopće nije registrirao što sam mu rekla. Naćulila sam uši u potrazi za nekim zvukovima sa stepeništa, no nije ih bilo, ona je još spavala…hvala bogu. Zoran je već uvukao ruku ispod gaća i trljao mi obadvije rupice.

Više se nisam mrzila što mu to dozvoljavam; zašto bi? Uživala sam u njegovim dodirima, sviđala mi se ta pažnja, dobiti prst u mokru pičku najljepše je dobro jutro. «Mmmmm…kako si vlažna, mama. » Imala sam u sebi tri, četri prsta, od napaljenosti nisam mogla odrediti. Previše vlažna i natečena pičkica se sludi za takve detalje, a on me opuštao sisajući mi vrat.

Totalno izgubljeni u tom trenutku incesta jedva smo čuli škripanje stepenica. «Zorane…Zorane…pusti me, nešto se čuje!», odgurnula sam ga u zadnji čas. Namjestila sam suknju u stotinki, baš kada je kći ušla u kuhinju. «Bok…kaj ima? », pospano je pitala.

«Ništa ljubavi…jesi se naspavala? », imala sam osjećaj da zvučim strašno izvještačeno. «Ma joj…Marija me zeznula, ne idem kod nje večeras, doma ću gledati televiziju…» Pogledala sam u Zoranovu kvrgu u hlaćama. Mali je bio bolno razočaran a i ja sam se pitala što je imao u planu za nas. Kristina si je uzela jogurt iz frižidera i nekako me čudno gledala.

«Mama…tata je stvarno vatren, hi hi hi…. !» «Što…O čemu pričaš? », nesigurno sam je pogledala. «Imaš onu ljubičastu fleku na vratu… Ili si dobila sidu ili se stari strastveno žvali!» Vrat…. Pa da…Zoki me tako intenzivno ljubio da mi je ostavio tragove.

Curici su se oči širile i nekako joj se mijenjao cijeli izraz lice kada je shvatila da je to na meni jako svježe, toliko svježe da je vlažno. Pogledala je brata pa opet mene, a ni jedno je se nije usudilo gledati u oči. Polako sam izašla iz kuhinje, a u hodniku sam samo skliznula niz zid, sjela na pod i brzo disala. Želudac mi se grčio kao da imam salmonelu.

«Zoki…. Jel to njoj nešto svježe…? », čula sam Kristinin glas. «Od kud ja to znam? !», otresao se na sestru. «Jesi ti….

. » «Daj koji ti je kurac bolesna kravo!» Krenula sam uz stepenice drhtavim korakom. Znala sam da ona ne sumnja; moja kćer je znala, i reći će… Reći će mužu. Pogledala sam se u ogledalo.

Velika crvena mrlja na vratu presijavala se od Zoranove sline. Legla sam na krevet i tupo razmišljala dali se možda ipak da nešto učiniti. Onda je on ušao i sjeo pored mene. «Si dobro? » «Zorane, ona zna», samo to sam uspjela reći.

«Ne, ne zna. Nije nas vidjela. Možda sumnja, ali ne zna», primio me za ruku. «Isuse…što će biti ako kaže Zvonku? » Bojala sam se da je to gotova stvar, izgubit ću sve, cijeli svoj život.

Sin me poljubio i brižno privio uz prsa. Tako je lijepo mirisao, smirivao me u svojim snažnim, muškim rukama. Trebao mi je sad takav dodir. «Kristina neće lajati.

Čak i da je sto posto sigurna…vjeruj mi… Možda je ljubomorna što ti ona nije sisala vrat…», podvukao je ruku pod suknju i mazio me. Čekaj…što je to rekao? ! «Kako to misliš? », odmaknula sam glavu s njegovih prsa. «Nisi primjetila koliko vremena provodi s Marijom? One su ti lezbe. » Moja kći? Nisam mogla vjerovati! Ali…to što je rekao nije bilo bez vraga…Zbilja je neprirodno puno vremena provodila s tom djevojčicom, a kada nisu bile skupa slala joj je porukice i stalno se blesavo smijuljila.

Zoran mi je za to vrijeme uvukao ruku pod majicu i stiskao bradacvicu. O, ne…opet me želi osjetiti. Znala sam da ga moram zaustaviti, pogotovo sada kada smo provaljeni, ali nisam imala snage. «Sine…to ti misliš…ili si ih vidio? », odmicala sam se od njega i lovila mu pogled.

Ruka mu je i dalje bila na mojoj sisi. Legao je pored i nastavio, «Samo kako se grle…i to je dovoljno čudno…» Smjesta je krenuo na gaćice, povukao ih je dolje bez previše uvoda i počeo mi se igrati sa usminama. Teško je disao. «Šta to radiš? » «Malo ti mazim pičkicu», gurno je srednjak u nju.

«Prestani…. Ohhh…. », nisam si nikakao mogla pomoći. Kraj njega bi se okamenila.

Onda mi je uvukao još dva prsta u pičku i totalno me izbezumio. »Zato širiš noge…jer želiš da prestanem? » Pogledala sam se i zapazila kako stvarno širim i puštam ga da mi bolje drpa vruću, mokru pičku. Bože, ne bi smjela… više čak nisam bila ni svjesna šta radim! Mali se nagnuo i strastveno me poljubio dok me žustro prstima tucao u pičku. Onda smo se odvojili i samo duboko gledali u oči iščekujući šta će se desiti sljedeće.

Primakao je prste mojim usnama. Šta je točno htio? «Volim te, mama…» Osjećala sam miris vlastite pičke…vidjela sam svoju vlažnost…. Pičkine sokove na sinovim prstima. Itekako sam znala što je želio.

Kao hipnotizirana primakla sam glavu i oblizala ih. Uhhhhhhh…. Tako fino…. Tako fantastično dobro….

Kolutala sam očima od strasti i lizala svoje sokove. «Dobra curica…Čovječe, svaki put kad to radiš, kurac mi se digne ko blesav. Sisaj, ajde…sisaj si pičkicu. Koja si ti kurva…» Evo ga opet; sin me zove KURVA! Obožavala sam to.

Kao da je rekao neku lozinku zbog koje sam bila spremna na sve. «Mama? », čulo se negdje u daljini. Što sad ova hoće? Bila je to Kristina. Totalno sam zaboravila na kćer.

Zoki je izvukao prste iz mojih usta i okrenuo očima. «Pičku materinu, moram te jebati večeras…a ona je sad sve skarala. Idemo negdje van…prčit ću te u parku ako treba, il u kinu, bilo gdje gdje ćemo imat mir. » Ljubio mi je oči, tijelo preko odjeće, bio je očajan zbog glupe sestre koja će ostati doma i spriječit ga tako da uživa u mami.

«Dobro…. Hoćemo sine…sad me pusti…. Moram joj se javiti jer je i ovako sumnjičava. » Odgurnula sam ga i bacila zadnji pogled na kamenu erekciju u dečkovim hlaćama.

Kakvu je taj mali imao kurčinu… s luđačkim sjajem u očima opet mi je pička preuzela ulogu mozga i ja sam se sagnula, otkopčala mu hlaće i predrkala baršunastu karu, cijelo ga vrijeme gledajući duboko u oči. «Malo predjelo za večeras…» Onda sam se nagnula i stavila si ga u usta. Cijelog sam ga progutala. Mali se zgrčio i zaurlao u jastuk.

Duboko sam mu pušila, klizila s njim u grlo i divlje se glavom nabijala gore dolje masirajući mu grlenim mišićima veliki tamnocrveni glavić. «Mama!», klinka se opet derala. Teškom mukom odvojila sam se od sinovog prelijepog kurca i izašla iz sobe. Kći je sjedila za kuhinjskim stolom.

«Mama…imam problem…» «Šta je bilo? », pokušala sam zvučati opušteno i prokašljala grlo koje me još greblo od sinove kare. «U školi…znaš…dečki me zezaju …. tako da mi je koma uopće ići na nastavu. » Sjela se na stol pored mene.

Imala je na sebi kratke hlaćice i majicu, kompletić u kome se uvijek motala po kući. Danas mi se iz nekog razloga činilo da su joj hlaćice kraće nego inaće. Bože, jesam li se ja to opet vlažila? «Zafrkavaju me za guzicu…da mi je debela. Mama, jel ja imam veliko dupe? !», plačnim glasom me pitala.

Šta? Moja kći? Ma kakvi, nema ona debelu guzicu… baš joj je savršena. Pogledala sam je sa strane, ali naravno da se u tom položaju nije vidjelo bog zna što. «Dušo, savršena ti je prdica, šta te briga za komentare nekih idiota? » Na licu joj se vidjelo da je nisam uspijela razuvjeriti. «Stvarno to misliš…da mi nije debele? Molim te, nemoj mi lagati!» Skočila je sa stola i naprčila mi se.

O isuse, apsolutno savršenstvo! Divila sam se tim mladim čvrstim polutkama u tišini shvativši kako želim vidjeti još. Kao da mi je čitala misli, Kristina se primila za hlaćice i povukla ih gore. Materijal se uvukao u guzu i otkrio skroz mlade guzičice. Nije ovo bio razgovor između nesigurne kćeri tinjedžerice i majke koja ju bezuspješno uvjerava u nešto.

Moja mala ponašala se neobično i to sam odmah zapazila. Na usnama joj je titrao osmjeh…ali zašto? Zato što sam joj buljila u skoro golu guzu? I…zašto sam tako blejala…? «Dakle? Velika ili ne? » «Ma nikako velika…baš prava!» Ponašala se kao da je poludila, kao da me zeza. Povukla ih je toliko visoko da su se usjekle u pičku i jasno je raspolovljavale. Znala sam da ne bi smjela gledati, pogotovo ne s tim izrazom lica koji me sigurno odavao, ali nisam mogla spustiti pogled.

Užasno je neobično kada se ovlažiš na vlastito dijete, pogotovo žensko… Mala je zatim namjestila te hlaćice i prišla mi. Nagnula se kao da će me poljubiti, ali nije. Samo mi je na uho vlažno šapnula «hvala», a onda se pomaknula i nježno prislonila usne na moje. Nisam oprala zube nakon pušenja Zoranu, mogla si je osjetiti brata… Na licu joj nisam uspjela vidjeti znak da je primijetila, no ako je zbilja lezba, možda ni ne zna kakav je okus kurca.

Gledala sam je kako se penje uz stepenice miješajući tom slatkom guzičicom i mimoilazi se sa Zokijem. «Daj stara fakat više ne mogu! Ajmo van!» Dečko je izgarao za mojom pažnjom, htio je da mu pušim kurac, da mu dam pičke, a to je doma bilo nemoguće jer gospodična Kristina nije izvoljela otići prijateljici. I sama sam bila toliko napaljena da se uopće nisam prepirala s njim. Mislim da sam samo kimnula i rekla mu da ću biti spremna negdje za sat vremena.

Morala sam otići i do Kikićine sobe i pitat ju hoće li ići samnom i Zoranom u kino, ali na sreću je odbila ‘jer je nešto na televiziji’. Ja sam se okupala, obrijala pičkicu do savršeno glatkog stanja i onda počela pred ormarom birati nešto jako seksi što će se dopasti mom sinu, nešto u ćemu će mi se lijepo vidjeti sisurine i dupe. Obukla sam minicu bez gaćica i majicu koja mi je bila premala prije pet godina. Pogledala sam se u ogledalo… Isuse bože…jedva da mi je prekrivala sise, a naramenice su bile odmah iznad velikih bradavica.

Kao da i to nije dovoljno, taj topić je bio strašno dekoltiran a između njega i minice bilo je sigurno 5 centimetara gole kože, seksi trbuščića. Prije ne bi dolazilo u obzir da nešto ovakvo nosim van, no kako sam bila strahovito napaljena, a i bjesna na muža bilo me baš briga. Noćas sam željela izgledati kao ono što jesam. Kurva.

Sinova kurva. Ponovno sam bacila pogled na ogledalo. Nešto je tu falilo… Spustila sam malo suknju tako da mi se vide kukovi. Lijepo…no ne i dovoljno… Još malo…da…da… to je to.

Sad svi mogu jasno vidjeti nosim li gaće ili – ne. Na brzinu sam iz ladice izvukla par kurvastih crnih tangica, navukla ih i izvukla visoko rubove da se onaj čipkasti trokutić odostraga fino vidi. Preko sam zagrnula veliki pulover da me mala ne spazi ovako obućenu, kojeg ću skinuti ćim izađemo iz kvarta. Još crne štikle i spremna sam.

Spustila sam se niz stepenice gdje me Zoran već čekao. «Kristina, mi idemo!», viknula sam. «Ok mama, lijepo se provedite…» «Sigurna si da nećeš s nama? » «Ne, ne…samo vi dajte…» Sin me u kuhinji zgrabio odostraga i podignuo mi suknju. «Ohohoho….

Vidi ti te nogice…i bedra…. Sad ću malo pogledati šta ima između njih…. », bio je napaljen ko pas. Uvukao je ruku od ispod i protrljao me po pičkici.

Mmm…kako je to bilo seksi… tako je prljavo dirati majku koja se dovikuje sa svojom kčeri. «Ok. Odi rano spavati, zlato. Nemoj nas čekati!» Jedva da sam uspjevala kontrolirati glas.

Zoran je maknuo tangicu u stranu i jednim prstom mi kružno trljao klitać. Naravno da mi je bilo fantastično, no morala sam ga prekinuti. «Joj daj prestani, idemo, požuri se!», šaptala sam. «Mama, moram te jebati!» Okrenula sam se i primila mu lice u dlanove.

«Znam dušo…znam…. Molim te…. Znaš da hoćemo, jebat ćeš me večeras koliko hoćeš. Samo se malo strpi…dok ne izađemo van», poljubila sam ga jezikom u usta.

Držao me za ruku dok smo se spuštali u garažu. Otvorio mi je vrata od auta, a kada sam sjela suknja mi se skroz popela no nisam je ni pokušala spustiti. Osjećala sam se tako seksi, tako slobodno, kao da sam u srednjoj školi i idem na spojak sa najzgodnijim frajerom u gradu. «Mama, ne mići se, stoj tako!» Klik, klik, klik….

U ruci je držao kameru i neumorno okidao. «Zorane za ime božje! Dosta više s tim slikama! Šta ako ih zaboraviš obrisati, ako neko to nađe? !» Opet mi je od same te pomisli pica pomahnitala. Zašto sam željela da me ljudi gledaju takvu? Nisam ja bila neka kurva s ulice… Klik, klik bio je jedini odgovor. Sin je bio fasciniran mojim tijelom za što ga nisam mogla kriviti.

Odličan je osjećaj biti poželjna, i to u stvarnom životu…a ne kao one maloljetnice na kompjuteru mog supruga! Još sam se više naprčila da dečko ima bolji kadar. «Pičku materinu! Mama daj makni te tange u stranu da snimim prave fotke!» «Prave fotke? Prave fotke čega ljubavi? », dahtala sam kao kujica i miješala napaljenim dupetom primajući se za trakicu odmah iznad guze. Sjezila sam se od pomisli koliko je ovo što smo izvodili bilo opasno s Kristinom koja je svakog časa mogla dotrčati u garažu i reći da se predomislila, da ide s nama. «Tvoje pičkice, mama…prave fotke tvoje predivne pičke.

Ajde ne budi škrta, pokaži mi ju…» «Uhhhh…. Zločesti moj sin! Hoćeš gledati mamin pičić? » Igrala sam se s njim, izazivala ga. Izvukla sam tangice iz procijepa i to tako da mu pokažem čmar ali ne i pičku. Klik, klik, klik.

Iako me uzbuđivalo preko svako mjere to je bila još jedina tabu stvar koje sam se bojala…tih sinovih fotografija. «Spusti kameru Zorane…onda ću ti pokazati pičkicu…» Oklijevao je trenutak, no ćim sam maknula gaćice i pokazala mu je na sekundu, onako u bljesku, ćelavu i mokru spustio je aparat. Kao što sam obečala, sada sam ih skroz smaknula u stranu. Znala sam koliko sam mokra dolje i da će on to odmah primjetiti i baš zato sam mu se maksimalnio isprčila da mali što više uživa.

«To si htio vidjeti, maco? Hoćeš da ti se mamica ovako ponaša? », stenjala sam i jebozovno ga gledala preko ramena. Piljio mi je ravno u dupe…drito u pičku i nije bio u stanju govoriti. Vidjela sam kako mu kvrga u gaćama raste i instinktivno se oblizala priželjkujući da će mi ga zabiti u usta. Još sam malo raširila noge, tako da mi se usmine razdvoje, rukama sam se držala za naslon u autu i spustila glavu.

Nisam znala što će moj sin napraviti, nije me ni bilo briga. Mogao me smjesta pojebati da je tako poželio, al čak me na moje veliko iznenađenje nije ni dodirnuo. Čuo se samo neki ravnomjeran, ritmički zvuk. Znala sam da je to on, da nabija pušku na mamu, drka kurčinu fokusiran na moju mokru pičku koja je žmikala od napaljenosti.

Povukla sam rukom usmine da se rašire i zabila si prst s kojim sam se počela sama ševiti. «Mama…pa nisi normalna…ahhhhh!» Sin mi je bio izvan sebe od uzbuđenja. Nabila sam si i drugi prst, raširila jako guzove. Taj osjećaj popunjenosti kao i hladnog zraka na pizdi i šupku dovodio me do orgazma.

«Ohhhh…Ahhhhh…. Oh isuse!!!!» Jebala sam se nasred garaže, ispred sina koji je mahnito drkao i bilo me baš briga hoće li nas mala uloviti. Bože dragi, kako je bio dobar osjećaj jednostavno se raširiti kao kurva i svima pokazivati svoje uspaljene rupe. Zavaljala sam si još jedan prst u nju i nastavila droljasto cviliti.

«Ohhhh Moja pička…

Pičkica… Trpaj pičkicu ahhhh!» Svršila sam. Svršila sam tako snažno da se nisam mogla prestat tresti.

Sigurno sam bila i jako glasna, jer sve čega se sjećam bilo je da sam vrištala kao da me kolju. Okrenula sam se u tom bunilu prema sinu, jedva sam disala, a on je opet snimao i snimao i snimao… Vratila sam tangice na mjesto i povukla suknju prema dolje. «Svidjela ti se predstava? » «Ujebemti…ove će mi fino sjesti u kolekciju!» «Kolekciju? Zorane!!!! Obečao si mi da ćeš obrisati sve te slike!» «Obrisati? Mama, fantastična si, to bio grijeh! Kad ih vidiš bit ćeš sretna što ih nisam obrisao. Osim toga, niko drugi ih neće vidjeti.

» Zabrinuto sam pogledala sina. «Da, ali znaš kako te stvari znaju pasti u krive ruke…Evo ti Severinin pornić. Šta ćemo ako se to desi? » «Neće mama, vjeruj mi. Zaštićene su passom.

» Nikako mi se to nije sviđalo, jednostavno je bilo pre opasno. Moram priznati da sam unatoć svom oprezu bila strašno znatiželjna da ih vidim…da se vidim u tim položajima…. Kako kurvanjski poziram…kao porno zvijezda. Ma nek ih skuplja još malo, dok ih ne pogledam.

«Samo budi oprezan. Nemoj ih NIKOME pokazivati!» Namignuo mi je i dao pusu u obraz uz lupkanje po guzi. «Tenks mama. Obečavam da ih niko neć vidjeti.

» «Dobro…dobro… idemo odavde dok se mala nije spustila. » Uskočili smo u auto i brzo se odveli. Kao što smo i planirali otišli smo u kino ali oko nas je bilo toliko ljudi da nismo mogli ništa, samo bi se povremeno dodirnuli. Zoki mi je tek zadnjih 15 minuta filma uvukao ruku pod guzu i diskretno mi prstario pičkicu.

Svi ostali vidjeli su nas kao par koji skupa sjedi; no mi smo disali u jednom ritmu – majka i sin u incestu. Izašli smo na toplu proljetnu noć. Sjetila sam se bara s intimnim separeima i prigušenim svjetlom. Bilo je to jedno od onih mjesta na kojima možeš satima razgovarati a da te nitko ne smeta, ili u prednjoj prostoriji igrati biljar.

Tu sam nekada davno navraćala sa suprugom. Jedini gosti bili su grupica muškaraca za šankom, tako da smo mali i ja uživali u potpunoj privatnosti. Zoran se odmah bacio na mene i stisnuo mi vlažan poljubac preko usana grabeći me preko one tanke vestice za sisu, a ja sam bila toliko sretna što napokon možemo biti sami da se uopće nisam obazirala na tipove koji su brinuli svoju brigu i pili pivo ravno iz flaše pa sam ga jednostavno zgrabila za kurac. Prvo sam mu prstom preko traperica prelazila po konturama erekcije, a onda sam povukla zatvarač i pustila zvijer na slobodu.

«Uhhh… Jel to sve za mamu? Ha, ljubavi? Ovakva kobasica…

To si mamici svojoj sačuvao, sine? », grickala sam mu izazivački uho. Znao je koliko sam luda za njegovim kurcem, a ja sam bila svjesna da se dečko svaki put izbezumi kad mu se obraćam ovakvim tonom. «A ne nije tvoj…», pogledao je u pod, «Dobro znaš kaj brijem…Nema šanse da tucam drugu pičku, toliko sam zaljubljen u tebe, mama. » Uvukao mi je ruku pod vestu, a kada je skužio da ispod imam top, poludio je.

Joj ti klinci…Sve mora biti sad i odmah. «Isuse, gdje si ti navalio! Pa nisam ti ja neka jeftina droca da mi tako vadiš sise…», već sam mu ga žestoko drkala pod stolom povremeno ga ljubeći jezikom u usta. Hladno me pogledao i jednostavno izvalio, «Mama, kad jesi. Ti si najveća kurva u državi, jebote!» Slutio je, ali nije mogao imati pojma koliko me to uzbuđuje.

Pička mi je uzela kontrolu nad tijelom, i u tom trenutku sam mu dala da mi skine vestu preko glave. Bacio ju je na stolicu iza nas i gledao u moje gole sise. Onaj mali topić skroz se popeo i sada je stajao smotan iznad njih. Mene bilo baš briga što je bar pun ljudi, govorila sam si da nas ne mogu vidjeti i da kad god poželim mogu tu potkošuljicu povući i prekriti se, al u tom času nisam bila sigurna da to želim.

«Mama…kaj su ti to sise narasle? Čini mi se da su još veće…Jebote, pa skroz ti se vide!» Okrenuo se oko sebe kao da tek tad shvaća kako se nalazimo na javnom mjestu. Kako nikog nije bilo za susjednim stolovima nagnuo se i počeo mi sisati bradavice. Uživala sam u njegovom dodiru, pička mi se punila mazivom… Sve frustracije nakupljane godinama čistile su se iz mene kao gnoj, nestajale, i to od onog dana kada sam sinu dozvolila da se prema meni ponaša kao prema…dakle, na ovaj način, a zamjenjivala ih je čista seksualna energija. «A sta cemo sa gagicama…Mmmmm…idu dolje, nema im druge», tepao mi je.

«Pa ti si luđak!», smijuljila sam se crtajući bradavicom po ledenoj pivskoj boci, «Skidaš mami gaćice u birtiji! Zbilja misliš da sam mama kurvica koja sve daje svom sineku!», već sam se počela dizati, kao da kanim uvrjeđeno otići. Onako uspravnu, golih ogromnih sisa, tipovi sa šanka mogli su me lako vidjeti, no ni jedan se na sreću ili na žalosti nije okrenuo. «Mama skidaj gaće…. », izvukao je neki komičan glas, «Samo smetaju za ono što ću ti sada raditi.

» Ma na šta li je to mislio? Htio me ševiti, jasno da sam znala, ali ovdje…u lokalu? Kao jeftinu kurvu s kolodvora? Pa tako se prca beskučnice i male narkičke a ne mamicu! Gusta vruča sluz nezaustavljivo mi je jurnula iz spremne pičke i napunila čipkaste tangice. Još jednom sam prešla pogledom po baru. Jedan čovjek me teoretski mogao vidjeti, ali glava mu je bila okrenuta prema televizoru i činio se prilično okupiran nogometnom utakmicom. O bože, ovo je bilo opasno! Stajala sam nasred lokala golih sisa i malo po malo skidala mokre gaćice kako sinu ne bi smetale dok će me tamo u separeu poševiti kao drolju iz obližnjih haustora! Kad sam ih spuznula negdje do pola spustila sam pogled da vidim kako to izgeda.

Obrijana pizda, a iz nje vise mokre, obješene usmine! Čak mi je i izgledala nekako radno, kao da se ševim za lovu…nisam imala pičku poštene žene. Stresao me orgazam od samog gledanja u nju tako vulgarnu. Jecala sam dok mi opet nebi pao pogled, koljena zaklecala, a što je bila natečenija to mi je i ta ženskost izgledala kurvastije. Ne mogu držati otvorene oči kad svršavam, tako da sam se žmirečki srušila na klupicu i iako sam osjetila kako mi netko širi noge, nisam mogla vidjeti tko.

To mi je sin razdvajao bedra, čupao tangice, a onda si ih je zaljepio na lice i duboko udahnuo miris pišake i mamine napaljenosti. «Mmmmhh……. Digni guzu, ne, više prema meni

Tako…hoću te lizati», podvukao se pod stol a ja sam kao u transu podigla jednu nogu, onda se i raširila s dva prsta kako bi mi mogao što bolje gledati u pičku. Sinove oči su od ispod bljeskale iz mraka kao da je divlja životinja. Siroće je bilo skroz sluđeno maminom pipicom. Oduševljavalo me to što mi je sin toliko željan pičke, nazasitan! Nije me bilo briga koliko je to krivo, i je li uopće, niti što sam i sebe i dijete dovela u opasnu situaciju.

Tko zna kako bi pijanci koji su se oblokoavali oko nas reagirali da shvate što se tu događa? Da klinac starki liže pod stolom, tim više ako su čuli da me taj mladić zove ‘mama’? «Joj…mico…. Tako sam ti jako svršila…. Mama je užasno jakog orgazma imala… Sve zbog tebe, znaš. Voliš kada sam ovakva…u bircu? » Gledala sam podignutih obrva pod stol i čekala sinov odgovor.

«To kaj se ponašaš ko kurva? Naravno! To mi je najjaće!», stavio je dlanove na moja koljena i raširio ih. Suknjicu sam si sama dignula tako da mi je lijepo zjevao u pizdu. «Kako sam te to odgojila! Zbilja ćeš mi lizati pičkicu u kafiću? Okupat ćeš mami muf svojim jezikićom, prase jedno muško napaljeno…u mamu ga gurati, jel? !», izazovno sam prela. Malo je izvirio i stavio si moje noge na ramena.

U ovom položaju skroz sam se vidjela. Al, kakva majka takav sin. Dečko je očito uživao u riziku. Primaknuo je usta i lizao mi picu od gore prema dolje, tako da mu je samo ušiljeni jezik bio u procijepu.

Sluđivao me, bilo je to kao da imam kurac u usnicama, ali opet ne…tako da mi nije preostajalo ništa drugo nego da okrenem očima i nabijam se na tu malu vruću stvar koja mi je ulazila, i sve jaće dahćem željna pravog muškog rokanja. Bila sam tako mokra da su mi se pizdini sokovi iz nje cijedili prvo u šupak a onda po crnom skaju s kojeg su kapali na prljavi pod. Pogledala sam sinovo muževno lice baš u trenutku kada mi je opet uvlačio jezik. «Mmmm….

Maco mamina…vidiš šta mi radiš…jesi svjestan kaj delaš mamici…zbog tebe se ponašam kao takva drolja…» «Tak ti je dobra da mi se i ne kara, mama. » Primio me za gležnjeve i podigao ih; koljena su mi prirtiskala sise, a pica se još više raširila. Znala sam što radi, htio je dobiti pristup čmaru. Nisam mogla skinuti pogled s njega dok mi je nesvjesno ostvarivao fantaziju.

Koliko sam samo puta sanjala o jeziku u čmaru…. Da me neki nepoznati muškarac skroz bespomočnu siluje, tuca u dupe, baš onako kako kurva mog kalibra zaslužuje, a ja ne mogu napraviti baš ništa da ga zaustavim. Nevjerojatno je što nisam ni u ludilu pomislila da će mi se to ostvariti a kamoli sa Zoranom, i to u birtiji! Jezik mu je baš napuštao zonu pice i prelazio na rozu stisnutu rupicu. Mmm…zašto je tako dobro prtljati po njemu? Jeste kad probali gurnuti si prst, ili nešto? Kurvanjski sam se glasala motivirajući sina da me dere još više, ali muzika je bila tako glasna da je progutala strastvene krikove.

Zoran se pomaknuo ispod dupeta da me lako može ševiti jezikom u prstenčić, a ja sam se izvijala da malog bolje vidim. Vrtila sam glavom u nevjerici, «Isuse…. Pa ovo nije istina!» Sin je imao skroz raširena usta, zakopavao mi je jezik u guzu i gutao ono što se cijedilo iz mjesta koje ga je rodilo – gusti mlaz prozirne slatke sluzi skupljao mu se na jeziku. Bilo je prejebeno, pustila sam se i svršila, malo nadglasavajući cičanje u pjesmi.

Sinove oči zamijenile su zvjezdice koje su mi plesale u glavi, a onda potpuni mrak, no ipak sam mu se sve više širila. Osjećaj je bio tako intenzivan, tako jak, kao da nikada neće prestati. Trznula sam glavom od nekog nesvjesnog impulsa strasti i vidjela kako nas čovjek gleda. Stajao je kraj biljara i piljio ravno u moju obrijanu pičkicu i sina koji mi je i dalje jezikom žustro jebao guzu.

Onda su nam se pogledi susreli i ja sam se izgubila pod novim orgazmom. Još nisam bila gotova; on nije smio biti ovdje. Zaklopila sam oči svršavajući na stranca koji me gleda u najprljavijem trošenju sa vlastitim sinom. Tko zna je li čuo kako me mladić jezikom koji mi je sada duboko zakopan u crijevu zove ‘mama’? Kada sam ih otvorila tip je i dalje bio tamo, gledao nas…gledao mene.

Donji dio tijela mi se pomaknuo, bez ikakvog kontakta s mozgom raširila sam se prema strancu, davala sam mu da bulji, da mi guta mokru pičku očima. Bože dragi neee, pomislila sam…ovo se ne događa…ovo je san, jedna od bizarnih nočnih mora nakon pijanstva. Ne mogu ja to. Domačica, majka, a ne drolja… Ili jesam? Zoran je sada u usta usisao obje usmine, zakretao ih, grizao…Tjerao me u takvu ekstazu da nisam mogla prestati čak i da sam htjela.

Davala sam tom čovjeku da nas upija… Sin se onda dignuo, popeo po meni na sise i rekao, «Mama…sad ću te jebati…Majko, izjebat ću ti tu slatku pičkicu na mrtvo ime!» Bio je strahovito željan ševe, potrebit. Moje malo zlato, mamin dječak. »Ahhh

ševi me…prči mamicu, dušo…. Nabi ga u mamu…razjebi mi to među nogama…» Pogledala sam onog tipa koji mi se nasmiješio što mu pružam prestavu…a možda je i tek sada skopčao da gleda pravi incest, da smo moj mladi ljubavnik i ja majka i sin odbjegli od kuće i da nam je ova rupa utočište, jedino mjesto na kome se možemo prepustiti osjećajima, ševiti do bola, dati si oduška. Dečko je prislonio glavić na ulaz u moju pičku i pritisnuo, uvukao kurac do pola. Bila sam mu tako mokra da to nije bilo nimalo teško.

U ovom stanju, tako sluzava i rasturena mogla bi bez problema primiti i dva. Dva kurca, pogledala sam čovjeka. Zurio je u sina kako me troši. Bože hvala ti, ovo je bilo savršeno.

Skroz raširenih bijelih nogu i crvene uspaljene obrijane pizde širila sam se sinu koji se zahuktavao u meni a nepoznati tip nas je gutao očima. Bilo je to kao neko sirotinjsko kazalište, snimanje pornića na najnižem nivou, uz jeftinu pivu i čikove…Još jedna nastrana fantazija majke kurvice. Kako sam postala tako perverzna? Od kud to u meni? Možda to nije ništa čudno…nigdje ne piše da i druge mame nemaju takve fantazije…. «Daaaa, mama….

Mješaj, mješaj…mmmm. ko kurva…» Sinova debela žila guslala je po meni dovodeći me do novih i novih orgazama. On se isto više nije kontrolirao, glasno smo se jebali ni malo pazeći na ljude u lokalu. Dečko je sve više ubrzavao, tvrda jaja su mu vlažno lamatala po mojoj nasaftanoj guzici i po tome sam znala da će me uskoro napuniti.

«Čekaj dušo, nemoj u mene Izvadi ga da te popijem…molim te…Moram imate spermu u ustima», gledala sam ga u oči i molila. Zoki je samo vrtio glavom.

«Jebote što si prljava…. Baš kako prava mama mora biti!» Nasmiješila sam mu se, «Sve za mog anđela ah, ah ah…» On nije imao pojma da nas netko gleda, nije znao za moju malu kurvanjsku predstavu.

Nisam mu mogla reći jer nisam znala kako bi reagirao. Skoro je svršio, nisam htjela da ga neko uznemirava, to ne bi bilo zdravo. Po uzdasima i sve bržim ubodima znala sam da je to sad stvar sekundi. Onda ga je rukom brzo iščupao iz pičke, skočio golog dupeta na stol i naciljao mi pušku u lice, «Ajde puši ga…sisaj dok ti ne svršim u usta…» Ma koja to odbija svog sina? Primila sam ga za mokru kurčinu, zabila si ga i gladno srkala svoje sokove usput mu i brzo drkajući da što prije svrši.

Cijelo vrijeme sam provjeravala među sinovim nogama kako bi bila sigurna da nas stranac i dalje gleda. Muzla sam si sina sve dok mi nije počeo zaljevati grlo. Gušila sam se pod njegovim mlazovima a mali se skroz izgubio, derao se na stolu, «Oh jebemumater…jebemti…. Koja drolja….

Gutaj…» Ja sam i dalje bila otvorena…razvaljena…. Izložena prljavom pogledu onog stranca. Znala sam da mi takvo nabrijavanje samo pojačava orgazam, ali mozak mi je radio sto na sat i nije htio prestati. Postala sam kurva…drolja iz mojih snova i nije mi zbog toga bilo nimalo krivo, baš suprotno…Uživala sam.

Uživala sam u tome što me sin tucao, pušenju njegove karine…i voljela sam se prčiti nepoznatim muškarcima po birtijama oko kolodvora! «Fuuuhhh…. ! mama! Kaj ti veliš na ovo…? !», izvukao je mekanog iz mojih usana i sišao, al nije se micao od raširenih nogu. Nagnuo se i poljubio me u usta, a onda sjeo na klupu preko puta mene i zapalio cigaretu. Potražila sam pogledom mog stranca, više ga nije bilo.

Baš dobro, pomislila sam. «Dušo, fantastičan si bio…nemam riječi…Instinktivno znaš zadovoljiti ženu», seksi sam ga pogledala, još uvijek polu gola. «Mama…e…tolko te volim…Znam da zvući glupo, ali stvarno…. Čekam na ovak nekaj sto godina, i onda te sprašim u birtiji tak da su nas svi mogli vidjeti…» «Znam…meni je svejedno, postalo mi je baš ono…Ne tiče me se, baš me briga…Ko hoće nek gleda, nema kočnica», naslonila sam mu se na rame razmišljajući o onom liku koji nas je cijelo vrijeme promatrao.

«Ma daj ne seri…nebi te smetalo da je neko skužio? », uzbuđeni me pogledao. «Zoki, kaj ne vidiš…? Volim te…. Volim te na jedan sasvim novi način…Drma me ta zaljubljenost, napravila bi sve za tebe, za ševu…», znam da sam zbog ovih riječi mogla najebati, al stvarno sam se totalno uživila u ulogu sinove kurve, drolje. «Opa….

Ovo ću ti zapamtiti! Jel to bilo obečanje? Bilo što bi napravila za nas…? » «Sve…», tupo sam buljila pred sebe. «Al sad bi se trebali pokupiti, kasno je. » Podigla sam s poda zgažene mokre tangice i vestu, no sin me držao za ruku, «Mama…a da izađeš van ovako…? » Jebemti koji je to mali manijak, pomislila sam. Pogledala sam ga spremna reći ne, ali nisam li mu obečala da ću napraviti sve…? Isuse, ovaj top uopće mi ne prekriva sisurine…ispadat će mi dok hodam, to je sigurno, bar mi je dupe pod suknjom.

Zoran, moj sin, gledao me i odmjeravao, ocjenjivao je koliko sam daleko spremna ići. Ok, nema problema… Skupila sam hrabrost i ustala. «Spreman? », primila sam ga za ruku. Izvlačio me iz lokala držeći u drugoj ruci gaćice i vestu, i to tako da svi vide.

Spustila sam pogled na prsa; bradavice su mi ispale već s prvim korakom, a kako sam hodala tako mi se i suknja sve više penjala. Sada smo bili u središtu lokala, zadnja šansa da popravim robu…ali nisam… Pustila sam sina da me vodi kao kujicu pokazuje pijancima, mamu – svoju drolju. Zapazila sam kako nas ti muškarci gledaju, bolje reći mene, šokirani i oduševljeni u isto vrijeme. Začuli su se zvižduci i prostački komentari zbog kojih bi inače nekome smjesta zaljepila šamar.

No ne i danas. Uživala sam. Što više gledanja, dobacivanja…prljavština na račun mog tijela, to sam jebozovnije hodala. Kada smo došli do vrata miješala sam kao da imam kurac među nogama, a na samom izlazu rukom sam povukla suknju i izašla na ulicu skroz gole guzice! U tom času u baru je došlo do eksplozije.

Stisnula sam se snažno uz sina i rekla mu da trči. Na sreću, parkirali smo odmah iza ugla tako da smo se stigli sakriti u autu. Dok smo vozili pored ulaza u taj lokal vidjela sam kako su tri, četiri tipa izašla van i ogledavala se, tražili nas da se izredaju na meni. Istovremeno sam bila strašno uplašena ali i uzbuđena misleći na ono što bi se desilo da su me uhvatili…

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje