Igre sa vatrom

Sasvim spontano i neočekivano došao sam u situaciju iz koje mi najvjerovatnije neće biti povratka. Ja i supruga Vesna imamo dvije ćerke. Starija Sara ima 24 godine, otišla je već od nas, stanuje u drugom gradu, studira. Jovana je sedam godina mlađa, nakon prvog poroda ja i Vesna smo se nahodali po ginekološkim ambulantama i et dobili smo „kasno dijete“. Jovana je veoma razmažena, uvijek joj ugađamo, ima sve, a najviše ima slobode koju znalački koristi. Žena je medicinska sestra, svaku treću noć nije u kući, dežura u bolnici.
incest price cerka tataPrimijetio sam Jovanino čudno ponašanje kad je napunila 18 godina. Počela se šepuriti po kući ujutro u gaćicama i providnoj majici, sjedala je ispred mene neoprezno, razbacivala gaćice po kupatilu, otkrivala se prilikom spavanja.
Da se odmah razumijemo između mene i Jovane nije ništa bilo, ali situacija je iz dana u dan sve naelektrisanija, bojim se i njenog i mog napona. Opisaću vam samo nekoliko njenih igrica, koje sasvim sigurno iskaču iz okvira normalnog porodičnog ponašanja.
Početkom aprila ove godine, subota naveče, žena tek otišla u noćnu smjenu. Jovana pjevuši u svojoj sobi i sprema se za izlaz. Odjednom me je pozvala.
-Tata donesi mo neseser iz kupatila. Poslušao sam je, i čim sam ušao u njenu sobu ugledao sam je u ogledalu samo u tangicama i minijaturnom grudnjaku. Sise, a već su četvorke, su kipjele, željele su van. Nisam mogao a da dobro ne bacim pogled. Izašao sam za pola minuta i osjetio kako mi se kurac jako digao,želio je van iz gaća.
Otišao sam u toalet, skinuo gaće i obukao samo trenerku, gaće su me stezale.
-Tata dođi opet, rekla mi je Jovana.
Ušao sam i upitao je šta sad hoće. Otkopčala je grudnjak i nabacila novi, pitajući me koji joj bolje stoji. Odgovorio sam joj šeretski, mlada si najbolje da samo obučeš majicu bez tih stezala. Nasmijala se i udarila me po ramenu, a potom je bacila pogled na mog ukrućenog debeljka koji je stršio iz trenerke. Obukla je helanke i usku majicu, našminkala se i došla kod mene. Sjedio sam za računarom,a Jovana mi je sjela u krilo sa jasnom namjerom da joj dam malo love. Kurac mi je bio ludo dignut, osjetila ga je, zavrtila mi se u krilu i nakon dva tri minuta ustala sa novcima koje sam joj dao. Poljubila me je u obraz i krenula vani. Uputio sam pogled za njom i rekao joj da se normalno ponaša i da ću je čekati.
Te večeri sam pijuckao „vranac“ i kasno noću gledao porniće. Jovana je došlo iza dva poponoći. Ugasio sam tv i izašao preda nju.
-Kako je bilo u gradu, upitao sam je.
-Super, odgovorila mi je i uputila se u toalet.

Virio sam kroz ključaonicu, znala je, jer se skidala upravo ispred vrata da je jasno vidim. Potom se nagnula prema kadi i na pola metra mi istrćila guzu i prelijepu pičkicu. Tuširanje je trajalo pet minuta, ustvari bila je to kombinacija tuširanja i maženja po sisama i pičkici. Izašla je ogrnuta u bade mantil, sjela preko puta mene i namjerno razmakla noge da joj se vidi pičkica. Nisam mogao da ne gledam, kurac mi je bio pred eksplozijom. Ustala je, poljubila me u obraz i krenula na spavanje. Mahinalno sam je kvrcnuo po guzi, okrenula se i namignula.
Otišao sam u toalet i izdrkao u njene tangice,koje je tu noć nosila. Vratio sam se u boravak, bio sam samo u običnim bijelim gaćama, spremio neke papire i nakon par minuta otišao na spavanje. Okretao sam se, nije mi san htio na oči i nakon desetak minuta otišao sam da obiđem Jovanu da li spava. Ležala je na stomaku, jednu nogu je opružila, drugu savila u koljenu i otkrila guzu. Pokrio sam je, ali sam je prije toga ovlaš pomilovao po guzi i rascvjetaloj pičkici. Nekako sam zaspao i ujutro jedva otišao na posao.

Slično nam se dogodilo i u maju, naravno isto tako u vrijeme kad je žena radila u noćnoj. Te večeri Jovana nije izlazila, ali je nakon večernje toalete došla k meni u boravak u nekakvoj pohabanoj spavaćici, koja je manje skrivala, a više otkrivala. Sjedila je u fotelji naspram mene i čitala nekakav ženski magazin. Znao sam da samo bulji u slova jer se skoncentrisala upravo na prebacivanje noge preko noge i otkrivanje svog lijepog međunožja. Pičkica joj se jasno vidjela, a tek kad je obje noge spustila na tepih i malo više ih razmakla vidjelo se sve kao na dlanu. Ustao sam i otišao u toalet. Skinuo sam se, ušao u kadu i počeo tuširati. Nakvasio sam tijelo, stajao sam okrenut ka vratima, osjetio sam da je Jovana ispred njih. Uzeo sam šampon i natrljao glavić i počeo ga lagano masirati. Užitak je bio prelijep, neopisiv, drkao sam ga u njenom pravcu i ubrzo pošpricao pločice sve do vrata. Potom je uslijedilo tuširanje, brisanje pa oblačenje. Ovaj put obukao sam samo bokserice, koje su mi bile komforne. Popio sam ljuto piće i uvalio se ugodno u trosjed čitajući dnevnu štampu. Osjetio sam Jovanine poglede ka mom kurcu, ubrzo je opet skočio i želio van iz gaća. U trenutki kad je izvirio iz proreza, pravio sam se da nisam primijetio. Čitao sam, u stvari posmatrao sam kako Jovana pilji u moj kurac. Trgao sam se naglo i rekao, joj izvini, nije bilo namjerno.
Otišao sam u sobu, ponio sam lotos maramice, namjeravao sam ga izdrkati onako ležeći.

Drkao sam ga lagano, želio sam dugo da natežem mog macana, dugog 19 cm i jako debelog, koji je usrećio mnogo žena. Krevet je škripao ispod mene, svršio sam obilno i žestoko i utonuo u san.
Najnovija naša igrica zbila se prije dva dana. Budio sam Jovanu da ide u školu, ne znajući da tog dana nema prva dva časa. Ležala je gola , opet na leđima sa razmaknutim nogicama. Pička joj je prelijepa, sočne usmine djelovale su poput najljepšeg cvijeta. Stajao sam pored nje, čvrsto je spavala, ili se pravila da je u snu. Izvadio sam kurčinu, pomilovao ga rukom po glaviću i počeo lagano drkati iznad nje. Gubio sam kontrolu natezao sam ga sve jače i probudio moju lijepu Jovanu.

-Nemoj prestajati tata, tako je uzbudljivo, nikad nisam gledala kad se muškarac samozadovoljava. U tom momentu krenula mi je erupcija iz jaja, pošpricao sam je po butinama i stomaku i kao postiđeno dijete izašao iz sobe. Pošla je zamnom u toalet, rekla otovori mi moram piškiti. I dok sam se tuširao čuo sam njen žubor, piškila je, obrisala pičkicu, stala pored mene i rekla, daj da ga samo dodirnem.
Pustio sam je pomilovala mi je jaja, ohvatila drugom rukom glavić, trgla se i rekla dosta za jutros.
Iz škole mi je poslala sms da je u sledeću subotu moram odvesti na rođendan i doći oko 2 po nju. Nisam siguran da ću ostati pribran te subote. Ali vidjećemo.

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje