Čudna porodica

Ziveli smo u jednom selu u Hrvatskoj ali nedaleko od jednog velikog grada. Otac dok je bio ziv, bio je direktor jedne velike firme, a mama direktor banke, cak smo imali i stan u tom gradu. Imanje na selu je veoma veliko i potpuno sređeno tako da otac nije ni pomisljao na stan u gradu, koristio ga je samo ponekad kada je stizao kasno sa sluzenih puteva. Na selu smo imali sve. Radne masine a i prikljucke za obradu zemlje a kao domacinska kuca drzali smo stoku o kojoj je deda vodio brigu. Od stoke smo imali svasta:svinje, ovce, jednu kravu, sve vrste zivine cak pred pocetak rata otac i deda su kupili i jedno malo musko magare, da ga dodaju u kobasice kada za to dođe vreme, a imanje su cuvala i cetiri psa. Moram sve ovo napisati jer se kasnije sve ovo javlja u prici. Pocelo je nacionalisticko zakuvavanje, tako da su i otac i mati ostali bez svojih radnih me-sta. Otac se odmah angarzovao u odbrani srba u ovom delu hrvatske, pa je veoma brzo poginuo, nedugoposle njegove smrti umro je i deda. Ziveli smo veoma povuceno posle ovoga sto nam se izdesavalo.

incest mama sinOstali smo mama dve sestre i ja, kao najmlađi ali jedino musko na ovako velikom imanju. Posto se nismo udaljavali od kuce radili smo samo oko domacinstva. Mama je uspela prodati stan za relativno dobre pare a nesto je bilo i zaliha novca, pa se relativno jos dobro zivelo. Mama me je molila da bezimo u Srbiju ili bilo gde samo da nestrahuje i za moj zivot, i molila me je da neidem nikud nocu. Re- kao sam joj da moram ponekad da izađem da nađem neku zensku, rece mi da pored njih tri zenske u kuci ja idem da trzim zensku, rekao sam joj da meni treba zenska i za nesto drugo na sta se ona samo nasme-jala. Dani su prolazili a njih tri su se stvarno cudno ponasale prema meni, u stilu setale su gole pored me- ne ali svaka posebno naravno i da drugi neznaju. Imali smo svako svoje zaduzenje oko stoke. Jedno vece kad sam zavrsio sa poslom otisao sam u kupatilo da se istusiram i dok sam bio onako go u kadi u kupatilo uđe mama i zakljuca vrata za sobom. Nisam odmah shvatio sta se desava, ali se i ona skinu gola i uđe pored mene u kadu.

Prvi put samvideo mamu golu, stajao sam kao skamenjen nisam mogao da se pomeri niti bilo sta da kazem. Tisinu jeprekinuo njen glas da eto moze u svemu da mi zameni zensku a ne samo u kuvanju i pranju. Jos uvek ni-sam shvatao sta se desava. Pocela je polako da me samponira dok nije dosla do kurca koji je stajao podignut kao koplje cak me je bio stid da mi se digao kurac na sopstvenu mamu. Gledao sam i nisam verovao da mi se ovo desava. Istusirala me, klekla u kadu i pocela da mi pusi kurac i dalje sam stojao skamenjen. Svrsio sam veoma brzo jer dugo vec nisam imao zensku, sto mami po licu sto u usta. Kolena su mi kleca- la od ovoga sto se dogodilo. Mama je ustala pocela da se tusira a ja sam jedva izasao iz kade obrisao se iseo na poklopac wc-e solje sada sam gledao mamu kako se tusira prvi put sam je gledao kao zenu bila je savrsena, kosa plava grudi ne prevelike i ako je bilo nas troje koje ju je sisalo, veoma vitka i utegnuta za svoje godine, prva sestra se rodila dok mama i tata tek krenuli na fakultet druga se rodila na kraju fakulteta a ja sam malo kasnije kad je mama vec bila direktor. Jednostavno bila je zena dostojna svog poloza- ja. Bila je uredna, cak sam video i obrijana. Polako sam skupio snage i poceo da se oblacim u tom je i ona izasla iz kade obrisala se, obukla svileni bade-mantil onako na golo telo. Pre nego smo izasli rece mi da sad veceramo pa posle mogu kad sestre odu u svoje sobe na spavanje da idem snjom u spavacu sobuako ja to zelim. Vecerali smo skupa svo cetvoro ja nisam mogao pogled da podignem, nisam mogao ni je- sti. Posle vecere sestre su otisle spavati rekose da su umorne a sutra ih ceka da rano ustaju i idu u grad zbog nekih papira iz skole. Mamina spavaca soba je bila na drugom kraju kuce a moja soba je bila tamo. Mama pospremi sto opra sudove i sede za sto.

Pusili smo po cigaretu bez reci, ja sam razmisljao sta ce biti dalje, kurac me je boleo od toga koliko je bio podignut cak u jednom trenutku sam primetio kako mimama gleda u krilo i smeska se. Tisinu prekinu njen glas, ides li samnom u sobu. Ustao sam bez reci i krenuo za njom, dok je isla ispred mene njihala je kukovima pa mi je doslo da je zaustavim zadignem kucnu haljinu i da je jebem ovde u hodniku, ipak usli smo u spavacu sobu. Sela je odmah za svoj nocni stocic i uzela neke kreme da se maze. Ja jos uvek nesvestan situacije stajao na sred sobe i cekao. Kada seokrenu da me pita zelim li mozda ja da je mazem mlekom za telo, nasmeja se pa mi rece da se skinem pa valjda znam zasto sam u njenoj spavacoj sobi a i red je da joj se revansiram za ono u kupatilu. Skinuo sam se ali i dalje stajao na sred sobe. Ona ustade i samo zabaci sredinu svilene haljine nastranu i ona skliznu na tepih iza njenih nogu. Stajala je predamnom samo u halterima i crnim svilenim carama, gledao sam je dok je uzimala mleko za mazanje izgledala je kao porno glumica iz onih italijanskih pornica. Legla je na krevet i pruzala mi bocu sa mlekom dozivajuci me da dođem. Skupio sam hrabrosti i krenuoka krevetu. Krenuo sam u blud koja idalje traje i jos mnogo, mnogo gore. Uzeo sam joj mleko iz ruku i sav sam drhtao, seo sam pored nje na krevet i pokusao nasuti mleka u sakuuhvatime za ruku i poce plakati, zar mislim da je njoj lako, nezna sta nosi dan a sta noc, da treba da preuzmem ulogu glave kuce i da razmisljam gde cemo da idemo da ovde postaje sve teze za nas zivot zna da sam mlad ali me smatra dovoljno pametnim da odlucujem o daljem zivotu.

Poceo sam je polako maziti po kosi, po licu brisao joj suze poceo je ljubiti u obraze dok jednom je poljubih u usta i tu pocese gromovi da sevaju. Usne nam se spojise u dug poljubac prelazio sam rukom po njenom, telu bila se sva najezila, ruka mi kliznu muđu njene noge iz picke joj je curilo koliko se napalila, gurnuo sajoj prst ali jojje to bilo malo, krenuo sam da je jebem prstima trljao joj klitoris svrsavala je u talasima, tresla se cak vristala. Zastao sam u jednom trenutku mi se ucinilo da sam nesto cuo, ona je iskoristila to i strpala kurac u usta, tako ga je sisala da sam mislio da ce ga progutati. Sada sam malo dosao sebi uzeo sam mleko i poceo je mazati svuda po telu uvijala se kao zmija, koza joj je sada masna iglatka tako da ruke jednostavno klize. U tom zanosu legao sam naleđa i ona prekide sa dudlanjem opkoraci me nacentrira svoju obrijanu picku i sede na mene. Pocela je polagano a onda sve brze i brze, njihala je kukovima trljala se zatim ga izvadi leze na mene a kurac namesti između butina da joj trlja o picku, sada me je tako jebala svrsavanja su krenula obostrano. Sperma je strcala po njenim butinama i dupetu sva se umazala. Klonuli smo oboje, uzela je peskir i malo se obrisala pa je dodala meni bio sam sav mokar.

Ispusili smo po cigaretu i malo dosli sebi. Pocela je da mi prica kako se odlucila na ovakav potez da bi me zadrzala u kuci samo da nikud neidem a priznala je da se vec i ona zazelela seksa pa je spojila dobro i korisno. Dok je tako pricala polako smo poceli ponovo da se mazimo, lizao sam joj sise grickao bradavice, jezikom sam prelazio polakosvaki deo njenog tela spustao sam se dole ka međunozju a ona se sve vise uvijala lizao sam jo picku punu sokova, jebao je jezikom, zatim sam kleknuo podigao joj noge na ramena prislonio kurac na ulaz u picku ipolako je sitno poceo jebati. Nisam hteo dajoj ga skroz uteram nego samo glivic izvijala se nudila sve bolje picku da joj nabijem do kraja ali sam ja krenuo sa svojom taktikom polagano. Pocela je da se grci, trza uhvatio sam je rukama oko guzova i sad poceo sa zestokim nabijanjem.

Posto sam ga vadio skroz i vracao ga unutra, zbog polozaja u kojem sam bio kurac se sam namesti da joj je na ulazu u analni otvor, nisam odmah shvatio sta se desava vidio sam da nesto ide tesko rupa joj je bila uska ali posle par trzaja sve je islo glatko, mama je stenjala dahtala sve vise se nabijala poceo sam da svrsavam punio sam joj dupe svojom spermom. Posle ovog okrsaja legli smo jedno pored drugog pokrili se i zaspali.

11
1

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje