Mama i sin

Dario i njegova mama Magdalena živjeli su u stanu sami. Otac Mario je plovio u daleke kraje sa brodom bio je mornar. Dario je imao oko 30godina bio je debeljuco ali mamin sin. Njegova mama Magdalena imala je 50godina i još uvijek je bila zgodna. Priča započinje jednog dana kada je Dario bio sam doma a mama na poslu. Hodao je po stanu i zavirio u maminu i tatinu sobu na podu su bile gacice od njegove mame uzeo ih je u ruke i otišao u sobu.mogli ste prepostaviti šta je radio. Drkao je na mamine gacice i to svaki put kada je bio sam doma.

incest price mama pusiNekad ih je stavio ispod jastuka,nekad ih je imao na svom kurcu i tako je spavao.Sve dok jednog dana mama ga nije uhvatila u svemu tomu.evo kako je to bilo.jednog popodneva mama i sin su bili doma ,Magdalena je spavala u sobi a Dario je bio u sobi i šta je radio nego drkao na njezine gacice.Mislio je da mama tvrdo spava i otišao je u njezinu sobu.
stavio je njezine gacice ispred nje i gledao ju je kako spava.bilo ga je strah da se mama ne probudi.potiho je vadio svoj kurac van i počeo je lagano drkati da mama ne čuje.
mama se okrenula i uzdahnula.hvatala ga je panika sigurno ga je čula.bio je jako napaljen na svoju mamu.

Drkao je jače nije htio zašpricati spermom.htio je maštati o mami.Zamišljao je da je gola da imam velike grudi koje je ljubio,mjesio rukama.da ju je pljesnuo po guzi i da ju je žestoko jebao u svim mogućim pozama.
odjednom mama je otvorila oči i upitala sine šta to radiš? ništa..ti to drkaš na mene poviče mama.kako se usuđuješ to raditi .Neko vrijeme je mama na njega galamila i potjerala ga iz sobe a onda je rekla.

Sine dođi sada će tebi mama pokazati šta je to dobar seks začuđeno ju je pogledao.kleknuo je pored nje a onda je svoju dugu plavu kosu uhvatila u rep.Uzela je njegov kurac u ruke i stavljala ga duboko u svoja usta.sine neću ga drkati da ne svršiš samo ću ga pušiti kaže mama.lizala mu je jaja,ljubila mu je glavić.a on je stenjao koliko mu je bilo lijepo.Njegova mama je počela skidati hlače i rekla vidiš kakve tange ima tvoja mama ljubavi moja.Tange su bile čipkasto-bijele.Skidala ih je a on je zurio u nju.prvi put je vidio mamu svoju golu.raširila mu je noge a on je skočio.polako sine rekla mu je,polako.počeo je pičkicu od mame lizati pomalo kružio je jezikom pa sve brže je počeo kružiti po njezinom klitiću.Sine sviđa ti se mamina pičkica!? rekao je da da i nastavio ju je i dalje lizati.skidala je majicu i grudnjak crn.uzeo je grudi u svoje ruke točno su onakve kakve je i zamišljao velike okrugle.mjesio ih je rukama,ljubio.uživao je u maminim grudima.

Mama se digla i rekla pljesni me po guzi i zabi mi ga u guzu.jebi me sine,jebi me.on ju je pljesnuo po guzi jako i stavljao ga je u njezinu guzu.polako ga je stavljao polako ju je jebao pa sve brže.ona je jako stenjala.tooo sine jebi me,jebi me sine.jebao ju je brzo i on je uživao.bio je jako napaljen sudržavao se da još ne svrši.vadio ga je van.ona je legla i svoje noge stavila na njegova ramena.sada me jebi isto tako žestoko u pičkicu.kurac je bio unutra,mama je jako stenjala a krevet se tresao.jebao ju je jako i sve jače.nije više mogao izdržati.sine jebi me još jače ga nabijaj jebi svoju mamicu.sine sada sam zadovoljena vadi ga van i svrši mi u usta.
svršio je u mamina usta sperme je bilo jako puno .ona e progutala malo sperme a dio sperme je bio na plahti i po njezinom tijelu.
Njegova mama je još uzdisala a onda je svršila na sinov jezik.ovaj seks će se pamtiti a on će drkati i dalje na njezine gacice.sve dok mama ne poželi opet seks sa njim.

1
4

Inc priče

+ Ostavite komentar