Letovanja su mi oduvek bila najlepši deo godine. Iz jednom prostog razloga. Zbog moje mame…
Moja mama je hodajuća strast, da je najlakše opišem.
Moje bolesne maštarije su bile upućene samo na nju. Svi su drkali na slike iz erotike ili pornića a ja na nju. Nikada mi nije trbalo ništa više osim da zatovrim oči i eto nje. Moje jebozovne mame, u svim pozama. Bolje nego u bilo kom porniću.
Zato su mi letovanja bila najdraža. Tada sam bez muke mogao da uživam u njenoj pojavi. Nisam morao da se šunjam po hodniku i virim kroz ključaonicu, ili da joj upadam kao slučajno u sobu.
Izgled moje mame je najlakše opisati kao najpoželjnije starije dame iz pornića. Najviše me podsećala na Key Parker. Ili je bar mene podsećala na nju. Velikih sisa, prirodno velikih, malo opuštenih, ali su u kupaćem stojale savršeno. Duga divlja kosa i dupeta koje se ljuljao pri svakom porketu.
Letovanja sam provodio u gledanju nje i besomučnom drkanju na nju, bukvalno od 6-7 razreda.
Godine su odmicale ali moje želje nisu. Ona je bila moja želja. Napunio sam i 18 godina, odrastao u lepog i zgodnog momka. Redovno trenirao, bio momak za primer. Sem u mojoj glavi. Tu sam bio ludak….
I dalje opsednut mojom mamom kao ženom. To nije jenjavalo ni malo. Keva je godinama prokljuvila moje provire i želje. Nije ni ona bila blesava, a ni naivna žena ni malo. Zajebana da tako kažem. Svi su imali podozrenje od nje. Bez dlake na jeziku što se kaže.
I opet čekanje letovanja. Celo društvo razmišljaj gde će na more osim mene. Ja gledam da se uvalim mojima. Čak se i moj matori čudio što želim sa njima.
Ne seri bre, mislim se. Pusti me da uživam u životu.
Otišli smo u Herceg Novi. Klasika, apartman koji smo rentirtali godinama. Postali smo i prijatleji sa tom familijom.
Letovanje kao i svako drugo, osim za mene. Meni se konačno posrećilo. To se ogledalo u tome, što je matori morao da se vrati kući zbog posla, a mi smo ostali još celih nedelju dana. Cela nedelja da se ohrabrim i urradim nešto. Bilo šta.
Aparmtan je bio mali, jedna spavaća soba sa velikim krevetom i dodatni kauč na razvlačenje. Što se mene tiče dovoljno.
Dovoljno da mogu mamu često da vidim kako se presvlači posle plaže. Ili da je gledam dok spava samo u gaćicama.
Matori se spakovao i otišao rano ujutru. Mi smo se premili i otišli na plažu. Osećao sam se kao da sa devojkom idem na plažu. Šepurio se kraj nje, da svi vide da je moja. Tako sam se ponašao. To nije promaklo iskusnom oku moje mame.
Smestili smo se na plažu i opustili.
„Ti ne odustaješ sine, jeli?“ Pitala me iz vedra neba, dok je ležala na suncu.
„Od čega ne odustajem.?“ Uzvratio sam pitanje.
„Pa od mene. Nikako da se otkačiš od mene. Ne znam zašto te toliko drži. Uglavnom kod dece to prodje. Ali kod tebe nikako.“ Nije se pomerala dok je to pričala.
Ja sam osetio blagu neprijatnost zbog njenog mirnog stava dok je to pričala.
„Ne znam ni ja zašto je tako. Ali jeste. I ja sam potiskivao ali nikako da nestane“ Vrpoljio sam se na peškiru.
„Sve čekam proći će ga. Neće više da zvirka i da me gleda. A ti sve gori. Gledam te juče kada je matori rekao da ide. Tebi oči zasijale. Sav ustreptao.“ Reče, skinu naočare i pogleda me pravo u oči.
„Igraš se sa vatrom sine. Nije ovo jednostavna igra, da znaš. Ajde malu u vodu“ Ustade i ja kao hipnostisan podjoh za njom.
Ulazila je u vodu, kao da je vlasnica plaže. Moćno je i hodala. Išao sam za njom i pokušao da uhvatim korak.
Ćutke smo otplivali malo dalje. Kada je ona htela, stala je i ja stadoh sa njom.
„Jesi li ti svestan šta radiš?“ Pitala me kada je bila sigurna da niko ne čuje.
Ćutao sam. A znao sam da će da me nadjača rečima.
„Zuriš u mene kada god imaš prilike. Svaki put sam te provalila. Od kako si me prvi put pogledao kao ženu a ne kao majku. Jesi li svestan toga?“ Opet me pitala.
„Nisam, mislio sam da niko sem mene to ne vidi“
„Jok ne vidi, iz aviona si provaljen sine. U hodniku te čujem, u sobi te čujem. Sve mislim prestaće a ti još više…“
„A šta hoćeš da kažem? Da ću da prestanem? Da neće više da se dešava?“
„Ne, znam da nećeš da prestaneš. Samo moraš da znaš, kada počne, nema nazad. Onda se sve menja.
Misliš da ja nisam razmišla o svemu. I ja imam potrebe. A ne želim da se sve ovo rasturi. Što je najgore i meni odgovara da imam siguran sex. Od matorog vajde nema. On više i ne odradjuje. Bole ga uvo za mene.“
Ćutao sam i gledao je pogubljeno.
„Šta je bilo. Sada ćutiš. Ja sam sve rekla i ti samo ćutiš?“
Bio sam nem na sve ovo.
„Evo pitanja sin. Hoćeš ili nećeš? Sada odluči, ovde dok smo u vodi!“ Pitala je konkretno.
„Hoću. Ustvari želim, to sam hteo da kažem“ Čim sam završio rećenicu prišla mi je i zagrlila me. Pogledala me je pravo u oči. I onda sam osetio da me i nogama grlu oko struka.
Kurac nisam ni stigao da pomerim. Ostao je tako podignut u kupaćim. Oslonila je svoje medjunožje na moje i osetila dignut kurac.
„Vidiš da nije teško da se razgovara. Najbolje je razgovarati o svemu.“ Reče i poljubi me u usta.
Pružio sam ruke oko njenog struka i sastavio usne sa njenim.
Utonuli smo u naš prvi zabranjeni poljubac. Odmah sam je zgrabio za guzove i konačno osetio pod prstima to sočno dupe.
Ljubili smo se par minuta, ukrstili jezike i žvalavili se sočno. Ovako napaljen već sam svršio u moru. Ali mi je i dalje bio kao drvo.
Konačno odvojismo usne i pogledasmo se.
„Hoćemo napolje, da se ne podavimo u moru“ Reče i odvoji se od mene.
„Ajde, već je ionako prejako sunce. Smeta mi“ Krenuo sam da plivam za njom, ali nisam znao kako da prikrijem erekciju u kupaćem.
Nespretno sam uspeo dok nismo došli do plićaka da ga sklonim u stranu i rukom ga kao pokrijem dok nisam uzeo peškir.
Ona se obrisala ovlaš, obmotala svoju veliku maramu i rekla mi. „Ajdemo u sobu. Tamo je mirnije.“ Pokupio sam sve što treba i sapleo se o kamen, umalo nisam pao.
Videla je to i slatko se nasmejala. Provaila je koliko sam se pogubio.
Noge nisam osećao dok sam išao. Ćutao sam i išao za njom kao pošlušna kuca za gazdaricom.
Minuti kao sati dok nisam okrenu ključ od našeg apartmana i zaključao ga.
Razvezala je maramu i skinula šešir. Kosa joj je bila blago mokra kad aje skinula veliku šnalu sa nje.
Rastersla je i stala ispred mene.
mamine sise„I sada ćemo samo ovako da stojimo“ pitala me i odmah povukla vezicu iza ledja i njen kupaći oslobodi velike sise. Odmah je spustila mokri donji deo sa sebe i ostade gola ispred mene.
Prizor od koga se pada u nesvest. Moja majka gola ispre mene, konačno.
Svukao sam mokar kupaći i kurac lupi o moj stomak kada sam se uspravio.
„Dodji“ Pozvala me i krenula ka sobi u kojoj su spavali oni. Veliki krevet je bio samo za nas….
Ušla je i četvoronoške krenula na krevet. Ostala je u toj pozi i desnom rukom uhvatila svoj guz i pokazala mi sočnu pičku.
„E o ovome sam ti pričala… Nema nazad“ Nisam ni mislio da se povlačim. Konačno je moja.
I ja sam četvoronoške krenuo ka njoj i odmah olizao sve što je pokazala….
Slana voda i ukus napaljene mamine pičke su se mešali u najlepši sok. Zalapao sam celu pičku od dna do vrha guze. Posrkao sve i opet se vratio na pičku. Nos mi je bukvalno bio na njenom čmaru dok sam se jezikom borio da udjem i oližem sve što vidim. Naslonila je glavu na jastuk i sa obe ruke držala jako rašireno guzove kako bih je lizeo celu.
„Aaaaa, aaaa…. tu sine. Baš tu“ Zastenjala je kroz jastuk dok sam joj u usne uvlačio klitoris koji je ispao napolje. Bio je veliki i tvrd. Opet sam ga uvukao u sebe i jako posrkao.
„Mmmmmm, „ Pridigla se i stelga guzove.
„Joooj to sine. Taaako!“ Zastao sam i pustio da opet spusti glavu na jastuk i pusti me da joj slobodno ližem pičku. Vratila je glavu na jastuk i opet razvdojila guzove što je više mogla. Zastenjala je i zagrmela iz grla. I to je moćno zazvučalo. Palcem sam joj trljao klitoris a jezikom razdvajao usmine i gurao ga u nju. Topla i slana voda je curela iz nje i oblivala njenu pičku. Podigao sam jezik do vrha pice i došao do same guze, do čmara. Liznuo sam ga i napravio krug jezikom po njemu.
Vratio sam se na picu pošto sam osetio da joj to nije baš prijalo. Podigla je glavu sa jastuka, pustila svoje guzove koji me bukvalno šljepnuše po obrazima. To je bio znak da treba da prestanem.
Ona je vodila igru, pa sam se njoj i prepustio. Okrenula se i legla na ledja. Uzela je jastuke i poturila ih ispod svojih ledja i tako još više isturila napred svoje velike sise.
Raširila je noge, savila ih u kolenima i onda protrljala dlanom par puta svoju pičku. Olizala je svoj dlan i i opet protrljala svoje usnice i ugurala dva prsta u sebe. Podmazivala se, tako mi je izgledalo.
„Dodji na mene“ Rekla je i ja kao po komandi prihvatih.
Namestio sam se izmedju njenih nogu dok me je ona rukama navodila na pravo mesto gde treba da stanem.
Krenuo sam da čučnem, ali me ona zaustavila.
„Da te mama nešto nauči. Tako će grč da te uhvati. Ovako“ Reče i pokaza mi da savijem noge u kolenima i klečeći podvukao kolena ispod njenih butina i guzova i tako prišao njenoj otvorenoj pici.
„Tako Ljubavi, tako će ti biti udobnije, veruj mi“ U toj pozi, kurac mi je bukvalno bio na samom ulazu. Uložio sam minumum truda i lako ušao u nju. Ona je podigla malo dupe i podvukla jastuk još malo ispod. Tako joj je dupe skoro bilo u vazduhu a ja sam samo pokretima kukova mogao ceo da ulazim u nju. Zaljuljala je malo kukuvima i tako dobro se namestila, da ne samo da sam ceo bio u njoj, nego sam joj gornjim delom kurca trljao klitoris.
Ovaku pozu nisam vidjao ni u pornićima. Iskusna žena je na mene prenosila svoje znanje. A već sam provalio da baš ume dobro da se jebe.
„E tako Srce, vidiš kako je ovako lepo“ Reče i nabode se sama cela na njega.
Pri svakom naletu na mene, njene teške dojke su se ljuljale i mamile me. Ona je dlanove položila sa strane i nabadala se na mene i pomagala mi da što bolje ulazim u nju. Pružio sam desnu ruku i prihvatio je za tu veliku sisu. Pečati su joj bili mali za tolike sise a bradavice su joj bile tvrde. Pogledala je kako joj stiskam sisu i opipavam bradavice.
„Dobre, a?“ Pitala me poluotvorenih usta, gledajući ka sisama.
„Prelepe su ti sise mama“ Odgovorio sam zaljubljenog pogleda. Nisam mogao da verujem da ih imam u ruci. Mazio sam ih i podizao, pa onda uzeo obe i podigao ih. Prišao sam i polizao bradavice.
„Svidjaju ti se mamine sise, jeli?“ Opet pitanje. Izazivala me tim pitanjima kao najžešća glumica iz pornića. „Svidjaju ti se“ Reče glasnije i nabode se baš jako na mene.
„Hoćeš li da me gledaš ili da me jebeš?“ Pitanje za pitanjem…. „Jebi me sine, jebi me. To želiš jel da? Da me jebeš“ Znači ona je bila tip žene koja voli da priča dok se jebe. Kao da je imala scenario koji je naučila i sada svog partnera u filmu treba da natera da svrši i da se još više napali.
Rešio sam da prihvatim ulogu
„Ceo život želim da te jebem, samo tebe da jebem mama!“ Uhvatih je za struk i počeh da je navlačim jako na sebe.
„Ahhh, stvarno. Pa kako me onda tek sada jebeš, zašto me nisi jebao pre, aaa, jeli?“ Bukvalno mi je pretila dok me primala u sve žešćem jebanju koje je krenulo.
„Pa nisi mi dala, nisi me htela mama. Jebala si se sa tatom a mene nisi htela“ Skontala je da sam prihvatio njenu igru i u tom sočnom osmehu sam skontao da radim pravu stvar. Pucanje njenih bedara o moje kukove je bivalo sve glasnije.
„A što mi nisi tražio jeli?!mmmmm.. Zašto nisi tražio da me jebeš. Nisi imao muda da mi tražiš pičku, nego si ga drkao na mene. A mogao si svaki put da svršavaš u meni“
„Nisam smeo, da tražim. Kako jedan običan klinac da traži da jebe ovako dobru pičku“
„A dobra sam pička, aaa… Misliš da sam dobra pička?“ „Ne mislim, vidim ceo život koliko si dobra pička“
„Šetaš mi se ispred nosa sa tim dupetom a ne smem da te pipnem.“
„Pa kad si kukavica, od kad si mogao da me jebeš. Jel ti krivo sada što nisi? Aaaa, jel ti krivo što nisi“
„Jebi se jel znaš mama.“
„Taaako Lepoto moja, pokaži mami da imaš muda“ Tu sam se toliko oslobodio da sam osećao kao da je moja ceo život.
Samo sam je zgrabio i okrenuo na sebe. Razdvojio joj noge sa strane i jako joj stisnuo guz. Odigao sam ga i namestio joj na kurac na ulaz u pičku.
Prislonio sam ga i kada sam hteo da ga ubacim ona je jako sela na njega i nabola se do korena.
„Šta si mislio da ti mene jebeš? Neće moći“ Reče i poče da se nabada na mene.
Nisam hteo baš sve da joj prepustim, pa sam se malo podvukao, uhvatio je za oba guza i počeo jako da je navlačim na sebe.
„Ahhh, aaaa“ Vrištala je mama.
Držao sam je jako za to njeno zabranjeno dupe i navlačio je na sebe do kraja. Osetio sam da pokušava da se malo odupre, ali joj je prijalo što je jako jebem pa mi je malo dopustila. Sise su joj letele isped mojihi očiju i ja bukvalno zgrabih levu sisu i olizah je divljački
„Lakše malo mali“ Rekla je kao prekorno.
„Ako želiš prestaću“ Rekoh joj i onda joj uvukoh cele bradavice dok sam je gledao u oči. Onda sam izvukao sisu iz usta i palacao jezikom po njoj.
„Da prestanem?“ Pitao sam a nisam imao nameru da prestanem.
„Čik prestani ako smeš“ Reče i preko svojih ledja me uhvati za muda. Stisnula ih je taman koliko treba da bude na granici bola.
„Ajde prestani ako smeš, da ti počupam muda! Ljubi ih, liži… Kad nisi ranije sada ih pojedi kako treba.“
Nastavio sam da joj ljubim, ližem i sisam obe bradavice i sise. A ona je prestala da stiska muda i počela da ih mazi. Masirala ih je sa uživanjem. Nije bila svesna koliko su puna zbog nje….
Uživala je i mom igranju sa njenim sisama. Te sise su bile savršenstvo. Od oblika do ukusa. Kako su se ljuljale dobro dok sam je navlačio na sebe.
„Uuuuu kako su ti puna muda sine. Čuvao si se za mene, jel da?“ Opet njena pitanja koja su me izludjivala
„Nisam, praznio sam ih redovno. Kada ti nisi htela da mi daš, morao sam da karam druge“ Uzvraćao sam joj.
„Neke glupe klinke, jel da. Neke neiskusne glupače koje ne znaju da se jebu“
„Nema veze, one su mi davale… a tebe nije bilo tu“
„A kako se jebem ja, reci mi. Kako se jebem?“
„Ti se ne jebeš, ti me jebeš i uživaš u tome. Jesam li pogodio“ I onda sam je opet zgrabio za guzove i jako navlačio na moj kurac. Pička joj je bila vrela i unutra i napolju. Bio sam na samom vrhuncu. Bilo je pitanje momenta kada ću pući.
„Tako je Srećo, ja i treba da te jebem. Ja sam i trebala da te naučim kako da jebeš. A ne te klinke sa kojim moraš da paziš. A vidi mene, ja imam spiralu, nema brige oko svršavanja“ Rekla je i raširi oči ka meni sa podignutim obrvama. To je bio znak da ne pazim….
„I, hoćemo li zajedno Ljubavi. Ajde svrši u svoju mamu, u svoju vlažnu mamicu… Slobodno sine puni mamu!“ Rekla je i sigurno već osetila moj prvi nalet.
Zgrčio se njen stomak i osetio sam da i ona svršava.
Jako je sela na njega i treperela kukovima na samom korenu kurca.
Više nisam mogao da pričam, nisam imao ni glas a ni daha. Samo sam osećao da seme lije u mamu.
Nalet za naletom mi je tresao celo telo.
Ona je sišla sa mene i klekla kraj mog kurca. Uzela ga u ruku u jako prodrkala.
Seme je i dalje izletalo iz mene. Za divno čudo nije ništa pričala već je gledala kako seme kulja iz mene. Onda ga je uvukla u usta i samo u korenu ga držala. Par puta ga je prodrkala i to je navelo da još par puta štrcnem u nju. Izvukla ga je i sperma krenu za njenim ustim napolje. Lizala je glavić iz koga su išle poslednje kapi. Stisnula ga je jako u korenu i na moje čudjenje iscedila još jedan dobar mlaz iz mene.
„Taaaako, do kraja mi daj sve!“ Rekla je i opet ga uvukla u sebe.
Počela je da usporava ritam i da ga lagano puši kao da smo počeli peting. Pušila je i srkala glavić. Posle dobrih 2-3 minuta ga je izvukla celog iz usta. Bio je čist bez trunke semena na sebi.
Držala ga je u ruci i gledala me u oči. Pogled mi je bio blažen i pogubljen u isto vreme. U glavi prelepo.
Podigla se i privila uz mene.
„Umem ja da budem gruba tokom sexa, nemoj da mi zameriš. Inače sam baš maza“ Pribila se uz mene kao kakva mala devojčica.
Poljubio sam je u glavu i čelo. Podigla je glavu i pogledala me smirenim i opuštenim pogledom.
Spojili smo usne i zamrsili jezike. Tako zagljeni smo ostali još neko vreme.
„Ljubav mamina si ti. Srce moje lepo“ Zagrlila me i stisla se uz mene.
„Navićićeš se na mene. Videćeš. To je samo kada se baš napalim,“ I onda sam osetio onaj majčinski zagrljaj. Iskren i najlepši na svetu.
Moj prelep ostatak života može da počne. Imam ljubav svog života.

8
0

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje