Kako sam pojebao maminu sestru

Tog proljeća u našu kuću privremeno se uselila mamina mlađa sestra Ivona. Kada kažem mlađa sestra moram reći da je od mame bila mlađa tek nešto više od godine dana. Također kada kažem da se uselila u našu kuću to baš nije bilo tako. U stvari uselila se u stan iznad naše garaže. Naime garaža se nalazi odmah uz kuću ili preciznije rečeno, priljubljena je uza zid kuće. Iznad prilično velike i prostrane garaže otac je sagradio mali ali komforni stan. Stan se satojao od male ali funkcionalne kuhinje, također male kupaonice i toaleta te dvije sobe. Veće koja može služiti kao dnevni boravak i blagovanica i manje koja ima funkciju spavaće sobe. U taj stan iznad garaže može su ući na dva načina. S vanjske strane stepenicama iza garaže a može se ući i iz kuće, tj. s kata kuće. Naime dio terase garaže otac je ostavio kao neku vrst verande odnosno balkona i probio je vrata u zidu kuće tako da se kroz ta vrata može ući odmah u hodnik na katu.

Odmah moram naglasiti da je teta Ivona uistinu rasna pička. Možda malo, ali uistinu malo, krupnije građe, tj. koje kile viška ali to joj uopće nije mana. Kada bi je trebao ukratko opisati rekao bi; široki i čvrsti guzovi, lijepe sise i kurvinski pogled. Ona definitivno spada u one žene za koje se kaže da im kurac viri iz očiju. No nisam naveo razlog iz kojeg se teta doselila k nama. Teta je bila udana ali već dulje vrijeme je taj brak bio u teškoj krizi. Njezin muž Ante naprosto više nije mogao trpjeti tetine izvan bračne izlete, ili da budem direktan, njezina kurvanja. On osobno mi je to ispričao i znao sam da govori istinu. Dakle taj brak je definitivno pukao i teta se iselila iz zajedničkog stana. Financijskih teta Ivona nije imala. Novcem od prodaje imanja koje je njoj i mojoj mami ostavio djed otvorila je kafić koji je relativno dobro poslovao. Njen muž Ante je vodio brigu i poslove vezane uz kafić a tako je i danas kada više nisu zajedno. Teta samo uzima svoj dio novca što joj omogućuje pristojnu egzistenciju.

incest price tetka
Dakle lako je zaključiti da mi njezino prisustvo u kući uopće nije smetalo. Nastojao sam što više vremena provoditi u njezinoj blizini jer palila me kao šibicu. Uživao sam kada bi u popodnevnim satima sišla u prizemlje kuće, tj. u dnevni boravak, te s mamom pila kavu. Uredno bi prebacila nogu preko noge otkrivajući svu raskoš svojih bedara. Nerijetko bi obukla samo košulju ili majicu a da ispod nije nosila grudnjak. Bradavice bi izdajnički i izazovno strašale ispod to malo platna. Ja bi kao fol gledao tv ili bi igrao neku igricu a u stvari sam napasao oči na teti. Nakon tih njezinih posjeta redovito sam ga morao izdrkati.

Teta se inače uvijek odijeva na način da još više naglasi svoj sexipil. Suknje i haljine uredno su iznad koljena jer svjesna je da ima jako dobre noge. Uz to uredno je zategnuta čime dodatno naglašava svoje poprsje i dupe. Uopće nije poput nekih žena koje su iskompleksirane zbog velike guze. Ona naprotiv voli istaknuti dupe i siguran sam da uživa u pohotnim pogledima muškaraca.
Malo po malo sam se ohrabrio pa sam se kroz vrata na katu iskradao do balkona na garaži i škicao kroz prozorčić koji je gledao na kupaonicu. Strpljivo bi čekao u mraku hodnika i kada bi ugledao svjetlo na prozorčiću znao sam da je teta u kupaonici. Inače na katu se nalazila moja soba. Roditelji su svoju spavaću sobu imali u prizemlju tako da me nitko nije ometao. Stajao sam u mraku i bilo je dovoljno da se malo propnem na prste i zagledam u unutrašnjost kupaonice. Uživao sam je gledati dok se tušira. Posebno me napalilo kada je ispod tuša brijala dlaćice s pičke. Tada sam spoznao da me strašno pali promatrati ju dok piša. Uživao sam gledajući kako sjedi na wc školjci i piša, a posebno me palilo ako bi uz to na sebi imala samostojeće čarape ili haltere. Kurac mi je parao hlače i malo bi nedostajalo da svršim dok sam je promatrao kako papirom briše vlažnu pičku.
Nerijetko bi znala vrata kupaonice ostaviti širom otvorena. Tada sam je mogao promatrati dok gola hoda po sobi ili se odijeva… Oblači gaćice ili na noge navlači čarape.

Bližilo se ljeto. Majka i otac odlučili su vikend iskoristiti kako bi otputovali u Biograd n/m. Tamo smo u jednom od kampova imali stacioniranu kamp prikolicu. Trebalo je prikolicu, tj. kamp kućicu, osposobiti i pripremiti za ljeto. Nisam pošao s njima jer morao sam se pripremati za ispite, što je bio samo jedan od dva razloga. Drugi razlog bio je taj što sam želio ostati s tetom Ivonom sam kod kuće. Već u petak ujutro roditelji su krenuli put mora.

Ispratio sam roditelje i vratio se u kuću. Doručkovao sam i počeo se pripremati za učenje. Začuo sam lupanje potpetica na stepenicama. Znao sam da to silazi teta Ivona i srce mi je brže zakucalo. Zastala je na ulazu u sobu i veselo me pozdravila. Rekla je kako ima zakazan termin kod svoje frizerke a poslije će s prijateljicama na kavu. Kazala je da će se vratiti do ručka. Na sebi je imala usko pripijenu košulju koju su opasno napadale njezine sise. Uska, zategnuta suknja, dobrano iznad koljena otkrivala je svu ljepotu njenih nogu. Uz to štikle na nogama dodatno su naglasile njezine jebozovne noge. Ispratio sam je do vratiju, ne toliko zbog pristojnosti koliko zbog toga da bi mogao buljiti u njene noge i dupe. Gledao sam za njom dok je hodala prema dvorišnim vratima a ona je nehajno vrtjela guzom. Izlazeći na ulicu koketno mi se nasmiješila i mahnula rukom.

Mama se pobrinula za mene ne želeći da tijekom vikenda budem gladan pa je pripremila hrpu hrane od koje se dio nalazio u zamrzivaču. Očekujući tetin povratak dao sam si truda pa sam pripremio stol i podgrijao hranu. Nisam želio sam jesti a nisam bio baš ni gladan. Iskoristio sam priliku dok tete nema pa sam ušao u stan iznad garaže. Oprezno sam prekapao po ladicama ormara zagledajući i guštajući držeći u rukama njezine gaćice, haltere, čarape…Teta je imala mnoštvo čarapa svake vrste. Najviše me palilo kada bi obukla one čarape s crtom odostraga. Ušao sam u kupaonicu. Tamo su u košu za prljav veš nehajno bile nabacane njezine gaćice, halteri, čarape, suknje a pored koša su se nalazile crvene štikle. Uzeo sam gaćice i upijao s njih miris tetine pičke. Trlajo sam ih po kurcu i umalo da nisam svršio.Napokon sam se uzbuđen vratio u prizemlje ne želeći riskirati nenadan tetin povratak.
Kada sam začuo otvaranje ulaznih vrata silno sam se razveselio. Bila je to, naravno, teta. Izašao sam na hodnik kako bi je dočekao i pozvao da mi se pridruži na ručku. Malo me iznenadila boja njezine kose. Frizuru nije znantno izmijenila samo je plavu kosu zamijenila nešto između brinete i crvenokose. Prihvatila je moj poziv na ručak rekavši kako ide do svoje sobe da bi donijela bocu vina. Tek tada sam je upitao zašto je promijenila boju kose? Penjući se stepenicama okrenula je glavu prema meni rekavši kako bi željela izgledati malo manje kurvinski. Upravo tim riječima i to me je ostavilo bez riječi. kada je zamakla niz hodnik pomislio sam kako joj ta boja kose baš i nije nešto pomogla u tome da manje izgleda kurvinski. Teta se ubrzo vratila s bocom crvenog vina. Ručali smo usput razgovarajući o svemu općenito. lagano smo uz jelo pijuckali vino. Moj pogled sve više je klizio na njezine prekrižene noge koje su otkrivale vieš nego bi to bilo normalno. Nakon ručka teta se ponudila da raspremi stol i opere suđe, no ja kao pravi kavalir nisam joj to dopustio.

Dok sam paro suđe u kuhinji koja je bila dijelom dnevnog boravka bacao sam oko na tetu. Teta je upalila radio i sjedeći za stolom lisatala neki časopis. Noge je nehajno raširila i jednostavno nisam mogao ne blenuti. Malo bolje sam s ezagledao i shvatio da teta na sebi nema gaćica. Buljio sam kao hipnotiziran. Teta je iznenada digal pogled s časopisa i odmah shvatila kamo gledam. Shvativši da me je provalila zacrvenio sam se poput crvenog svjetla na semaforu. Teta je skupila noge ali me i dalje promatrala ispod oka zavodnički se smješeći. Ja sam se pak uzvrpoljio poput kakvog derana uhvaćenog s prstima u pekmezu.

Nelagodu je prekinula teta rekavši neka ostavim suđe i dođem sjesti za stol. Ponovo je natočila vino u čaše. Kucnuli smo se čašama gledajući se u oči. No i dalje sam se osjećao nelagodno i zbunjeno. Teta me ispitivala o mjestima gdje izlazim s društvom. Pitala me imam li djevojku. Kada sam rekao da nemam pravila se da je iznenađena ili je možda uistinu bila iznenađena, nisam mogao zaključiti. Tada je na radiju zasvirala neka glazba koja joj se svidjela. Ustala je otišavši do radija i malo pojačala glasnost. Lagano je njihala bokovima u ritmu glazbe. Gledao sam u njezino dupe i osjetio kako mi se kurac diže. Okrenula se prema meni rekavši kako već dugo nije bila na plesu a inače jako voli plesati. Potom je rekla kako bi ona i ja sutra mogli otići negdje na ples te me upitala znam li neko dobro mjesto sa živom glazbom. Slegnuo sam ramenima rekavši kako baš i ne znam za takvo mjesto a osim toga ja jako loše plešem.

Uvjeraval me kako to nije neki problem jer uopće nije teško naučiti plesati. Pozvala me da priđem rekavši kako će mi to odmah pokazati. Sjedio sam prikovan za stolac ne znajući bi li prihvatio njezin poziv tim više što mi je kurac bio tvrd poput kamena. Ponovo me pozvala no ovog puta je došla do mene uhvativši me za ruku. Nisam imao izbora. Svirala je lagana glazba i teta je odmah prebacila ruke preko mojih ramena. Ja sam je rukama obgrlio oko struka. Njezine sise koje su se trljale o mene dovodile su me do ludila. Rekla je kako je slobodno mogu jače priviti k sebi i ne čekajući da ja to učinim ona se sama priljubila uz moje tijelo. Sada više nije bilo šanse da ne osjeti moj nabrekli kurac. Njišući se trljala se o moj kurac i ja jednostavno više nisam mogao izdržati. Svršavao sam toliko žestoko da mi se u jednom trenutku, što od uzbuđenja, što od nelagode, zavrtjelo u glavi. Glavu je imala naslonjenu na moje rame i ja sam uživao upijajući miris njena parfema ali i nečega što je mirisalo na jebačinu.

Kada sam napokon ispraznio jaja do kraja gaće su mi bile mokre kao da sam se upišao. Bojao sam se da će sperma probiti kroz hlače. Odmaknula je glavu i gledajući me u oči smiješila se. Imao sam dojam da je shvatila što mi se dogodilo. Nježno je svojim putenim usnama dotaknula moje i ja sam imao osjećaj kao da me je okinuo strujni udar. Odvojila se od mene i prišla stolu. U čaše je natočila preostalo vino iz boce. Jednu čašu pružila je prema meni. Išao sam oprezno prema nmjoj nastojeći rukom nekako prikriti eventualnu mrlju na hlačama. Nisam se usudio pogledati dolje pa tako nisam niti znao je li sperma napravila mrlju na hlačama.

Teta Ivona je komentirala kako više nema vina ali joj se čini da je vidjela jednu bocu u spavaćoj sobi mojih roditelja. Uopće nisam bio svjestan toga što ona priča. Uzela me je za ruku i povela niz hodnik prema spavaćoj sobi mojih roditelja rekavši kako idemo pronaći onu bocu. Čim smo ušli u sobu okrenula se prema meni i strasno me poljubila u usta. Vlažni jezici su nam se ispreplitali a meni su u glavi sijevale munje i gromovi. Spretno je raskopčala moje hlače i prije nego sam se snašao gurnula je ruku u moje spermom natopljene gaćice prstima obujmivši moj kurac.

Izvukla je ruku držeći je u zraku savijenu u laktu. Smiješila se gledajući u mene a potom je pogledala prste svoje ruke koji su bili umrljani mojom spermom. Došlo mi je da propadnem u zemlju kada je ona učinila meni nešto nevjerojatno. Približila je prste svojim ustima i idućeg trenutka jezikom prešla preko njih. Nisam mogao vjerovati da je to učinila. Privukla me k sebi i ugurala mi jezik u usta. Sada su se ostaci moje sperme izmiješali u našim ustima i to me strašno napalilo. Pomogla mi je da se skroz svučem i jednostavno me gurnula na krevet. Ležao sam na leđima promatrajući je. Jezikom je oblizivala usne i zadigla suknju visoko iznad bokova.

Popela se na krevet i opkoračila me u visini glave. Svoju pičku bukvalno mi je nabila u usta te je stala vrtjeti guzom. Pohotno sam jezikom istraživao unutrašnjost vlažne i tople pičke. Pička joj je lučila sokove u velikim količinama i ti sokovi slijevali su mi se u usta ali to mi uopće nije smetalo. Rukama je čvrsto stezala dasku iznad uzglavlja. Dahtala je, stenjala a na momente i vrištala. Prstima sam nekako uspio raskopčati dugmad na njezinoj košulji. Sise spremljene u grudnjaku spremno su izletjele izvan košulje. Uspio sam povući grudnjak prema dolje a pogled na njene nabrekle bradavice u meni je izazvao novi val uzbuđenja. Teta se spustila malo niže namjestivši mi bradavice svojih sisa ispred usta. Halapljivo sam ih sisao, lizao, ljubio, grizao…A onad se uspravila gornjim dijelom tijela. Iznenađujuće spretno se okrenula. Sada je prema mom licu bilo okrenuto njezino dupe. Rukama sam čvrsto zgarbio njezine guzove i raširio ih. Ukazao mi se njezin ružićasti šupak koji se širio i skupljao kao da diše. Nije mi uopće bio problem jezikom ući u taj stražnji otvor. Kada je osjetila jezik u guzi jače je zavrtjela bokovima i guzom. Jezikom sam joj temeljito obrađivao šupak dok je ona meni pušila kurac rukom mi čvrsto stiščući jaja.

Moji prsti, najprije jedan a potom i tri, bez nekog većeg otpora ulazili su u tetinu guzu. Bilo mi je jasno da mojoj dragoj teti ni primanje kurca u šupak nije nešto strano. Ustima i rukama teta je postigla to da mi kurac opet bude spreman za akciju. Povukla se prema naprijed i malo podigla na koljenima. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga na sam ulaz svoje pičke. Nabila se do jaja i stala vrtjeti guzom. Zibala se naprijed nazad, kružila bokovima a k tome glasno stenjala. Uslijedila je nova erupcija. Svršio sam drugi put i uopće nisam stekao dojam da je iz moga kurca izašlo manje sperme nego prvi put. Osjećao sam kako mi se po jajima obilno cijede sekreti iz pičke pomiješani sa spermom. Čvrsto me stezala bedrima drščući čitavim tijelom. Napokon je stisak popustio i ona se jednostavno izvalila na krevet pored mene. Na pamet mi je palo nešto što je u tom trenutku djelovalo čak i smiješno. Naime, pomislio sam kako smo pošteno uneredili plahte na bračnom krevetu mojih roditelja.
Bio je to lud i nezaboravan vikend. Bez obzira na sve lijepo s tetom proživljeno ipak sam se pomalo radovao povratku roditelja. Bio sam na izmaku snaga. Teta se pokazala i dokazala kao prava nezasitna kuja. Iscijedila me poput limuna.Kod nas je ostala još nešto manje od mjesec dana. Ona i, sad već bivši suprug, Ante prodali su stan i podijelili novac. Od tog novca teta je kupila mali stančić za sebe. Naravno da moji roditelji nikada nisu saznali za našu sexi – vikend avanturu. Još uvijek povremeno posjećujem tetu u njenom stanu. Barem dva do tri puta mjesečno. Zar vi ne bi?

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje