Ispričaću vam kako je sve počelo.
Tog junskog podneva sam spremao u svojoj sobi ispit iz književnosti. Trebalo je da polažem kroz nekoliko dana. U tom sam se setio da bi trebalo da se javim Darku mom kolegi te podigoh slušalicu telefona. Kako sam je prineo uhu čuo sam da neko već razgovara. Ništa neobično, jer na jedan broj smo imali četiri aparata. Čuo sam kevin glas koji kaže:
Nisi normalan majke mi. Zatim joj odgovara muški glas: znaš da sam normalan, ali to je jače. Bio je to glas mog ujaka Duleta, to je kevin brat od tetke. Ćutao sam slušajući razgovor, koji je dalje tekao otprilike ovako:

mama: i šta je dalje bilo?
dule: prišao sam ti odpozadi i taman ti zavukao ruku pod suknju i počeo da ti mazim picu, a ti se trljaš dupetom o moj kurac i savijaš se preda mnom, kad me Sandra (duletova žena) probudi za posao, pička joj materina.
mama: i ništa.
dule: ništa jebote, a kurac mi je bio dignut ne pitaj.
mama: e šteta sad ne znam kakav je kraj.
dule: šta me zajebavaš i sad mi je dignut do plafona
mama: majke ti, jer ga drkaš?
dule: drkam ga, ali bi voleo kad bi mi ga ti drkala.
mama: ma da, zamisli da ti ga ja drkam, da čujem
dule: žmurim i zamišljam te tvoje sisetine, kako ih mesim, zamišljam tvoje dupe kako si nagužena ispred mene, zamišljam kako ga stavljaš usta i medju sise, zamišljam kako mi ga pušiš, zamišljam kako te razvaljujem od kurca
mama:šta još zamišljaš (isprekidanim glasom) kako me razvaljuješ
dule: zamišljam kako ti je pička sva mokra i sluzava i kako bi je sad polizao sve dok ne utrneš, a posle bi te razbio od kurca
mama: kako bi me razbio, reci mi kako bi me jebao, da čujem
dule :onako kako ti voliš, kako god ti hoćeš, spreda, odpozadi, sa strane kako god ti se svidja
mama: kako bi se sad pojebala skroz sam mokra
dule: jer se maziš
mama: aha, trljam svoju mokru crvenu macu, stavila sam dva prsta unutra jer čuješ kako šljapće
dule: jao Snežana ubiću te, moram da te jebem, hoćeš da dodjem?
mama: znaš kolike su mi bradavice na grudima kao palčevi, ah ah
a maca bi da primi nekog mačora, da je zadovolji, kako bi se sad pojebala,kako bi ga sad primila, do kraja
dule: svršio sam Snežanaaa, svršio sam jaooo
mama: i ja ću još malo i ja ću pričaj mi šta bi mi još radio
dule: namestio bih te da mi sedneš na kitu odozgo, mesio bih ti sise i grickao bradavice, jebo bi te tako danima, ne bi silazio sa tebe, a kad bi se zadovoljila stavio bih ti ga u to tvoje jebozovno dupe pa bih te jahao još mesec dana, lizao bih ti pičku jer ti to voliš, jer tako reci šta najviše voliš
mama: volim, ah ah volim, šta jao kako bi me jebao
dule: odpozadi bih te razvalio, primila bi ga do kraja, pa bi onda mešala i nabijala se na moju kurčinu, jer i to voliš a?
mama:volim, aaah volim ah ah aaaaaah
Dule: šta još voliš, kaži šta još voliš
mama: volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, volim da ga pušim, volim da ga primam aahh volim sve volim aahh aah gotova sam gotovaaa ah

Zatim je nastala pauza tridesetak sekundi, a onda se ponovo čuo duletov glas:
Dule: jer si ok, a?
mama: aha super, ali sad mi se ne priča.
dule: zamisli kako bi ti tek bilo kad bi mi stvarno dala, što si bre takva, znaš da te sanjam noćima, molim te, Marko(moj ćale) te i onako ne kreše, siguran sam, treba ti jedan dobar kurac, ko će da sazna, niko

mama: daj Dušane, ne kvari mi, rekla sam ti sto puta ne mogu, razumeš ne mogu i ti ja se palimo na ove stvari ali ne mogu
dule: samo jednom Snežana pa ne moram da jebem više nikad u životu
mama: kako si nedokazan, ovo mi prija, ali ne mogu dalje od ovoga
dule: kako ja mogu, ti nećeš, možeš ali nećeš
mama: hajde dosta, sad si mi sve pokvario, čućemo se ćao
dule: ljubim te u tvoju picu, ljubim te u deholte
mama: ha ha ha, prekini bre, ćao
dule: ćao, ljubim te, sanjaću te ponovo
mama: sanjaj a sad stvarno ćao – reče mu i spusti slušalicu.

A ja sam zblanuto držao slušlicu još par sekundi na uhu i kad sam shvatio da je ovaj hot line izmedju njih prekinut, spustih i ja slušalicu. Bio sam izgubljen, još nisam shvatao šta se dešava.
Moja keva Snežana i njen brat od tetke Dušan, imaju svoj lični hot line, ne mogu da dodjem sebi. Moja keva kao kakva drolja, stenje i svršava preko telefona, dok ga ovaj mamlaz drka i prska sve oko sebe. Čoveče, kad se sad nisam šlogirao neću nikad. Zapalio sam cigaru dok sam se trudio da razmišljam racionalno, šta sad, kako da je pogledam u oči, kako da sidjem dole u dnevnu sobu, pa da li je ona normalna, nije, definitivno nije.
Šetao sam po sobi kao izgubljen, i palio cigaru za cigarom, kad se odjednom otvoriše vrata moje sobe.

Bila je to Snežana: šta radiš – prošaputla je – jer se preslišavaš?
Da preslišavam se, šta ti radiš?
Pa mislila sam ako hoćeš da nam skuvam kafu, da se odmoriš malo.
Može skuvaj. Hoćeš da sidješ dole, ili da donesem da pijemo ovde?
Kako god ti hoćeš, svejedno mi je.
Zatim zatvori vrata za sobom i ode dole u kuhinju.
Posle dva tri minuta sam sišao i ja.
Mama je bila u kuhinji i zakuvavala kafu. Seo sam na trosed u dnevnoj sobi i zurio kroz prozor u dvorište, pokušavajući da se saberem od šoka koji me je zadesio. Mama dodje spusti šoljice na sto i sede preko puta mene na dvosed.
Jesi li se umorio? Jesam, malo me i glava boli, taman mi dobro dodje ova pauza, šta si ti radila – upita je ne razmišljajući.
Završila sam ručak, pa kad dodju tata i Ivana da ručamo. Ivana je moja starija sestra, i radi kod ćaleta u servisu, vodi knjige, fakture i slično. Pili smo kafu ćuteći neko vreme a zatim keva poče nešto o moru. Nisam mogao da se skoncentrišem na njenu priču, nego sam nekako odsutano zureio u nju klimajući glavom. Pogled mi se zaustavio na njenim velikim sisama pod svetlo zelenom pamučnom majcom. Stvarno su ogromne, kao lubenice, kako je gestikulirala rukama one su se tako klatile levo desno, jer su bile slobodne bez brusa. Primetio sam da su joj čak i bradavice malo ispupčene, ali nisu kao palčevi što je rekla malo pre Duletu, verovatno što sada nije napaljena kao pre pola sata otprilike. Zatim ustade i krenu ka kuhinji da sipa čašu vode. Nosila je neke tamno zelene bermude koje su isticale njeno okruglo poveće trćasto dupe, kojim je mešala levo desno dok je hodala. Usne su joj punije, onako čulne, a lice uvek našminkano da bi prikrila svoje 52 godine. Butine su joj jače malo punije u odnosu na listove koji su veoma lepi i graciozni. Ona je onako krupnija žena, ne debela već ima je, kako da vam objasnim i strašno vodi računa o svom izgledu. Nju nikada ne možete videti bez šminke ili frizure, ali ona je i nastrana žena, koja se pali na incest što sam danas saznao.
Hoćeš da ti sipa mama sok – prekinu me u razmišljanju. Sipaj ako je hladan. Dok se vraćala iz kuhinje hodajući ka meni, sva se njihala, sve na njoj je bilo nekako izazovno i jebozovno, što bi rekao moj ujka Dule. Ona mi prinese sok i sede kraj mene:
baš mi deluješ iscrpljen i umoran, pa nemoraš danas više da učiš, ostavi za sutra, nekako si mi tužan.
punjenje mamine pickeZatim me zagli i poljubi i u tom trenutku sam osetio njene velike grudi na svojim grudima koliko me je jako stegla. Bile su masivne i meke kao dva balona.
Važi kad ti kažeš da delujem iscrpljeno onda stvarno… – bila je nekako baš nežna, što me je malo iznenadilo jer ona inače važi za strogu ženu i majku. Ma da bre položićeš ti to zna mama, jer tako. Samo sam se nasmejao. Zatim mi reče: idem malo da se istuširam, nešto mi je mnogo vruće. Ajde idi. Ona ustade i krenu stepenicama gore ka kupatilu. Dok je odlazila posmatrao sam kako njiše kukovima i dupetom, stvarno je jebozovna – prošlo mi je kroz glavu – kako bi je sad nešto karao. Na tu pomisao počeo je da mi se diže, nikada ranije u životu mi to nije palo na pamet, ali sada verovatno zbog onog rzgovora. nakon minut sam ustao i trkom krenuo ka kupatilu uz stepenice, palo mi je na pamet da virim kroz ključaonicu, mada je naspram vrata od kupatila lavabo nemam baš velike šanse da nešto vidim ali probaću, kada je levo od vrata. Kleknuo sam ispred vrata zažmurivši na jedno oko nišanivši kroz ključaonicu, bingo vidim je, svlači bermude i ostaje u belim gaćicama koje su joj jednom polovinom zavučene izmedju guzova. U kakvo dupe ima al je dobro za jahanje, zatim vadi polovinu gaćica iz dupeta i svlači ih, jebote kakav prizor, vidim joj golo veliko dupe. Onda se okrenula ka vratima a ja za malo da se preturim na ledja. Činilo mi se kao da je njen crni čupavi trougao tu pred mojim nosom, jasno sam gledao maminu pičku koja je bila crna i čupava. Kačila je majcu na vrata koju beše skinula, ali ja nisam mogao da vidim njene sise jer mi mali otvor ključaonice to nije dozvoljavao. Zatim se mama ponovo okrete ka ogledalu iznad lavaboa dok sam ja zurio u njeno golo dupe. Nakon toga se okrete i udje u kadu. Čuo sam samo vodu koja šušti.
Kurac mi je bio toliko dignut usled ovoga što sam video a u glavi su mi odzvanjale mamine reči koje je govorila ujka Duletu preko telefona: kako bi se sad pojebala, skroz sam mokra, a moja maca bi da primi nekog mačora da je zadovolji, kako bi se jebala, kako bi se jebala, pričaj mi šta bi mi radio, kako bi me jebao, trljam svoju mokru crvenu macu, stavila sam dva prsta unutra, bradavice u mi kao palčevi, kako bi se jebala, kako bi se pojebala, volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, sve volim, volim da ga pušim

U tom voda prestade da šušti, a ja se ponovo namestih na ključaonicu. Evo je tik ispred vrata, vidim ponovo maminu dlakavu pičku, koja svetluca od kapljica vode po njenim dlačicama. Briše se peškirom oko stomaka i ledja a zatim se savija da obriše listova nogu. Kako se savila tako sam ugledao dve ogromne sise koje vise nadole u svoj svojoj veličini, brate kolike su kako su masivne i teške. Kurac je hteo da mi eksplodira u gaćama, ali sam gledao dalje. Video sam kako navlači čiste crne gaće , zatim je navukla suknju a ne bermude koje je nosila malo pre, pa sam onda video crni brus koji visi iz njene ruke zatim nestaje nagore, verovatno ga stavlja, bilo je vreme da se sklonim od vrata. Otišao sam u svoju sobu i seo za sto. Glava mi je pucala od požude i želje za mamom a kurac od tvrdoće i dignutosti. Pokušavao sam da se umirim. Moja mama je tako dobra pička za kurac, kako to ranije nisam primećivao, kako ni jednog trenutka za sve ove godine nisam ni mogao da naslutim na šta se pali, kako je perverzna dok priča o jebanju, kako izazovno izgovara ono kako bi se pojebala.

Prošlo je nekoliko dana od tada a ja nisam mogao da prestanem da razmišljam o mami. Svakim danom mi je postajala sve izazovnija i jebozovnija. Imao sve veću želju da je jebem, da joj dotaknem sise, sa kojih nisam skidao oči, dok sam ih posmatrao kako se njišu i klate dok hoda ili se savija. Želeo sam da je uhvatim za dupe kojim je tako jebozovno mešala dok je hodala ili dok je brisala parket po kući. Kad god bi se savila i naguzila da nešto dohvati meni bi kurac počinjao da se diže. Zamišljao sam kako mi puši kurac njenim punim čulnim ustima, zamišljao sam kako je jebem medju sise, kako je prskam po faci, kako mi drka kurac dok joj jaližem njenu crnu čupavu pičku, zamišljao sam kako je jebem u dupe pa u picu, maštao sam non stop. Mama je postala objekat moje požude i mojih snova, postala je sve o čemu sam razmišljao i maštao. Svaki puta kad bih imao priliku gledao sam je dok se svlači za tuširanje kroz ključaonicu, maštajući o sexu sa njom iznova i iznova. Trajalo je to danima, prisluškivao sam svaki njen telefonski razgovor, nadajući se da ću je opet uloviti, kako svršava preko telefona sa ujka Duletom. I desilo, posle otprlike mesec dana nakon onog prvog telefonskog razgovora, tog prepodneva desio i ovaj. Slušao sam neko vreme, a kurac mi je bio dignut do neba, ukrućen i tvrd.

mama:pričaj mi još, kako bi me jebo, da čujem šta bi mi radio?
dule: razvalio bih te kako nikad niko nije, nabijao bi se u tvoju pičku koliko god bih mogao, do kraja, stezao bih ti guzove dok ne pocrvene, posle bih ti ga zavukao u dupe, lagano jer ti to voliš jer tako
mama: volim, volim
dule: šta voliš, pričaj mi šta voliš, kako voliš da se jebeš, gde voliš da ga primaš
mama: volim da se jebem,lagano nežno polako, volim da osetim tvrd kurac u svojoj maci, volim da ga osetim u svojoj guzi, volim da ga osetim u svojim ustima, volim ga i medju sisama

Spustio sam slušalicu kraj telefona i onako napaljen rešio da odem u njenu sobu iz koje je vodila razgovor, da je presečem, morao sam da je vidim dok se mazi, pa kud puko da puklo ako nju nije sram nije ni mene, ali u stvari nju i nije jer ona ne zna da je ja slušam.
Izašao sam u hodnik i prišao vratima njene spavaće sobe i prislonio uho na vrata. Kroz vrata sam čuo kako tiho i dalje govori.
Otvorio sam naglo vrata i ukočio se pred prizorom.
Mama je ležala na ledjima raskrečena na krevetu, sa suknjom zadignutom do stomaka, polusavijenim nogama i gaćicama koje su bile spuštene do kolena i rukom je rovala po svojoj dlakavoj pički medju jakim butinama, držeći slušalicu drugom rukom na uhu i govoreći:
\’\’volim da se jebem volim, volim da ga primam volim ga u svojim ustima volim\’\’ i kad me je ugledala na vratima stala je kao ukočena, ne verujući svojim očima, bila je zbunjena i smesta je zaćutala i dalje držeći ruku na pički a slušalicu na uhu, ukočila se, izraz lica joj je bio neverovatan, ne umem da opišem. To je trajalo možda pet sekundi, a ja se onda okrenuh i izadjoh napolje iz sobe zatvarajući vrata za sobom. Otišao sam u svoju sobu i zatvorio se unutra.
Posle par minuta mama je došla zamnom. Ušla je zatvorila vrata za sobom gledajući u pod stala je ispred mene. Lice joj je bilo crveno od srama.

Ivane, da ti mama objasni, nije ono što misliš
Nego šta je, što bar vrata nisi zaključala – pravio sam se nevešt
Razgovarala sam sa mojom doktorkom ginekologom, jer mi se učinilo da mi nešto nije u redu unutra, pa mi je ona objašnjavala, kako to da osetim – kako je samo smislila laž u sekundi, nisam mogao da verujem – ljubi te mama, stvarno
Sa kojom bre doktorkom, šta izmišljaš, nisam bre ja malouman.
Stvarno Ivane, pa zar misliš da bi mama…
Šta, šta da bi mama?
Pa što si takav što mi ne veruješ?
Kako da ti verujem kad znam da me lažeš?
Kako znaš, šta ti je Ivane.
Pa šta si izgovarala kad sam ušao u sobu, pre nego si zaćutala, ne smem ni da ponovim

Samo je ćutala, bila je bez odgovora. Pogledao sam je pravo u oči i rekao: sedi ovde, pored mene. Ona sede kraj mene na krevet.

Mama Nemoj samo da me praviš budalom, jer znamo i ti i ja da to nije bila doktorka, već ujka Dušan, prepoznao sam njegov glas, zato molim te,
Činilo mi se da se zajapurila još više od sramote, a pogled joj je bežao negde u stranu. I dalje je ćutala.
I, nemaš ništa da mi kažeš, o toj \’\’doktorki\’\’
Sine ubiću se majke mi – zajecala je.
De de de, šta ti pada napamet, kakvo ubijanje, samo mi reci o čemu se radi, šta je to izmedju tebe i njega, hot line.
Ne znam, Ivane majke mi.
Pa ako ti ne znaš ko zna, reci mi slobodno smiri se, hajde smiri se, hoćeš čašu vode.
Hoću. Ustao sam i izašao da joj donesem čašu vode, a mama je i dalje sedela nepomično na krevetu, kao skamenjena.
Popila je vodu, stavila šaku preko očiju i naslonila se na krevet.

Jer si se smirila malo?
Jesam – prošaputa.
Hajde sam mi samo reci o čemu se radi, šta je to izmedju vas.
Ne znam kako, kako to da ti objasnim?
Lepo polako, bez straha sramote i napetosti, koliko to traje?
Već nekoliko godina.
I, kako ste došli na ideju, majke ti.
Ne znam ni sama, jednom prilikom pre sedam osam godina, mi je rekao nešto u fazonu, kako dobro izgledam, kako i da mu nisam sestra…
I šta je dalje bilo?
Pa onda smo se posle toga čuli telefonom, onako bez veze, on je bio sam kod kuće, a vi ste sve bili ovde dok smo razgovarali, i onda je on ponovio to, kako sam najzgodnija u familiji i da nismo rod da bi me jurio.
Šta si mu ti rekla na to?
Nisam ništa nisam mogla da odgovorim, svi ste bili tu.
I šta se dalje dešavalo?
Onda me je on opet pozivao telefonom uglavnom prepodne, sa posla ili ako bi znao da sam sama, i stalno ponavljao istu priču, davao mi je komplimente
A ti, šta si mu ti rekla na to ?
Ništa slušala sam ga i smejala se.
I jer ti je prijalo, dok ti je tako govorio.
Pa jeste, u početku je hvalio moje obline i izgled, govrio mi je kako sam privlačna i zavodljiva, neodoljiva i tako to
A ti?
Šta ja, prvo nisam ništa, bilo mi je onako, prijalo mi je i posle sam shvatila da me čak i uzbudjuje.
Kako te uzbudjivalo, sexualno?
Da.
I kako se dalje razvijalo?
Pa onda je … počeo da mi priča kako me sanja, bez odeće, kako mašta o meni, kako ga baš to što smo rodjaci još više uzbudjuje.
A ti šta su mu rekla?
Pa ništa, shvatila sam da to što smo rodjaci i mene uzbudjuje.
I onda?
Pa onda je počeo da mi priča šta bi mi radio, o čemu mašta, …
i ?
Pa šta i rekla sam ti.
Pa reci mi sve.
Šta hoćeš da ti kažem više – planula je – shvatila sam da me to pokreće i da mi prija, pokretalo je i moju maštu.
Kako?
Kako, lepo, i ja imam slabosti, palilo me to, jer to hoćeš da čuješ?
Da to, znači pali te incest, to te pokreće baš zato što je zabranjeno, što niko ne sme da zna, jer sam dobro shvatio.
Ona samo potvrdno klimnu glavom.
Dobro mama, neka ovo ostane izmedju nas, mislim da je tako najbolje za sve.
Jer stvarno Ivane?
Stvarno, ne mogu da te osudjujem zbog onoga što ti prija, ali bar vodi računa da te još neko ne uhvati tata ili Ivana, možda neće imati razumevanja kao ja.
Ljubavi moja, srce mamino, zlatan si, najzlatniji dečko moj – reče mi te me jako zagrli i poče da me ljubi – hvala ti, hvala ti milion puta.
U redu je samo vodi računa šta radiš.
Neće ovo više da se ponovi kunem se tobom, veruj mi, gotovo je.
Možda je tako i najbolje, ko zna .
Gotovo je kad ti mama kaže, hvala ti do neba, sunce mamino.

Od tada je prošlo dve tri nedelje, trudio sam se da se ponašam kao da ništa nije bilo. Ipak se u vazduhu izmedju nas dvoje nešto osećalo, kao da smo se oboje pretvarali, barem sam ja imao takav utisak da je sve isto kao i pre. U stvari više ništa nije bilo isto, mama je i dalje ostala objekat mojih sexualnih želja. Bilo mi je žao što joj onda to nisam rekao, što joj nisam pomenuo da sam se i sam napalio možda više nego ona dok sam je slušao kako govori kako voli da se jebe, kako voli da ga prima, kako voli da ga puši. Možda je trebalo da joj kažem kako sam je gledao kroz ključaonicu kupatila, kako sam i sam počeo da maštam o njoj.
Negde oko deset sati izjutra tog ponedeljka, sišao sam u kuhinju da doručkujem. Mama je već bila dole u kuhinji.
Dobro jutro.
Dobro jutro.
Šta ima za doručak.
Hoćeš da ti ispržim jaja ili nešto drugo.
Može, šta ti je najlakše.
Seo sam za sto i čekao da mi donese da jedem.
Posle par minuta mama donese tanjirić sa šunkom, zdenka sir i jogurt.
Skuvaću kafu, taman da popijemo kad završiš doručak.
E super si kevo.
Posle desetak minuta smo seli u dnevnu sobu da popijemo kafu.
Mama sede na dvosed a ja na trosed, kao i uvek. Nosila je tanju letnju tigrastu haljinu, do malo ispod kolena, sa dugmićima sa prednje strane. Čini mi se da joj je malo tesnija jer joj je isticala i onako velike sise i dupe. Kako je sela i prekrstila noge, haljina joj se malo rastvori napred otkrivajući donji deo butina. Ispod miške joj se video beli brushalter koji je nosio njene velike sise. Bila je lepo našminkana kao i uvek. Polako sam počeo da se uzbudjujem gledajući sve njene atribute ženstvenosti. Kurac u gaćama mi se krutio dok sam joj gledao u deholte na haljini.

Mama, jer mogu nešto da te pitam.
Reci, šta, jer treba nešto?
Ne, ne treba ništa samo sam hteo nešto da te pitam?
Pa pitaj, u stvari znam šta hoćeš.
Šta, baš da vidim da li pogadjaš?
Pa verovatno nešto u vezi onoga jer tako.
U vezi čega?
Hajde Ivane nemoj da se praviš, u vezi čega, znaš ti na šta ja mislim.
Da u vezi toga, jeste.
Pa ja sam mislila da smo sa tim završili.
Jesmo ali ovo je nešto drugo.
Šta da čujem?
Malo mi je nezgodno, ne znam kako da ti kažem.
Ivane ne uvijaj, reci šta imaš.
Pa malo sam razmišljao. interesuje me kakva je to vrsta uzbudjenja koju si osećala dok si, onako preko telefona, da li me razumeš, šta si osećala, na koji način ti je prijalo?
Što te to interesuje?
Pa tako voleo bih da znam.
Pa ne umem to da ti objasnim, čovek se valjda radja sa tim, u početku ne znaš, nisam ni ja znala, a posle nekako shvatiš, nešto se desi potakne te i šta ja znam.
Nisi mi odgovorila ali mislim da te razumem.
Ne verujem da razumeš, ali nije ni važno.
Da li imaš neki čudan osećaj u stomaku, kao da ti radi neki točkić, ili ti srce baš brzo lupa, onako kao kad se uplašiš a ipak ti je extra lepo?
Otprilike, kako znaš?
Pa rekao sam ti da te razumem i ja ponekad imam takav osećaj.
Stvarno?
Stvarno, kako bih inače znao.
Na kratko smo zaćutali.
Šta u stvari hoćeš da kažeš Ivane.
Pa biću iskren do kraja mama, sećaš onda kad sam se spremao za ispit, kad si skuvala kafu?
Sećam se i?
E taj dan si isto pričala sa Duletom preko telefona, jer se sećaš?
Ona me pogleda zbunjeno – čuo si i tad?
Nisam čuo, već sam prisluškivao čitav razgovor.
Gledala me s\’nevericom – i tad mi ništa nisi rekao.
Pa šta je trebalo da ti kažem.
Ona slegnu ramenima i reče: nastavi, slušam te!
Pa sve te stvari koje si mu govorila u meni su izazvale osećaj, kako da ti objasnim,
Kakav osećaj?
Pa u najmanju ruku isti kao i kod Duleta ako ne i jači.
Gledala je nekao kroz mene prekrštajući noge, a zatim reče kao iz topa.
Uzbudio si se jer to hoćeš da kažeš.
iskren da budem jesam i to puno, da sam čak….
Šta da si čak?
Ne mogu da ti kažem sramota me je.
Sad kad si počeo završi do kraja, rekao si da ćeš biti iskren do kraja, i ja sam tebi sve ispričala, hajde reci hoću da znam.
Malo sam ćutao a zatim sam rešio da joj kažem sve:
prvo sam te gledao kroz ključaonicu kupatila dok si se skidala i oblačila pre i posle tuširanja, a u glavi su mi odzvanjale tvoje reči…
Koje moje reči?
Pa ne mogu mama.
Reci hoću da čujem.
Volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, volim da ga primam, volim da ga pušim i onda sam počeo da maštam.
Šta si počeo da maštaš?
Pa, ovaj, rekao sam ti.
Nisi reci mi hoću da te čujem, šta si maštao o čemu?
Pa šta bi ti radio i kako bi te …..
I šta bi mi radio i kako bi me?
Ovo i nju pali, razmšljao sam, ili me samo loži kao majmuna, ako me loži jebaću joj mater.
Kako bi te razvalio od kurca, eto o tome maštam, jer to hoćeš da čuješ, jer to, kako mi je i sad dignut i tvrd dok mi ti tu prekrštaš noge, dok se meškoljiš tim tvojim jebozovnim dupetom – puko sam malte ne sam vikao – dok ti gledam u sise, maštam o tebi dok hodaš mešajući, gledam te dok se savijaš nagužena, poludeću bre jer ti jasno.
Gledala me minut a zatim ustade i sede kraj mene.
Nemoj da poludiš, vidim da si jako uzbudjen i ja sam sine, ako hoćeš mazi se, izdrkaj ga, eto tu predamnom, olakšaj se, reci mami šta bi mi još radio, slobodno, bez stida, voli mama to da čuje, jer je i mama maštala o tome da to čuje od tebe, zato mi reci, hajde želim da znam ,želim da čujem.
Izvadio sam svoj dignuti kurac iz farmerki i uhvatio mamin pogled koji ga je odmeravao. Počeo sam lagano da ga drkam.
Prvo bih voleo da mi ga ti ovako lagano drkaš, a posle bi ja tebi lizao tvoju crnu čupavu macu a posle bi ti meni sela u krilo i nabila se na njega i primila ga do kraja celog, a onda bi…
U tom mama ustade sa kreveta i poče da svlači gaćice ispod haljine.
Zatim me uze za ruku povede i spusti na stolicu i reče mi: spusti pantalone dole i sedi.
Seo sam na stolicu a ona me opkorači, zadiže haljinu nagore lagano se spuštajući u moje krilo. Bio sam u šoku
Hajde namesti ga, brzo.
Uzeo sam kurac i nameštao ga na usmine mamine dlakave pičke.
Evo ga tu je.
Osećam ga osećam, ulazi, jer si o ovome maštao.
Da, da da jesam mama.
Uhvatio sam je rukama za dupe dok su mi njene sise u udarale u lice. Stezao sam joj guzove i mazio ih a mama je mene jebala podižući se napred nazad i nabijajući se na moj kurac do kraja.
Jaooo umreću aaa -promucao sam.
Nećeš, nećeš, kako ti se svidja, kako se mama jebe reci mi?
Mama jebeš se fantastično aaa, kako ti je dobro dupe aaa,
Jer si o ovome maštao, da jebeš svoju mamu, a, jer si ovo hteo reci mami reci.
Jesam mama,jesam, jer ti se svidjaaa mamaaa?
Svidja mi se ah svidjaa.
jer voliš da se jebeš, jer voliš
volim ljubavi, volim
Zatim sam joj raskopčao gornje dugmiće haljine, iz koje su sevnule dve velike sise u brusu. Počeo sam da ih ljubim gurajući lice izmedju njih. Onda sam ih uzeo ruke i počeo da ih stežem, kako u velike i masivne, kao baloni, kako su pune, osećao sam ih u svoj njihovoj veličini u svojim rukama, a mama se i dalje nabijala na moj kurac koji je bio u njoj do kraja. Zatim stadne i polako se podiže i ustade a onda mi okrenu ledja i opet zadiže haljinu otkrvajći njeno veliko belo dupe i poče da se spušta naniže kako bi se opet nabola na moj kurac. Uzeo sam kitu u ruku nameštajući ga na čupavu maminu pičku. Sela je lagano, bio je unutra, ušao je, a onda ona poče da se nabija polako sve više i više. Kad je moj kurac bio do kraja u njenoj pički ona poče da meša dupetom kružnim pokretima, a ja joj zavukoh ruke pod haljinu i uhvatih je za sise skidajući brus nagore i oslobadjajući ih. Kako su velike i masivne, pa ovo je sisa o kojoj sam maštao, koju sam toliko želeo da imam u svojim rukama.

Jao mama, kakve su ti sise jao kako je ovo dobro aah
Kakve su dušo, kakve, reci mami kakve su
najbolje mama, najbolje,
Pričaj mi srce, pričaj mi – govorila mi je dok se nabijala ma kitu
Jer ti prijamoj kurac, a reci mi
Prija mi, dušo prija
Hoćeš ga još, reci šta hoćeš
Hoću da me jebeš, hoću da se jebemo, hoću da….
Hoćeš ga u guzu posle a?
Ahaaa, srce aha – i poče da vrti još jače kukovima i guzovima da sam počeo da svršavam
Mama svršavam, svršavaaam aah
Izdrži jo malo molim te još samo malo ahah

Bilo je kasno već sam svršio puneći je vrućom lepljivom spermom i snažno joj stiskajući sise, praktično sam se drzao za njih. Klonuo sam dok je mama i dalje nastavljala da me jaše i nabija se uz sve češće jauke i uzdisaje, zatim poče da njišti nekako čudno i da se trza. Svršavala je u etapama od po par sekundi. Onda je stala, i dalje sedeći u mojim krilima dok joj je moja kita bila u pički. Nije se pomerala niti govorila. Osećao sam kako mi se kurac smanjuje kako gubi na veličini u toplini mamine pice. Bio sam malaksao.

Mama.
molimm dušo?
Ovo je bilo nezaboravno, sex stoleća, bar za mene
Nisam ni ja znala da ćeš ovako da mi prijaš, i za mene je iznenadjenje

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje