Mama zavodnica

Pozdrav svima. Zovem se Igor I imam 23 godine. Imam sve sto trebam, dobre prijatelje, zavrsavam faks, bas sve I najvaznije ekstra ribu. Ali I veliki problem, moju kevu.
Moja keva Vesna je veoma atraktivna I privlacna zena, moram reci jebozovna. Plavusa, ali ne prirodna(inace je prirodna crnka), 42 godine, duge ekstra noge, guzovi, I velike sise. Svatite moju muku sa njom. Uvjek je volila da pokazuje sta ima, a stari je zbog toga bio I ljubomoran.

Onda sam jednom poceo da sumnjam a I da vjerujem da hoce da me zavede. Sve se cesce pokazivala meni, tako se oblacila, a ja, mogao sam po cjeli dan da zjevam u njene sise I ukrucene bradavice, te sve krace I providnije suknjice koje je oblacila, a koje su mi dopustale Slobodan pogled na njene noge sve do gacica. Sve vise se motala oko mene I trazila razlog da me dotakne, zagrli, poljubi veoma blizu usana. Sve se vise u mom prisustvu saginjala omogucavajuci mi pritom Slobodan pogled ka njenoj guzi I preljepim sisama. Sve sam vise drkao zamisljajuci nju.Jednom prilikom dok sam sedeo na podu i gledao TV ona je sela u fotelju nasuprot mene i navodno citala neke novine.U jednom momentu pogledavsi u njenom pravcu video sam da joj se suknja povukla navise i otkrila prelepe noge.Odjednom me je grom udario kada je spustila jednu nogu i malo ih rasirila omogucavajuci mi da vidim njene crne gacice. Sa vidno dignutom kurcinom sto je sa zadovoljstvom i ona primetila otisao sam u WC da izdrkam.
Naime ona je radila u jednoj firmi bila sekretarica. Jednom je isla na neki seminar I povela mene sa sobom. Imali smo smjestaj u luksuznom hotelu. Slucajno tad sam punio 23. godinu I mama mi je obećala da ćemo zajedno na jednu luksuznu večeru. Rekla je da se ide prva istuširati, spremiti pa idemo.

incest price mamaMama se brzo istuširala, kao što je rekla. Izasla je iz kupatila na sebi je imala bijeli hotelski ogrtač. Kurac mi je bio dignut. Hitro sam uskočio pod tuš , pokušavo sam ledenim tuširanjem po penisu nešto preduzeti nije ništa pomagalo. Omotao sam se velikm ručnikom i krenuo iz kupatila da uzmem stvari za odijevanje. Obsijana lagodnim sobnim svijetlom pokraj TV-komode prebirući po koferu za sminku stajla je mama. Na sebi osim sandalica sa visokom štiklicom imala je samo crne čipkaste tangice koje su se skoro usijecale u mamino moćno dupe. Moja ionako ukrućena batina pocela je da pulsira od uzbuđenosti istovremeno podižuci rub rucčnika . Okrenula se prema meni polubočno stavljajući nausnice, pogledala me je odozgo prema dole fokusirajući svoj pogled na mojoj batini koja samo što nije iskočila ispod ručnika. Nasmiješila se, onako izazovno, govoreći,
“Možeš li mi dodati grudnjak iza tebe je na krevetu”. Uzeo sam ga i dodao joj ga. Bio je to onaj seksi crni cipkasti grudnjak. Stajao sam tili časak posmatrajući kako mama polako pakuje sisu po sisu u lijepo izvezeni čipkasti grudnjak. Konacno ga je skopčala ali oble grudi skoro da su pucale iz čipkastog grudnjaka.

“Ajde, požuri se , oblači se nećemo stići na večeru na vrjeme”, rekla je. Okrenula mi se leđima pognula da dohvati haljinu s poda.
Posmatrao sam njene duge noge i socne guzve između kojih su nestajale tange. U dnu medzunožija moglo se primjetiti odpozada malo ispupcenje koje je s par oblikovano izbrijanih dlačica virilo ispod ruba gaćica. Navukla je modernu haljinu na sebe , pokušavala je da dohvati odpozada rukama dugacki rajfešlus.
“Pomozi mi skopčati haljinu”, tražila je. Prišao sam odpozada i skopčao maminu haljinu. Ali istovremeno moja nabrekla batina se pri pokretu zabila u mamino medzunožije, okrenula se popravljajući svoju kosu. Potapšala me rukom po leđima za tren je pogledala prema mojoj batini i prozborila:
“Ajde požuri se ako budeš još tu stajao i samo gledao pući će ti ta igračka dole u gaćama.

Pokupio sam svoje stvari za veče koje mi je mama prethodno pripremila sa fotelje i otišao u kupitalo se odjenuti.
Tamo sam se morao dobro naravno olakšati misleći na ovo zadnje šta mi je rekla.
Tu noć uz mamino odobrenje za večeru smo podijelili flašu vina.
Nije bilo loše I vratili smo se kući, malo pripiti.
Gledali smo jos malo TV, prethodno sam se presvukao zbog sparine. Na sebi sam imao samo kratki sorc, mama je i dalje sjedila odjevena na sofi. Ustala je prisla koferu za sminku i iz njega izvadila neku kremu. Prišla mi je okrenula se leđima.
“Ajde otkopčaj mi haljinu i izmasiraj malo leđa s ovom kremom , koza mi nekako po leđima zateže”, rekla je.
Odmah mi je na pamet pala scena kada me je zavodila.
Otkopčao sam njenu haljinu koja je odmah skliznula dole niz tijelo. Srce mi je lupalo kao parni čekic, mješajući lagano guzovima mama se primakla njenom krevetu i umjesto da legne na stomak postavila se na koljena i ruke okrenuta svojim napućenim dupetom prema meni. Istisnuo sam malo kreme na dlan i počeo masirati mamina vitka leđa. Posebno mi je zadovoljstvo bilo prelaziti dlanovima odozgo prema dole zaustavljajući se tik ispred ruba njenih tangi. Moje uzbuđenje je bilo vidno pored nabreklog kurca koji se klatio tik pored mamine glave dalo se primjetiti vlažna fleka na mom bijelom šorcu.
“Istraljaj mi malo ramena” .

Prozborila je istovremeno okrenuvši svoju glavu prema mom šorcu. Duga valovita kosa joj bila povezana u konjski rep. Zavukao sam postepeno prste ispod naramenica od grudnjaka, masirajuci ramena polako sam pokusao odici remenice i testirati tezinu maminih sisa. Lijevom sam rukom masirao i dalje ramena dok se mama polako istezala naprijed vec meni čudno mumljajuci ustima od zadovoljstva. Desnom rukom sam prelazio lagano do tangica povremeno usuđujući se malo i dalje preći po njenim oblim guzovima. Prelazeći desnom rukom sve dublje preko guzova koji su se počeli pomjerati lijevo desno u ritmu mog masiranja prema medzunožiju. Čuo sam sve glasnije mamine uzdisaje zadovoljstva sto me sve vise palilo.
U jednom momentu primjetio sam kako me čudno posmatra odozdo. Kolutala je lagano očima da bi lagano spustila pogled prema mojoj batini koja je skoro svojom nabreklošću udrala u mamino lice. Oslonuvši se samo na svoju desnu ruku pogledala me još jednom odozdo sa zavodničkim smiješkom i očima koje su čudno svijetlucale. Spustila je pogled prema šorcu i svojom lijevom rukom zavukla svoje dugaceke tanke prste sa strane mog šorca. U preponam sam osjećao neopisivu toplotu dok me je vrhovima prstiju masirala guzove i istovremeno svlačila moj šorc.
Veoma vještim pokretom strgnula je rukom prema dole svukući šorc do koljena koji je dalje sam pao na pod. Ostao sam potpuno go ispred nje. Moja debela kurčina ljuljala se od svoje tezine udarajuci mamu po obrazima.

“Auuu , procijedila je veoma glasno zrak kroz zube”.Nastavila je
“Mislim da ti je još više porastao od poslednjeg puta kad sam ga vidjela. Njemo sam gledao odozgo nemogavši povjerovati.
Prvo ga je uzela u ruku i pokušavjući ga obuhvatiti svojim dugim prstima malo masirala , da bi glavu prinjela glavicu i počela ga sasvim polako dodirivati vrhom jezika sto me je dovodilo do ludila. Svoju desnu ruku sam sad jos dublje spustio medzu njene noge dodirujuci vrhovima prstiju vlazno mamino medzunožije koje se sve više pomjeralo od strasti. Tad je kao po komandi strpala dio ionako krupnog glavića u svoja vrela usta i pocela ga sve socnije oblizivati i sisati. Velikim prstom odmakao sam rub tangi i počeo prvo ga prevlačiti po rubu mamine vlazne pizde ,osjetio sam ljepljivu masu koja mi je ispunjavala dlan i kratke dlačice, sasvim lagano sam osjetio meki otvor i sve brže počeo zabijati prst u vruću untrasnjost moje stare koja kao odgovor na moje poduhvate je strpala skoru čitav glavić i sve silovitije ga počela sisati da joj se od trzaja njene glave poskaivala povezana kosa gore dole.
Naglo se izvila i legla na leđa držeci idalje u ruci moju batinu. Odigla je svoje noge i povila prema grudima koje su bile skoro citave ispale iz kosarica grudnjaka. Svojom desnom rukom pomjerila je rub tangica.

“Ajde drkadžijo strpaj mi ga ne mogu vise čekati, samo polako nemoj da si u meni svršio”, rekla je pohotno.
Njene povite noge i uzdignuti guzovi na gore su se blago otvorili i ispred mene je blijesnula svjetlucajući od vlažnosti mamina pica. Bila je veoma nisko podašišana, spremna za mene. Dole prema dnu mogao se vidjeti roskasti otvor vagine koji je pulisrao .Koliko sam bio napaljen jednom rukom sam strgao I pocjepao tangice sa nje. Propratila je to krikom “Aaa”.
Uzeo sam moju batinu u ruku i našicao nabreklim glavićm na mamin vaginalni otvor.
“Sad zlato daj mi ga polagano”.
Poceo sam ga sve brže i dublje gurati u mainu vrelu
unutrašnjost. Stenjala je sve glasnije:
“To ,tooo , lakše ,lakše rasturićeš me too”.

Odlučio sam da joj ga poklonim u kompletnom izdanju, I u dva tri snažna trzaja prodro sam skroz do jaja u nju. vrištala je sve glasnije:
“Ohhh Ooooo Aaa nemoj molim te sad stati, to jebi svoju vrucu mamicu , jojjjj evo ga, evo ga”.
Snažno me obavila nogama , dok sam je ja obuhvatio za guzove i nabijajući se sve jače u nju.
Počeo prazniti vrelu tekućinu po maminoj utrobi, vristao sam od zadovoljstva. U trzajima sam posljednje kapi sperme ispumpavo u moju strau koja je jezikom usne oblizvala i užurbano disala miješajući guzovima dok ju je orgazam parao po utrobi i udovima. Nasmijala mi se odozdo:
“Uh magarče jedan pa rasturio si me, konju napaljeni pa još si i svršio u mene”.
Još sam par trenutaka gurao i izvlačio karinu posmatrajući mamine grudi koje su poskakivale .
Sledeće čega se sjećam da sam mirno zaspao.
U jutro me probudio svježi provjetarac koji je ulazio kroz orvorena balkonska vrata. Pogladeo sam na sat bilo je oko 6 časova. Na horizontu se moglo vidjeti sunce, iz tus-kabine dopirao je zvuk okrenu sam se i pogledao na mamin krevet bio je prazan , stara se tuširala. Izašla je poslije par minuta na sebi je imala samo bijele gaćice i kratku majicu ispod koje su se oslikavale jos vlažne grudi.

“Ustaj drkadžijo, sinoć si me podero, skoro da ne osjećam svoje prepone”. Odma sam se napalio na te njene rječi.
Prišla je mom krevetu i svukla plahtu s mene. Ležao sam potpuno go ,moja batina je još ležala ispruzena po mojoj butini vidno natečena. Sjela je na rub kreveta i rukom lagano uhavtila kurčinu koja je kao vojnik poskočila pod njenim dodirom.
“Oh manijače ,vidi ti njega nije ti bilo dosta sinoć”.

Nasmiješila mi se i sve žesće počinjala drkati moju kurčinu koja je kao kvsac rasla pod maminom rukom. Još me jednom pogledala :
“Imamo još vremena do seminara”, rekla je i pognula glavu prema batini. Počela je lagano oblizivati, stavivši glavić u svoja vrela usta lagano ga je grickala po korijenu glavića.
Ni ja nisam mogao ostati ravnodušan , zavukao sam ruku ispod njrnih gaćica i počeo prstom gladiti rubove mamine pičkice .
U tom momentu zakoračila me je odozgo okrenuta dupetom prema mojoj glavi. Svukao sam joj gaće i bacio na pod, polakalo ga je dudlala dok su joj grudi poskakivale ispod majice. Ispred mojih usana na par cantimetara bila je udaljena mamina pička. Lagano sam povio glavu i počeo jezikom lizati rub mamine pičke. Sve je glasnije mumljala i miješala guzovima koje sam ja čvrsto obuhvatio odozdo. Sve više i više sam prodirao jezikom u minu picu , sisao sam vrelu unutrašnjost povremeno dudlajuci ukroćeni klitoris koji na svaki moj pokret jezika pulsirao.
Nosom sam sve više udarao u mamin šupak. Lijevu ruku sam proturio odozdo ispd majice i počeo miloivati mamine sise ,dodirujući prstima vrhove bradavica. Počela se sve više uvijati i nabijati na moj jezik da bi se u jednom momentu izvila iznad mene stegla butine oko moje glave , trzajući bokovima i vrištećii počela snazno svrašavati.
“Oooooo oooh, uhh jebote izludićes me , ohh”.
Još je stenjala, polagano je sašla s mene i naguzila se na sofi ispred mene.
“Hoću da me sad tucas od pozadi ali žestoko ko sinoć. Prišao sam joj odpozadi pomilovao jos jednom prstima vlaznu picu. Milovao sam njene bokove dok se ona uvijala ispred mene, malo sam se povio i jos jednom oblizao onako odpozadi napućenu maminu vaginu, uzdisala je sve dublje.
“A šta manijače ti bi jos da se igraš”.
Čulo se sve jače mamino stenjanje koja je vrtila svojim guzovima.

Odigao sam se i rukama dohvatio mamine cvrste sise. Dlanovima sam lagano masirao ukrucene bradavice. Mama je pokušavala se sama nabiti guzovima na moju batinu koja je porijeko udarala po njenom guzu.
Odmakao sam se malo nazad i uhvatio moju batinu u ruku, malo sam ga namjestio samo na otvor vagine da bise mama pocela ispočetka polako a kasnije sve silovitije nabijati na moju karinu. Ja sam samo promatrao kako kurčina nestaje u rutavoj pici, bilo je veom ugodno gledati kako se obli guzovi sve vise potresaju dok se mama nabijala. Svojim posve glasnijim podvriskivanjem me je sve više i više palila. Uhvatio sam je snazno i počeo luđački tucati staru. Od žestine mojih zabijanja spustila je glavu na jastuk i rukama stegla rub sofe. Istovremeno mi se jos vise naguzivši . Moja kara je bila sva uljepljena od sokova iz mamine unutrasnjošti koji su imali čudan sladunjav miris koji je me sve vise rajco. Izvadio sam moju batinu i lagno je naslonu na rub poluotvorenog maminog šupka.
“Oh neeee , pazi boljet će me” , opirala se moja stara. Glavićem sam prvo vrtio samo po otvoru koji je sve bio mekši i mekši. Onda sam se odlučio da ga zabodem naglo.
Jaukala je kao nenormalna. Mislim da su svi to culi.
“Aaaaa, ohhhhhh molim te nemoj samo ga naglo gurati, ohhhhhhh”.
Nisam je htio slusati,vec je razvaliti kad je trazila to. Primjetio sam da su mamina leđa bila sva mokra od znoja ali je ona I dalje stenjala glasno.
Vido sam da je svojm lijevom rukom lagano masirala klitoris. Počeo sam sad sve brže tucati u supčinu, od uzbudzenja malo se odigla na ruke i počela sve glasnije vristati.
“Aj, ajjjjjj jojjj Bože šta sam rodila, ajjj poludiću”, derala se. Nisam ni ja moga više izdražti.
Naglo sam ga izvadio iz šupka i hitro ga strpao u mamin sad otijesnali pičić, dva tri puta sam je još natego na karu i počeo istovremeno s mamom glasno svršavati.
“A joj bože, aaaaaa oh ohh vrištala je još dok su joj mlazovi sperme ispunjavali utrobu.
Prevalio sam se pored nje. Nasmijala mi se uhvatila jos jednom mokru kurcinu olizavši je od jaja do glavica usisavjući s njega preostali dio sperme.
Nakon tog smo se jebali gdje god smo stigli, u liftu, njenom uredu, za stolom, u autu, baš svugdje.

2
1

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje