Znao sam da su žene jebozovne, da se vole jebati, i to je dobro. Samo bolesne žene ne vole kurac u svojoj utrobi. Odnosno, žene koje se ne vole jebati,ne trebaju nam, naka idu kamo žele, samo što dalje od nas.

Moja štorija je dugačka, u dijelovima. Bit će nastavaka, hvala Bogu.
Počet ću od svoje famili, mama, sestra, djevojke, žena.
Moju dragu mamicu sam uvijek doživljavao u punom erotskom smislu, jebozovnu, uvijek željnu kurčine. Kao klinac bio sam svjestan toga. S godinama shvatio sam da bi i ja mogao podijeliti koji trenutak s njom! Početak je krenuo. Znao sam za njezine slike, među kojima su bile i one s “malo zadignutijom suknjom”, gdje su na svjetlo dana izašle njene pune noge, pune butine, moglo bi se reći. Pregledavajući ove slike, zamišljao sam njezine jebače, nije bilo loše, mora da su uživali.

erotske incest priceI tako, malo po malo, odlučio sam krenuti i ja u akciju.
Jednom, sasvim sučajno, mama me pozvala u spavaću sobu. Uh, kakvo iznenađenje! Stajala je u sobi obućena kao da ide na neki sex party, u crnom kompletu, mali grudnjak, minijaturne gačice kroz koje je bila vidljiva njena pička i svilene samostojeće crne čarape do vrha njenih punih butina. Kako ti izgledam – pitala me, te nastavila – kupila sam si ovaj sexy komplet, za sexy izlaske, kako ti se sviđa? Nisam baš bio pri sebi, mama mi stoji polugola u sobi s istaknutom pičkom pod mojim nosom, ravnim trbuhom i finim razdvojenim sisama, koje su se njezinim, malo istaknutijim disanjem, podizale gore – dolje. Nisam znao da li da joj priđem još bliže i da je jednostavno pojebem ili da dođem do nje i dotaknem je, dotaknem tu njenu veliku pičku, koji je to prorez bio među njenim punim, okruglim butinama. Odlučih, idem bliže da je bolje vidim, na jedan metar. Ona se prpošno smješkala, čak malo raširila butine, izbacila pičku. Jebao bih je u šutu, bez imalo milosti. Ali odustah! Nije još vrijeme. Mislio sam, moram malo srediti misli, pa tek onda odlučiti.

Nije loše – rekoh, i okrenuo sam se prema izlazu. Zatvorih sobna vrata i povukao sam se u dubinu svojih razmišljana. Jebozovna mama, nema šta. Željna kurca, bilo je vidljivo “iz aviona”. No, odlučih. Neću odustati. Idem dalje. Jednu večer, predložih joj da izađemo na pićence, uvijek je bila za to. Nije voljela sjedenje u četiri zida. Pazi kako se obućeš – namjerno joj napomenuh. Ona se nasmija – da, a što bi ti želio – pita? Pa mogla bi neku kratku haljinicu ili suknju, što kraću, prozirnu bluzu da ti se vide sise, nek narod uživa – odgovorih malo zaokruženo, nisam se usudio ići toliko direktno. Dobro – potvrdi s smješkom i vrati se u sobu. Izađe nakon petnaestak minuta, kratka suknje, iznad koljena, do polovice butina, bluza svilena, poluprozirna, ispod ništa, mali sportski lagani sako, otvoren ali tako da je prekrivao sise, ocrtavao se samo prostor između tih jebozovnih sisa, štiklice, dugonoga. Nisam se uzbuđivao, prihvatio sam to hladnokrvno, te krenuo ka autu. Sjedosmo u auto, ona do mene, usljed sjedenja suknjica joj se pripila uz butine i otišla joj malo ispod međunožja. Jebao bih je tu, usred auta. Nisam sakrivao pogled, te joj rehoh – raširi malo noge – onako malo oszbiljnije. Raširila je noge i rukama još malo zadigla suknju. Suknja ravno do gaćica ali gaćice nisam vidio iz svoje ptičje perspektive. Dobro? – pitala je. Kako sam se suzdržao da joj ne stavim srednjak u tu jebozovnu rupu među nogama. Krenuh, polako s autom. Dođosmo do caffe bara, malo ovećeg.

Ona zajedno samnom, ruku pod ruku. Pogledi se digli, svatko nas je odmjeravao, osobitu nju. Vjerojatno nitko nije pomislio da mi je to mama. Muški pogledi spuštali su se niz njezino tjelo, jebozovno dupe joj se još više pemještalo gore dolje, ljevo desno. Svatko bi joj ga istresao, bilo je vidljivo. I odlučih, zašto ne. Nisam joj pridodavao veliku pažnju, tek kad smo sjeli, naručili piće, rekoh joj – izbaci malo te butine. Poslušala me, podigla suknju malo ispod međunožja i ovlaš raširila nogice. Ja joj stavim ruku na noge, kao da nešto provjeravam, s unutarnje strane butine. Glatka kože, par centimetara od njene pičke, i pomislih koliko je kurčeva ušlo između tih butina. Vratih,naravno, ruku. Ona glada ispred sebe, poluozbiljna. Šampanjac se pio te većeri. Raspoloženje odlično, sve bolje i bolje. Skini gaćice – rekoh joj. Kako? – upita. Ok, nemožeš, raširi maksimalno noge da ti se vide gaćice. Ona bezpogovrno raširi noge, suknja ode do gaćica i preko. Barski stolovi, sve se vidi. Noge raširene, debele butine raširene i crne, napete gaćice između njih. I sad ono na što nisam računao. Iste one polušupljikave, poluprozirne gaćice koje mi je pokazivala onaj dan, prikazivle su pićku moje mame. Pićka napeta ko praćka. Pogledi obližnjih gostiju se spustili na međunožje moje mame. Ok, super – nasmijah se. Natoćih joj još jednu čašu šampanja. Bila je pripita, što od šampanja,,što od prodornih muških pogleda. Nisu znali što ćiniti. Ona, svjesna situacije, još malo raširi noge. Pićka, bilo je vidljivo, malo joj se otvorila. Ukazala se tamno smeđa krijesta, ali, ćinilo mi se malo vlažna. Ne treba žuriti, pomislih. Natoćih joj još pića. Pijuckala je i pomalo se ljuljala na barskoj stolici. Kod svakog pomaka, suknja joj je otišla malo na gore. Kao da je htjela sjesti direktno s guzom na stolicu. Imao sam osječaj da joj ta suknja smeta. A guza široka ko barka, okrugle polutke, puno puta sam je gledao kako hoda, zamišljao kako ju je ljepo držati u ruci kad se jebe. I odlučih. Tebe treba pojebati. Rekoh joj- digni skroz suknju i sjedni direktno na stolicu. Ona se, polupijana i omamljena od jebozovnih muških pogleda, koji su već vidno počeli trljati svoja podeblja međunožja, digne s stolice, rukom vidno zadigne suknju iznad šupljikavih gaćica, gdje se ukaza gotovo obrijana pičketina moje mame, i ponovo se popne na barsku stolicu, ali s guzom direktno na kožu stolice.

Bila je već ponoć. Gosti pijani ili pripiti, uskomešani oko nas. Mama kao da čeka daljne moje naredbe. Bio sam i ja toga svjestan. Konobari su sve više pažnje posvećivali našem stolu. Svaki puta smješak i mig prema mami. I ona se svaki put nasmiješi, uz to i malo zanjiše na stolici. Kao da je nešto svrbi među nogama. Stara moja, vrijeme je za daljnu akciju. Podigoh ruku, sad i ja bez srama, na njeno rame i rekoh joj – vruće je, otkopčaj koje dugme na bluzi. Ona s smješkom raširi sako i otkopča dva dugmića na bluzi. Vidio se prostor između sisa, i pola sisa s unurarnje strane. Raširi tu bluzu i sako – rekoh. Ona se ispravi, raširi sako iza sisa i to isto učini s bluzom, te otkopča još jedno dugme. Predivne sise s bradavicama se ukazaše iza bluze. Bila je spremna za jebačinu. Ali ja sam oklijevao, namjerno. Uživao u prizoru. Polugola mama sjedi tu kraj mene, u prepunom lokalu. Pripita, poslušna, čeka moju odluku. Izaberi si nekoga i otiđi s njim u wc – rekoh. Nasmješena, zadovoljno prošara pogeledom po lokalu, obližnjim gostima. Upija muške poglede, i vidjeh je kako se jače nasmješi prema jednom muškarcu 28 – 30 godina. Muškarac uzvrati osmjeh. Postalo mi je vruće. Čekao sam akciju moje mame. Ona još više raširi noge u smjeru tog moškarca. Međunožje se ukaza u svojoj cjelosti. Jebote gaćice, pomislih. Iako šupljikave i prozirne, šta će joj. Jasno mu dala do znanja šta želi. Muškarac u nedoumici, razumio je poruku ali nezna kako. Mama shvati situaciju, pa se još malo ispravi da mu pokaže sise, lagano sakrivene iza svilene bluzice. Digne se i krene u smjeru m – ž wc-a.

Hoda lagano, sako raširen, sise se lagano njišu, a suknja joj ostala zadignuta na guzovima. Guzovi polupokriveni gačicama premještaju se ljevo desno, otiđe u wc. Meni pomalo krivom što ja nisam uplovio između tih guzova. Širokih guzova, dugih nogu, punih okruglih butina. Kako je život ljep, pomislih. Muškarac je, očigledno, razumio poruku te i on ulazi u wc. Nisam znao što dalje. Sačekah, pomislim, dat ću im malo vremena. Usta su mi suha, otpih malo šampanjca. Uzavrela atmosfera u meni. 15 – 20 min je prošlo. Nitko ne izlazi. U meni ključa, neznam šta se događa. Krenuh i ja prema wc-u, onako polupijan, teturam se šta od pića, šta od situacije. Otvorih vrata wc-a. Hodnik, pa dvoja vrata, muški i ženski wc. Stadoh i osluškujem, napet, treperim. Čujem neko šuškanje u m wc-u. Lagano, nečujno se približavam zatvorenim vratima. Ne vidim ništa, zbog vratiju, lagano ih guram i vidjeh oćekivani prizor. Moja mama sa suknjom oko pasa, bez gačica, raskopčane bluze, raširenih nogu visi oko tipa, zagrljena njemu oko vrata, opkoraćila ga dugim nogama. Tip je drži za one poželjne guzove, spušta i podiže gore dolje na svom kurcu, dobru zabitom u vlažnu pičku moje mame. Zastadoh, prestanem disati i gledam.

Mama mu se grčevito uhvatila oko vrata, raširene bluze i sakoa, gole sise joj se trljaju u prsa muškarca, bradavice i krugovi oko njih nekako tamno crveni, gotovo zapaljeni. Sise joj se žestoko pritišću u polugolu kožu muškarca a pička joj mljacka, sve jače i jače. Lice joj u grču, prigušuje uzdahe, tip je diže i spušta na kurcu. Ludnica. U jednom trenutku mama zabacuje glavu unazad i još više otvara usta, potpuno žmiri, tip je pritisne uza zid, traži joj usnama vrat i gricka je, dva tri trzaja, smire se i pušta je na njezine noge. Ona potuno omlohavila, u polusnu gleda i jedva se drži na nogama. Raširenih nogu i pičke stoji ispred svog jebača, ruke mu ovlaš drži oko ramena, a njegov kurac, u svoj svojoj debljini i veličini stoji ispred glatkog trbuha moje mame. Vidljivo je da mu se sperma cijedi iz kurca po trbuhu moje mame, očigledno joj je svršio u pičku, jer joj je pička maksimalno mokra,raširena, i cijedi se iz nje njegova sperma. Tip spušta glavu i gricka joj sise, jednu gricka a drugu mjesi, pritišće do tjela, ona uzdiše, potpuno mu se prepustila. Jednom ruku spušta i ulazi joj u pičku, gotovo s tri prsta, te vrti cijelom šakom, pička joj se širi sve više i više, gricka joj sise, ona uzdiše, glave zabaćene unazad, kleca u koljenima i još više se nabada na šaku svog “prijatelja”, a ovaj, vidio da je gotova, vrti šakom još jače, pridržava je oko pojasa da ne padne, gricka i oblizuje bradavice i krugove sisa. Njoj se otrgne – joj, žmiri, kleca sve jače, širi noge u koljenima i potpuno mu predaje svoju pičku na obrađivanje. Kakav prizor, kakva pička. Pomalo mi je krivo što to nisam koristio sve ove godine. Jebote glupi tabui, pomislih.Iz pičke joj curi po butinama, sva je mokra po nogama, tip joj stavio sva četiri prsta šake u pičku, koja se poptuno otvorila, vjerojatno bi ušla još jedna šaka, njemu šaka propada do palca u pičku moje mame, te vrti sve jače i jače. Mama je u potpunom ludilu, jednom rukom se pridžava za njegov vrat a drugu spušta na svoju sisu, hvata je i gura mu u usta crvenu bradvicu, oteklu od grickanja i jezika. Tip u jednom trenutku ugura cijelu svoju šaku u njezinu pičku i vrti, stara je u ludilu, posrće i skoro padne, okreće se leđima prema meni. Guzovi joj rašireni, crveni, vidjeh da tip u jednom trenutku, gura jedan prst u guzu moje mame…

Tada čujem da se otvaraju vrata wc-a, ja brzo zatvorim vrata od jebačnice moje mame i tipa, te krenuh ka izlasku. Ulazi neki tip, neznam kamo, ja sam morao izaći iz wc-a. Sjedam za stol, onemoćao i ja. Sabrah se, gutljaj pića i čekam. Pogledam na sat, 2 sata iza ponoći. Nakon desetak minuta, izlazi iz wc-a tip koji je naknadno ušao. Čini mi se da se zadržao duže nego inaće. Na licu mu osmjeh, dolazi do svoje ekipe i nešto žurno prepričava. Nakon pola sata, iz wc-a izlazi moja mama. Crvena u lice, osmjeh, pomalo rašćupna. Bluza gnjecava, zakopćana, suknja spuštena, noge crvene, pomalo izgrebane. Pa nije je bilo dosta dugo, pitam je – šta je?

Idemo – prozbori, otpi gutljaj pića i krene prema izlazu. Nasmješena, prođe pored društva iz kojeg je tip bio u wc-u, ne skida osmjeh. Ja krenuh za njom, napet, pomalo ozbiljan. Ulazimo u auto, pitam je opet – šta je bilo – i smješkam se. Budala me rasturila – kaže, zavali se u sjedalo, lagano raširenih koljena. Tada se i ja odvažih, stavim joj ruku na nogu te krenem prema njenom međunožju, ona se ne pomiće. Dođem joj do pićke, bila je bez gaćica, mokra joj i raširena pićka, unutarnja krijesta joj vani, diram je lagano i srednjim prstom joj lagano širim unutrašnjost pičke. Ona se ne pomiće. Bilo je dosta za danas, mada se igra mogla i nastaviti. Ali ima vremena. Krenulo je.
Tada shvatih da svaka žena nosi tajnu svoje jebačine, one najpojebljivije su i najsretnije, najvedrije, prpošne. Takve nam i trebaju. One nepojebljive nam netrebaju, nek idu što dalje od nas…

Inc priče

+ Još uvek nema komentara, budite prvi koji će dati svoje mišljenje

Dodajte svoje mišljenje